Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• crazylover

csendes tag

válasz #98593280 #53700 üzenetére

Húúúú de osztjátok egymást!
    Nos nekem Zalman volt és NZXT lett úgyhogy mindkettőhöz hozzá tudok szólni!
    Nos a zalman-t illetőleg nem volt gond azokkal amiről fentebb vitatkoztatok,szerintem ezek csak bizonyos személyiségek háklissága, bizonyos dolgokkal szemben!!
    Én is kezdjem fikázni a zalman-t mert nem fért el benne 14cm-es vízhűtésem dupla ventivel!!???
    Mert egyik oldalról a ram-okra lógott rá a másikról meg a procira!! :W
    De bezzeg ha 12cm-es ventijű hűtésem lett volna akkor meg agyon dicsérném, hogy milyen fasza??!!
    Ez kukacoskodás,ezzel kapcsolatban ShellKretor-ral értek egyet 15K-ért ennyi jár és az szerintem renben van.

Az NZXT kijelentésével viszont nem értek egyet!!
    "Mi újság a 37e Ft-os NZXT 440-el?
    Csak 294 mm-es VGA megy bele és csak 17,7 mm a wiring space."

Nos ha kiveszed a HDD tálcákat, fogadjunk hogy még 42cm-es VGA is elfér.
    A másik, hogy a wiring space nem kicsi, sőt ha kellően odarögzíted gyors kötözővel,Amit ugye alapból adnak a házhoz,tehát nem "sufni tunning" akkor nem borul semmilyen kábel menedzsment ha leveszed a hátlapot!!
    példa a képen!!!!

A nemrég fikázott hűtését illetőleg meg, nem hiszem, hogy pár szaros hőfok annyit számítana, nekem 8 ventivel olyan huzat van benne hogy megfázik a proci!!
    Az hogy játék közben 52 vagy 56 fokos a VGA-d a ház szellőzése miatt qvára mindegy,sztem!
    Ez megint kukacoskodás!
    A 37K tényleg nem vmi baráti ár, de most hogy meg van, még egyszer megvenném ha választani kellene.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák