- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
-
hermanyi
addikt
Erre ?
Sajnos egyre égetőbb a dolog . Amit nézegetem ,hogy M es deszkákhoz annyira jó házak vannak ,hogy az valami csoda ,lassan elgondolkozom ,hogy lecserélem az ATX lapot M esreAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
Urak !
Lenne kérdésem . Mégpedig ,hogy az adatlapomon szereplő konfigot át kellene költöztetnem egy másik kuckóba . Sajnos a radiátorokkal kinőttem a mostanitElvárásaim 20 ezer alatt ,porszűrös ,fekete vagy fehér és viszonylag jó szerelhetőség .
Tippeket előre is köszönöm .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz #98593280 #20986 üzenetére
Az Alpha-nak van alul levegő beömlője a Shinobinak két oldalt a szélén egy kevés
amit odaraktam gyorsba én azt szeretném majd kivágatni ,hogy legyen honnan szipákolni a 2db ventinek a levegőt
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz Ace Ventura #20935 üzenetére
Annyira nincs papírból ,nekem is ez van jelenleg és semmi gondom vele csak az ,hogy az elülső ventik nem tudnak elég levegőt szívni Amúgy 8 db 12 es venti van jelenleg benne)
Ez lesz majd most orvosolva némi optikai tuningal A Bitnefix logója lesz kivágva az elejéből .
A házikó hűtésével teljes mértékben elégedett vagyok Játékok alatt 99% GPU terhelésnél folyamatos 2-3 óra sem melegszik 64 fok fölé a GPU ,és ez az Optikázás után remélhetőleg még egy pár fokot csökkenni is fog .
És nem rezeg a HázAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz #98593280 #20856 üzenetére
egyetértek de a boltot sem értem én biztos az anyagiakat is szem előtt tartva egy 25-25 Ks kuckot javasoltam volna már csak azért is mert valószínű több haszon marad rajta mint egy 6K s házon
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
Én az alaplaphoz kaptam az Usb 3 at és ugye egyben az az SSD tálca is nagyon jó kis találmány
És Az Alphában ugye ha oda teszem akkor a felső 12 es ventit nem lehet betenni igaz nem tudom mennyi értelme lenne annak a ventinek mert levegőt nem tudom ,hogy honnan szivná.
Az alsó az rendben mert annak a linkelt képeden van némi kis beömlő nyílása .
Mondjuk ahova a matricát felragasztottad azt a részt meg lehetne normálisan perforálni és akkor lenne honnan beszívni a levegőt a ventiknekszerk :
És szerintem kb 2-3 fokot segítene is hűtésben[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
BITFENIX Merc Alpha nem rossz kuckó csak sajna csavaros megoldásos ,igaz ennyiért ne nagyon várjon többet az ember
Ami még baj vele ,hogy előre ha flopi helyére mondjuk beteszel egy USB3 as tálcát akkor nem fér el az opcionálisan betehető második 12 cm-es ventiAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
Ránézésre nem rossz igaz csavaros megoldásos de ennyiért szerintem jobbat nem nagyon találni
-
hermanyi
addikt
válasz h1n1_900 #20616 üzenetére
ebben igazad van ,hogy nem olcsó annak ellenére ,hogy nem egyszerre lettek véve hanem lassan lassan kerültek szivárogtak hozzám kivéve az utso 3 Swif2 est
De a számítástechnika sosem volt olcsó hobbi
És így számolgatva Alaplapra sokkal többet költöttem mint ventilátorra
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz naszvalo #20609 üzenetére
Nekem a kuckóban most tettem össze 8 db venti van 3 db Wing Boost és 5 db sfif2 +a proci hűtőn még egy Wing
2 elöl ,2 felül ,2 oldalt ,1 lent és 1 hátul
És ha hiszed ha nem alig hallani a gép zaját simán kihallatszik belőle ha elindul a HDD .
Szerintem minőségi ventiket kell venni amik 15 decibel alatt zakatolnak és nem lesz gázkutkut:
Abba a kuckoba rakhatsz még egy párat[ Szerkesztve ]
-
-
hermanyi
addikt
-
hermanyi
addikt
válasz kutkut #20323 üzenetére
BitFenix Merc Alpha
Nekem ez jön be igaz nem tudom mennyi hely van benne (CPU Hűtő)
Második NZXT
Tarea nálam ki lenne lőve "Max. height CPU cooler 16 cm" miatt nem férne be a hűtömAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
Sziasztok !
Véleményeteket szeretném kérni Erröl a házról ,hogy mi a véleményetek ?
Ami igazán érdekel az a hűtés megoldása , mert kinézetre nekem tetszik .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest