Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mini-ITX
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Acer notebook topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
Szakik, elemzést kérek.
3. éves Syen Bora inverteres klíma, SOH-13BO, 3.2 kW hűtés.
Félórás ciklust futtattam,.fogyasztásmérővel.
25 fokos szobában játszottam fel-le 1-1 fokokat.
A Standby fogyasztás 6.1W, ezt sokallom...
27W a legkisebb beltéri venti fordulatnál, induláskor.
Azután 42, 100, 155, 220, 278 W-ig ment fel. Utána szépen lemenő tendencia. De a legjobb amit elértem, percekig konstans 155 Watt. Ekkor már ment egy fél órája, talán ez egy rém ideális egyensúlyi állapot (manuálisan a legkisebb beltéri venti fordulaton volt).
De jellemzően a ciklusaiban 202-270 Watt közti átlagokkal dolgozott, ha pl kértem -1, esetleg -2 fokot.
Mennyire gáz szerintetek ez a számsor?
(Tehát úgy tűnik, ha a csillagok együtt állnak, akkor egy 155 W energiaminimumot tud egy darabig tartani, de ennél lentebb semmilyen körülmények között nem megy, hanem kikapcsolja a kompresszort, leugrik 42 Wattra amíg megy a kültéri venti is, majd lesz 27W minimum, ami csak a beltéri ventije legkisebb fokozaton).Mindezt azért csináltam, és kérdezem, mert a napokban olvastam itt 80W fogyasztásig visszaszabályozni képes klímáról is.
Tudom hogy az enyém nem csúcsmodell, plusz 3 éves (4 éves modell), de tényleg érdekelne, hogy ez egy viszonylag jó teljesítmény és működés, vagy elavult?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Kenwood Kmix 750
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- RTX 3060 GAMER VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest