- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz abridabri #59212 üzenetére
Nem gondolom, hogy egy 400W körüli rendszer hőtermeléséhez szükség lenne.
Szerintem elöl az egy szem 20 centis elég lesz.
Alsóba rakok egy 12 centiset.
Tetőre pedig, talán akkor egy húszasat, de még eldöntöm, hogy kell-e vagy a 14 es is teszi a dolgát.Egyébként is piszok mód szellős lesz az egész felépítése. Olyan hely fog maradni benne, az én mATX lapommal, meg az egy szem SSD -vel, hogy csak na.
Lesz egy darab 28cm -es VGA meg egy nagyobbacska cpu cooler. ( Geminii sf524 )
Ennyi az, ami helyet kér majd magának, ez nudli, ebben a házban.Próbáltam is kisebb költségvetésű házat nézni, esetleg moderáltabb méretben, de a végére mindig oda lyukadok ki, hogy összességében, nem találok jobbat Ár/Érték arányban. Ez 41 ezer lenne.
Na most igazából vannak pár ezerrel olcsóbb házak, de hát akkor már ez toronymagasan megéri a plusz költséget.Sajnos ilyen 20-30 ezer Ft. közötti kategóriában nem találtam értelmesebb házat, ami ár/értékben jobban adná magát.
Kábelrendezés, hely, szellőzés, oldallap könnyedén történő fel és le applikálása. Ezek lennének nálam nagyon fontosak, tehát a kényelem, hogy könnyedén hozzá férjek mindenhez.Ezzel a házzal úgy érzem túl lövök a célon, nem használom ki, de már írtam, hogy nem igazán tudom mi érné meg jobban. Az adott komponenseimmel, igényeimre.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest