Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Szevam #85990 üzenetére
Gree Comfort Pro 24dB hűtésben 29-30dB fűtésben silent módban!
Daikin Sensira 3,5kW 20dB hűtésben 21dB fűtésben
Még a Perferát is gyártják Törökországban aztán olyan minőségű gép hogy állad leesik
Nem kell mindent elhinni amit írnak
Malajziai Daikin FTXC is simán jobb minőségű mint bármelyik közép kategóriás kínai masina -
TeeJay
félisten
válasz
Szevam #85748 üzenetére
20éve minden klíma tud fűteni, csak ugye nem mindet arra tervezték hogy fél éven át 24/7-ben megküzdjön mindenféle külső körülményekkel.
Alap hűtős gépek 0fokig simán tudnak rásegíteni fűtésre, 0fok alatt kezdődik a nyögés meg 1-2-3fokban ködös időben de ott a nagyon drága gépek is nyögni fognak csak ott nem kell aggódni hogy nem tud fűteni mert megoldják a feladatot. -3fok meg alatta már száraz időben nem probléma a klímáknakHa lehet akkor A++ fűtős gépet nézz ki és így nem ér meglepetés ha fűtened is kellene hónapokig
Gree Comfort Pro/Syen Muse Next
Gree Smart One
Midea Xtrema Save Pro / Fisher Comfort Plus
Midea Oasis / Fisher Nordic
AUX Magma
Daikin Comfora
Mitsubishi AY -
TeeJay
félisten
válasz
Szevam #85628 üzenetére
Nem az a lényeg hol gyártják hanem hogy mi a minőség ellenőrzés/ gyártási minőség.
Daikin és Mitsubishi is Törökországban készül, simán még a drágább kategória is mégsincs velük semmi baj12nm-re teheted a 2,5kW gépet is csak ugye célszerű szoba ajtóval szemközti falra tenni és akkor ki tud fújni a többi szoba felé is hűvöset
edrey_a: Én simán telepítettem azt is amit ügyfél hozott klímát csak más a telepítés ára illetve én csak a hűtőkör kiépítésre vállalok garanciát a gépre ügyfél fogja intézni a kereskedője felé akitől vette. Nincs ebben semmi gond
-
TeeJay
félisten
válasz
Szevam #85624 üzenetére
Idén már 3klímám lesz panel 5. emeleten ami kívülről 10cm sima fehér polisztirol szigetelést kapott.
Mindhárom Daikin FTXF35 Sensira tehát 3,5kW-os van a 18nm nagy szobában, abban vagyok én meg párom, 13nm közepes szobában a gyerek, és 7nm kis szobában párom anyja. Ide lesz most feltéve a 3. klíma és hidd el 3,5kW-ot vettem mert 24fokon már bizonyítottak hogy egész nyáron végig hűtik fullra leszabályozva a panelt és a fogyasztás is nagyon jónak számít.
32nm-re főleg ha nincs szigetelés akkor még szép hogy 3,5kW kell 2,5kW-ot be sem tennék mert hajtania kell majd 38-40fokban rendesen.Japán klímák jóval halkabbak, megkérdezhetsz itt bárkit, akinek volt kínai majd utána japán az tudja hogy megéri a több pénzt! 20dB beltéri az tényleg szinte észrevehetetlen!
Persze én is sok Gree/Syen-t rakok, Midea-t nem igazán mert a kültéri szerintem hangos és rezonálós a burkolata
Polar Optimumot raktam még sokat, TCL Elite-et párat meg ugye a Daikin FTXC és FTXF Sensira és Mitsubishi HR-t.
Daikin és Mitsu jó vétel -
Aszi123
tag
válasz
Szevam #85624 üzenetére
Ha a 32 tényleg légköbméter, akkor Mitsubishi msz-muz 2.5, ha négyzetméter akkor ugyan ez, de 3.5 kW. És nincs másfélszeres szorzó az áraknál. Még itthon sem, pláne nem a [közelben].
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest