- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitiless
senior tag
Akivel én csináltattam a két klímánk szerelését, mindkét esetben hiánytalanul hozták amit kértem. Az egyiket előre kifizettem, majd náluk volt tárolva hónapokig, amíg be nem tudtunk költözni a lakásba. A munkadíjat utólag rendeztem, átutalással. A második klímánkat felszerelték, kb. két hét múlva küldték ki a számlát postán, hogy majd utaljam, 30 napos fizetési határidővel. De nem egy ilyen céggel csináltattam, akinek van egy mobilszámos elérhetősége. Van bemutatótermük, rendes elérhetőségük. A van egy email-em (még ha saját domainen is), de se adószám, se telephely nincs megadva "cégektől" egy biztosítótűt sem vennék.
-
arcitec
addikt
Ha létezik a terméknek fő forgalmazója - úgymond képviselete - (jó pár klíma márkának van, de lehet mindnek) akkor bizonyos esetekben - lehet egy ilyen is az - a képviselettel egyetértésben,annak segítségével, lehet másik garanciális tevékenységet végző céget választani. A karbantartáshoz(garancia feltétele), meg tudjuk "elég" az arra jogosult szerelő általi számla,vagy pöcsét.
Az meg hogy így járt az pech semmi több, igen úgy jó,ha minden passzol, de némi bizalom kezdésnek mindenképp kell..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest