- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
-
törölt tag
válasz #71028224 #34954 üzenetére
Hát ha itt valóban USB3-ast adnak, akkor bestbuy 20-ért.
-
törölt tag
válasz #71028224 #34952 üzenetére
Miért járnál vele rosszul?
Kitűnő ház!
Nekem is van egyRáadásul vezeti a hűtési ranglistát. Bármikor értékesíthető, főleg egy USB3-as.
Persze azóta a Libra Csifi beelőzte, de az kissé instabil.
Mondjuk gyárilag 5 db ventivel nem volt nehéz jó hűtést összehozni[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #71028224 #34950 üzenetére
A Midgard II 22eFt-ért megvehető. Az USB3-s FD3000 23eFt. A Xigmában SATA dokkoló is van, felül és alul is van porszűrő, a wiring space is nagyobb benne. Igen, szerintem pár %-al a Midgard II alá pontoznám az FD3000-ret, bár a hűtése meg jobb az FD-nek és 3 db ventivel is szállítják gyárilag.
Az hogy JOBB, azt viszont nem mondanám. Ilyen szinten nem sok különbség van házak között. Mindkettő jó ház. Sokkal jobb, mint egy fapad CM Elite Knight 350.
-
törölt tag
válasz #71028224 #34945 üzenetére
Az előlapi ventilátor tartókat, figyelmetlenség esetén el lehet törni.
Az első porszűrőn gyakrabban meglátszik a por.
A talpakon gumi helyett, idővel deformálódó textil anyag található.
A 4-8 pines kivágás nem túl nagy, de kábel hosszabbítóval megoldható.
A felső 2 és az alsó ventinél nincs porszűrő. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz #71028224 #34871 üzenetére
Nem tudod rákötni, mivel nincs 19 pines az alaplapodon. Már én is elmondtam ezt neked, nem értem mi ebben nem érthető... Egy 19 pines hátra dughatós usb3 átalakítóval bekötheted, ezt is megírtam.
Keress hátra dugós usb3-as házat, ha van még ilyen, azt egyből alakító nélkül bekötheted, vagy cserélj újabb alaplapra.
[ Szerkesztve ]
-
drunkyboy
aktív tag
válasz #71028224 #34790 üzenetére
Tényleg nincs olcsóbban, Ausztriában is 100Euro. Viszont ez jobb vétel lenne helyette, igaz használtan: Corsair Vengeance C70 --> 26 000 Ft.
-
feco100
tag
válasz #71028224 #34760 üzenetére
Melyik a jobb? Attól függ.
Eleve nem egy kategória a két ház. Mivel az NZXT az hangszigetelt a Corsair pedig nem. Hűtésben a Corsair Carbide Series 500R biztosan veri az NZXT H2 - t.
Hely az van mindkettőben, de pl. a Corsairben elforgatott a HDD keret, emiatt máshogyan lehet rendezni a kábeleket és nem is rondítanak bele a levegő irányába. Meg persze biztosan van még különbség bőven, de majd a Szakértők bővebben felvilágosítanakSzerintem a Corsair a nyerő
Úgy tanul a gyerek, ha kérdez!
-
törölt tag
válasz #71028224 #34484 üzenetére
Mit szeretnél ezzel a Kandalf-al, az overlockers 5 évvel ezelőtt tesztelte, vmi régimódi mohás TT viskó
15-ért mai modern minőségi házakat lehet venni
biztos hogy nem adnék ezért 15-öt, max 6-7k.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #71028224 #33257 üzenetére
A legfrissebb teszt adataim szerint, a hangszigetelt házak közül az alábbi hűt a legjobban:
NANOXIA Deep Silence 2
merlin-nél 31k körül van, attól függ milyen színben kéred
3 db 12-es Nanoxia venti dolgozik benne elöl 2 db, hátul pedig még 1. A HDD blokk belsejébe még tehetsz 2 db-ot. A felső 2 és az oldalsó ventirács zárt, azaz felszabadítható ha úgy gondolod és akkor felül is ki tud fújni 2 db venti. Ezenkívül még az aljába is szerelhetsz.A mellékelt táblázatban a gyári 3 ventis adatok vannak és benne hagytam a felső és az oldalsó hangszigeteő kockákat is. Hangja az szinte egy szál se, nagyon halk.
Szereltem a tetejébe 2 db AC F14-es ventit, az aljába meg egy Bitfenix Spectre-t, további 5 fokkal javult az alaplap, 4 fokkal a cpu, 1 fokot a hdd és 5 fokot a VGA kari is.
Összességében elég jó háznak tartom, 1-2 napon belül írok róla majd egy rövid hírt.
Az biztos, hogy rendkívül mély ház és súlyos is, 11 kg alapban, gondolom a hangszig. elemek is nyomnak a latba.[ Szerkesztve ]
-
Falcon C.
aktív tag
válasz #71028224 #33255 üzenetére
Hűtőnek az Alpenföhn Brocken! 158mm magas, ebben kell gondolkodni, ha házat keresel. Én a Xigmatek Midgard II-re szavaztam, elvileg holnap érkezik, de a mostani CoolerMaster Elite 335-ösömben is eszméletlen hűvösen tartja a 4 magos processzoromat. Prime95 alatt se éri el az 50°C-t.
[ Szerkesztve ]
[Redmi Note 11] [Acer V3-574G-54T5]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO