- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Teclast Tablet Topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
Új Lian Li házak[link]
érdekes elrendezésselFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
-
Whysperer
addikt
Van egy nevezzük X házam nem jó benne a légáralmás sz.tem és e7300-am 3.2-re húzva CM tx3-ammal úgy 1900-on tudja lehűteni artic géllel jól felkenve miközben 6+ a táp venti gondoskodik a be az elöl és oldal való levegő és hátul meg fent kiáramlásról! Azt szeretném megtudni ,hogy egy CM elite 430-on gondolkdom mert az i5m abban van és nagyon jól megy benen minden. a kérdésem ,hogy ez egy jó ház arra ,hogy a e7300-am húzásán segítsen vagy másik házban kellene gondolkodnom? Lenyeg ,hogy ne legyen óriása meg 100 tonnás!
előre is köszi a segítséget
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Jim-Y
veterán
válasz Borote #16689 üzenetére
Van piaca, csak úgy hívják, hogy notebook piac, és már jó ideje a miniatürizálás felé haladnak, nem ebbe az irányba
Amit linkeltél ott csak egy ilyen kerül annyiba, mint amennyit te az egész gépre költenél:S Ha vinni akarod magaddal a gépet akkor szerintem maradj a notinál, ha meg arról lemondasz akkor ne akarj ilyen hibrid megoldásokat és jobban jársz .. üdv
-
Borote
addikt
válasz Borote #16684 üzenetére
Kicsit utánanéztem a neten, de nem találtam sokmindent ennyire nincs ennek piaca?
szerk: illetveee ahogy nézem ilyen útvonalon kell elindulnom:
[link]Jól értem, hogy ez azt tudja, hogy egy random háznak az oldalára lehet ráhúzni? Az baba lenne nagyon - kinézek egy jó kis fekvő házat + egy ilyen hozzá, oszt lapát
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz BigBlackDog #16681 üzenetére
Nem, mert oldalt a rácsozáson szívja a levegőt.
-
Borote
addikt
válasz Borote #16684 üzenetére
Fene egye meg, lejárt az 5 perc, na mindegy....
A kép még sem fedi teljesen az elképzelésem, leginkább úgy lenne a nyerő, ha a monitort lehetne felnyitni (mint egy notebookon), így lehetne állítani a dőlésszögén.
Na meg még annyi, hogy a tömeg nem különösebben számít (10kg-ig ).
Köszi előre is,
Andrew -
Borote
addikt
Sziasztok!
Segítsetek nekem
Laptop vásárlásán gondolkoztam eddig, de rájöttem, hogy nekem igazából nem is laptopra van szükségem. A gépet akkuról eddig is csak vonaton használtam, de az egyáltalán nem lényeg, vonaton aludni is tudok
Szóval az én igényem egy hordozható erőmű - ami laptopból is kihozható, de vagy bitangpusztulatosan drága, vagy teljesítményben marad el. Eddig amúgy egy Lenovo Y570-essel szemeztem (i7 2630QM + GT 555M GDDR5), de rájöttem, hogy nekem egy hordozható PC lenne a legjobb, mert ennél sokkalta erősebbet is össze lehet hákolni. (Talán portable desktop néven fut).Tehát egy olyan ház érdekelne, amibe beleférnek a normál alaplapok, videókártyák, a hűtése elbír egy értelmes processzort illetve a GPU-t is, ééééés tartalmaz egy (reményeim szerint) kb 20" körüli fHD monitort. Azaz egy monitorral egybeépített (mondjuk fogantyúval ellátott) házat szeretnék. A kinyitható billentyűzet nem a legelső, de azért a monitor részét védje valami.
Ezen vágyaim kiteljesítésre összesen nettó 200e JMF a keret, tehát ezt a komponenst úgy 50e körülire saccolom.
Ez a kép nagyjából olyasmit takar, ami a vágyam.
Na most jön a legjobb kérdés, hogy kapható-e ilyesmi kis hazánkban, és ha igen, hol és mennyiért? Ugyeugyeugye van?
-
Prison85
senior tag
Ma megérkezett a csodálatos Modecom Logic B21 típusú ház. Korábban felmerült, hogy egy épülőben lévő belépő szintű játékos gép ilyen kuckóba megy, de ezt el is vetettem. A mai napon összeraktam egy irodai konfigot ebbe a házba, egy élmény volt
Csinálok pár képet a hétvégén, de addigis némi infó:
-kb 3kg a nettó súlya
-irattartó került a ház tetejére, mert rezonál a fedlap
-hátul 8/9cm-es ventilátorhely. Elöl is van valami, de egyenlőre nem tudtam beazonosítani, hogy vajon mekkora méretű lehet. Lyukak, törések, élek egymás hegyén-hátán (képeken majd látható lesz)
-3.5"-os helyek elforgatva 90 fokkal, ahogy a nagyoknál szokás. A gond már csak annyi, hogy a tápkábel és sata csatlakozótól már nem lehet felrakni a ház oldallapját. Ha egy kicsit elhúzom a HDD-t a másik oldal irányába, akkor pedig nincs csavarhely. Ezt eszközölni fogom egy kis "moddinggal"
-Power LED csatlakozója tudtommal rendszerint két különálló 1eres kábel (+ / -). Ennél a háznál egy darab 2 eresen megy, ami az alaplapra nem passzol. Ergo power LED kilőve, de ez nem is akkora baj
-a gyári fotón látható 38-as szám a valóságban is megvan természetesen Azt hittem, hogy valóban egy hőmérőt rejt, de ez csak matrica
Nagyjából ennyit lehet kapni 4.000Ft környékén. Összességében megérte, de szigorúan csak alacsonyabb teljesítményű gépekhez ajánlott (esetemben Dual Core E2180, nVidia 7300GS)
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
albert8
veterán
Szerintem ha nézel
van A HAF-x,HAF 932 vagy Cubitek esetleg Lian Li
vagy van még most egy új XIgmatek is
[link]
[link][link]
[link]
Am egy jó 1000-1200w-os táp simán elvisziQwErTy42 egyetértek Jim-el
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
BigBlackDog
veterán
Ajtós házak mennyivel rosszabbak hűtés szempontjából? A zárható ajtó nem akadályozza az előlapi ventiket a levegő beszívásában (pl. Fractal Design R3)?
-
Jim-Y
veterán
válasz QwErTy42 #16678 üzenetére
A legjobb neked szerintem egy R3 lenne 27K-ért. Vagy ami még szóba jöhet, CM 912+ 22K-ért, vagy CM Strom Sniper 24K-ért, ezeken a venti csak max fordulaton hangos. Jah igen, és ha már CM akkor ezt is lesd meg, CM 690 II Advanced Lite ~20K -> talán ez lenne a legjobb választás. üdv
[ Szerkesztve ]
-
QwErTy42
addikt
Hello Mindenkinek!
Ajánljatok nekem pár házat kérlek 25 nagyon max 30 pénzért amiben van kábel menedzsment, porszűrő opció, külsőre visszafogott letisztult, mindemellett halk és jól szellőztethető.
Egy 5850 ami a legnagyobb meleget csinálja odabent, a többi a jövő zenéje.Köszönöm!
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
QwErTy42
addikt
Hello Mindenkinek!
Ajánljatok nekem pár házat kérlek 25 nagyon max 30 pénzért amiben van kábel menedzsment, porszűrő opció, külsőre visszafogott letisztult, mindemellett halk és jól szellőztethető.
Egy 5850 ami a legnagyobb meleget csinálja odabent, a többi a jövő zenéje.Köszönöm!
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
kurtz
aktív tag
esetleg 1 olyan házikó amiben 2 táp is helyet kap ? [gtx 560 ti slihez jól jönne + ha már modding miért ne ]
R.I.P. Fractal Design Define R3 Arctic White 2011-2013
-
kurtz
aktív tag
-
Jim-Y
veterán
Szia, nem hiszem, hogy létezik réz színű ház, az nagyon durva lenne szerintem Kék biztos van...
Egyébként azt javaslom neked, hogy nézd meg a Lancool házakat, a Lancool a Lian Li gyermekvállalata és megtartották az alumíniumot, így ebből készülnek a házai, legtöbb házuk letisztult, és mivel ilyen anyagből készülnek megfelelőek moddinghoz is. És aminek nyilván örülni fogsz, nemigen lehet őket kapni magyarországon, ergo olcsóbban be tudod hozatni, és olyanra fested amilyenre szeretnéd, plexit vágatsz az oldalába (ilyet, és festést is többen vállalnak itt PH-n, pl jaja1981 is) és meg is vagy. üdv
[ Szerkesztve ]
-
kurtz
aktív tag
heló
tudnátok ajánlani 1 házat ami jó lenne tuninghoz és : vörös réz színben pompázik ? /plexi nem ártana / [v jó alap 1 kis moddinghoz (festés plexizés ]
és 1 ugyan ilyen követelményeknek megfelelő csak : kék
-
CSiPet2
tag
Gondban vagyok a Sharkoon T5 Economy-t illetően. Kénytelen vagyok egy új házat venni, mert kell egy új vga (az előző elfüstölt, visszakapom a pénzt gari miatt, úgyhogy ingyen "kapok" egy MSI R6950 Twin Frozr III Power Edition-t), és ez a vga nem fér be a mostani házikómba.
Tehát én a T5 Economy-t szúrtam ki, mert tetszik a kiforgatott hdd tálca, kívül belül fekete, acél, van usb3, van hátsó vezetékelfedő, meg alsó táphely. És ezt 13k-ért... Szal minden tetszik rajta. Jah és T5 Economy mert nem akarok plexit az oldalára (elég sokat hurcolom a gépet, és a mostani plexis is össze vissza van karcolva).
A kérdésem a következő: ez lenne a légáramlat a házban ugyebár (a kép kicsit megtévesztő, csak egy hűttő van az elején), de ezt mennyire fogja meg a vga? Ez az msi 9650-es nem "zárt" hűttős, tippre elég sok hőt hagy maga után a házban, szinte semmit nem tol ki a saját kivezetésén, akkor nem fog megmelegedni a táp és vga közti rész a házban?
Plussz bonyolítja a helyzetet, hogy egy Cooler Master Hyper 212+ cpu hűttőm is van, az se kis darab.
Szal lényeg a lényeg, elég szellős-e ez a ház ehhez a konfighoz? És ha nem akkor milyen másik házat tudtok ajánlani, hasonló árkategóriában (max 15k) hasonló felszereltséggel?
Hálás köszönetem!u.i: A T5 oldalán van két 12-es ventihely, azzal talán kiszivattyúzható a meleg a vga és táp közül. Kérdés, hogy vajon elég alacsonyan van-e az alsó hűtő ehhez, illetve egyáltalán befér-e a házba fizikálisan?
[ Szerkesztve ]
-
Marvinyo
aktív tag
Szia!
Ha csak az USB3 van ilyen módon megoldva /mert ha jól sejtem akkor az USB2 maradt, és rá tudom dugni majd az alaplapra/ az nem probléma, mert jóideig nem tervezem a gépem cseréjét /csak elgondolkodtam rajta, de mint megvitattuk egy másik topicban, nem érné meg lecserélni/, amikorra meg cserélném már lehet USB 4.0 lesz
Megnéztem a CM STORM SNIPERt, és amellett hogy kevésbé tetszik, nem láttam jelentősen olcsóbban a többihez képest. Igazi dilemmát az Aerocool okozza nekem mert egy szűk 10 000-rel olcsóbb, de mégis jó háznak tűnik. Jelenlegi házam is jónak tűnt, aztán... hát mégse az /TT V9 Black, lehet jó széria, de akkor én kifogtam egy gyári hibást :-(/
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz Marvinyo #16664 üzenetére
Szia, amit a videón mond az "csak" annyi, hogy az előlapi usb3-at olyan vezetékkel oldották meg, amit az alaplapi usb3-as csatlakozóba kell bedugni, ez rossz -szerintem- mert ritka még az ilyennel szerelt alaplap:S Sok helyen ezt nem így, hanem egy hosszú usb3-as kábellel oldják meg, amit az egyik radiátor kivezető csövön átdugva az alaplap hátsó portjára tudod rádugni, a legtöbb alaplapon ugyanis csak a hátső I/O panelen van usb3 :S
Szerintem még nézd meg a CM STORM SNIPERT, az utóbbi időben esett az ára, olcsóbb mint az Enforcer, és
emlékeim szerint annak is van usb3-as csatija az előlaponnagyon úgy néz ki, hogy mégsem:S . És szebb is imho ^^ üdv[ Szerkesztve ]
-
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném házvásárlás ügyben:- Jó szellőzés, akár több ventillátorral /a zajuk nem zavar annyira/
- USB 3.0 előlapi panelen
- Lehetőség szerint az előlapi gombok/csatlakozók a ház tetején, felső részén legyen /asztal alatt lenne a gép, és így lenne a legkényelmesebb/Jómagam egyik jelöltként Cooler Master Storm Enforcer-t néztem ki, de 1 valamit nem értek:
http://www.youtube.com/watch?v=AkjBhgKsD0U | A videóban 1:05-nél mutat egy csatlakozót, de az angol nem az erősségem: Jól értem, hogy ez a csatlakozó csak az USB 3.0-s portokhoz kell, és az USB 2.0-s a "régi" csatlakozót használja? Illetve az ajtaját szerintetek le lehet venni róla? /természetesen úgy, hogy vissza is lehessen tenni /Másik jelöltként a Thermaltake V9 BlacX-en gondolkodtam, de ez az usb 3.0 megoldás, az elforgatott HDD berakás /a CM-nél forgatható/ elég furcsa nekem
Harmadik jelöltem az Aerocool Strike-X az ára miatt /mindössze 15 000/,
Negyedik pedig a CM HAF 912, de úgy gondolom, ez lenne a legrosszabb vétel, mert mindössze 1-2 ezerrel olcsóbb mint a CM Storm Enforcer vagy a TT V9 BlacX, és számomra /mint laikus/, ez a kettő jobb vételnek tűnik a hasonló árban.Nektek mi a véleményetek? Természetesen másik ház is szóba jöhet, max. 25 000 forintért.
-
superfly2
tag
Hello!
Valaki tud valamit hogy az NZXT Phantom fehér ház az egy idő után besárgul vagy nem?
És tapasztalat, vélemény valakinek? Ha van légyszi írjatok milyen[ Szerkesztve ]
-
lehel22
tag
Vegulis lehet igazad van. Teny, hogy egyszer volt egy nagyon negativ elmenyem. Coolercsere volt, az alaplap pedig egy elegge bovli (nevere mar nem emlekszem) hazba volt ,es leizzadtam mig kiszedtem.Aztan kiderult hogy az uj hutovel van valami bibi es vissza kellett tenni a regi coolert .
Ezert mikor az elso olyan hazat meglattam amelyiknel volt az az opcio hogy nem kell kiszerelni mindent, szinte megeskudtem , hogy csakis ilyet veszek majd -
Recon666
Közösségépítő
válasz Ibituba #16655 üzenetére
Figyelni kell a szellőzésre, anyaghasználatra és vastagságra, a többi rajtad múlik, hogy mire van szükséged.
10-15k-s házak:
COOLERMASTER Elite 430
SHARKOON AL2
SHARKOON Rebel9 Pro Economy
SHARKOON T9 Economy -
Ibituba
aktív tag
sziasztok. Nem értek hozzá ezért kérdezem. mire kell figyelni ház kiválasztásakor? van esetleg valami favorit 10-15között?? mindkét kérdésre ha kaphatok választ az franko lenne
U.i: nem kell hogy csicsás legyen
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz lehel22 #16653 üzenetére
Szerintem a 692-k közül mindegyiknél megvan ez a feature, bár megmondom őszintén szerintem sokkal egyszerűbb ha kiszereled az alaplapot, mintha vertikálisan bűvészkedsz a házzal egy cooler cserénél. Én a napokban/hetekben 3-4-szer cseréltem coolert, van kivágva lyuk a tálcán, de mindannyiszor kiszereltem inkább az alaplapot, egyszerűbb volt így:S
-
lehel22
tag
SATA dokkolo nem lenyeges ( megoldom USB csatlakoztatasu kulso HDD vel),es a belsejenek a szine is mindegy.Lattam valami verziokat amelyeknek az oldaluk atteszo plexi, lis tulzassal az ingyen sem kene.
Leginkabb arra koncentralok, hogy legyen szellos es ne legyen egy kinszenvedes szerelni.Minden 960 verzional a CPU alaplapi reszenel megvan az a nyilas ami lehetove teszi a cooler cserejet anelkul , hogy ki kene szerelni az alaplapot? Ez a funkcio jol jonne.PS: teljesen megertelek hogy Lian Li re valtottal
-
Jim-Y
veterán
válasz lehel22 #16651 üzenetére
A CM 690II az az Advanced, és ez az alap verzió, volt egy korábbi de azt simán RC690-nek hívták. A 692-ből létezik sima/alap verzió , ez a CM 690 II Advanced, illetve ennek létezik 2-3 "butított" verziója, úgy mint: CM 690 II Advanced Lite, CM 690 II Advanced Basic stb..
A lite-on nincs fellül SATA dokkoló, illetve nem kapsz VGA dokkot sem, a basic pedig = lite, csak pluszban nem fekete bellül a ház.
Egyébként, én egy RC692-t cseréltem egy Lian -Li PC-A05NB-re ^^
-
lehel22
tag
Kulfoldon lakom Teny , hogy ez a Fractal R3 haz nagyon bejon .A kulalakja pont az ami szamomra az idealis, teljesen minimalista, semmi cicoma, kidudorodo akarmik , atlatszo oldallap,stb ...
Designja jobban teszik mint a CM690II (monjuk az ara valamivel tobb de nem veszes)Eddig csak Lian Li hazaknal lattam ehhez hasonlo kulalakot de aruk miatt sajnos nem nagyon jottek szamitasba.Annyit kerdeznek, hogy mi akulonbseg a CM 690II alap es az Advanced verzio kozott ?
-
Jim-Y
veterán
válasz lehel22 #16649 üzenetére
Ha Magyarországon laksz akkor nem maradhatsz ki semmiből, az R3-at el tudják neked postázni..ha külföldön akkor nem szóltam
Egyébként nekem is volt RC690 II Advanced-em, tényleg jó ház, csak nekem túl nagy volt, a hozzá kapott gyári ventik is halkak, szóval azokra sem lehet panasz, ha átszámítva 24-25K körül jutsz a standard, szoval nem a Lite/Basic stb. verzióhoz akkor ajánlott vétel
[ Szerkesztve ]
-
lehel22
tag
válasz Recon666 #16630 üzenetére
Mindket haz nagyon igenyesnek nez ki.Sajnos ahol lakom ott nem forgalmazzak egyik gyarto termeket sem .Mindenkepp kosz az ajanlatot.Komolyan gonolkodom,hogy ebayrol vegyem meg .A Fractal R3 minimalista kulseje nagyon tetszik.
Albert8(#16642) - kosz a valaszt.
[ Szerkesztve ]
-
Mans20
addikt
Na beköltöztem a revoltec sixty 3 ba,elég jó,csak a samsung hdd eléggé kihallatszik,meg az amúgy is hangos fajta,de majd plexi megy oldalra meg tetejére ,remélem halkabb lesz,CTG 550 tápom van,a kábeleket elrejtettem a 5.25 ös keret mellé,24 tűs kábel ami t nem lehetett,de az nem baj,csak többe kerül majd a modding mint a ház.
-
BigBlackDog
veterán
Moduláris tápom van, így talán a kábelezés nem probléma (most még így gondolom. Lényeg, hogy viszonylag csendes és ne papír ház legyen.
-
Jim-Y
veterán
válasz BigBlackDog #16645 üzenetére
Amelyik neked jobban tetszik, 430 mellett a több venti lehetőség, T9 Value mellett a jobb kábel elrendezhetőség szól. üdv
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Melyiket érdemesebb választani? SHARKOON T9 Value vagy CM Elite 430? -
Jim-Y
veterán
válasz Prison85 #16643 üzenetére
Nyilván nem úgy működik, hogy kinézel egy házat a neten és azt beszerzik neked, hanem szerintem a caseking.de-től tudnak rendelni, így ami ott van, azt lehet hogy meg tudják rendelni neked. Fractal Design házat például a hardveraprón is tudsz venni/rendelni, z0d1ak -tól.. üdv
[ Szerkesztve ]
-
Prison85
senior tag
engusz a Pcgear-nél dolgozik? Valóban be tudnak szerezni olyan dolgokat, amelyek nem szerepelnek hazai árlistában?
Annyira "nyomják" mindenhol a Fractal házakat, hogy a következő konfig építésénél talán én is átpártolok.
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
Jim-Y
veterán
Sharkoon T9 Value Logout cikk by fezlergabor
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
"Improvements from R2
Improved air flow with updated fans
Improved noise absorbing material
Bigger hole in M/B plate for mounting of CPU Coolers
Improved cable routing possibilities
Reset button, located behind the front panel door
Many small quality improvements, including improved scratch resistant coating" -
cszn
őstag
Sziasztok!
Fractal R2 és R3 között mi a különbség?
Köszi! -
F34R
nagyúr
hhm NZXT Vulcan sincs rossz áron
-
lehel22
tag
Cooler Master 690 II hazrol milyen velemenyek vannak ? Van esetleg ebben az arfekvesben (kb 125 USD) olyan haz, ami ajalottabb lenne ?
-
hoffman_
nagyúr
válasz Omegared #16627 üzenetére
Legjobbakat hozzá! Jöhetsz át hozzánk
Topicjában már volt szó róla, hogy (leginkább szerintem ), egy pici időráfordítással, és moddolással könnyedén ki lehet cserélni az előlapi 2.0-ás aljzatokat, 3.0-ra, ha van rá igény.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Omegared
csendes tag
R3 nyert olvasgattam egy keveset itt ott, egyedüli negatívum talán az, hogy nincs front USB3-as kivezetése.
De mind1 holnap megrendelem
Köszönöm a tippeket megint!
-
hoffman_
nagyúr
válasz Recon666 #16623 üzenetére
Megtérítjük itt a népet Na jó, ha nem Fractal, akkor még ez szóba jöhet. Szintúgy perfekt.
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
-
-
Omegared
csendes tag
"Anno volt itt a H2 megjelenéséről cikk, ott említették, hogy kevesebb benne az anyag, mint az R3-ban."
Azt hiszem ez volt döntő mondat
Elfelejtettem írni, hogy pár hetente azt is ki kéne bírnia a házikónak, hogy "nem alszik itthon"
Köszönöm a segítségeteket!
-
Jim-Y
veterán
válasz Omegared #16616 üzenetére
Igazából a SATA dokkolónak ÉN nem láom értelmét, volt olyan házam, amin volt ilyen, CM 690 II Advanced, de egyszer sem használtam ezt a feature-t. Hosszú használatra a melegedés miatt nem alkalmas, a rövidtávú használatra pedig nekem azért nem volt, mert csak úgy szimplán a házon kívül nincs hdd-m. Vagyis van, de az külső HDD ami usb3-on keresztül csatlakozik.. üdv
Ja igen, én is az R3-at venném ^^
-
hoffman_
nagyúr
válasz Omegared #16616 üzenetére
Én az R3-at, de én Fractal rajongó vagyok. Lényegében külső alapján dönts. Anno volt itt a H2 megjelenéséről cikk, ott említették, hogy kevesebb benne az anyag, mint az R3-ban. Komoly tesztet még nem láttam róla, így nem tudok biztosat mondani. A sata dokkoló tény, hogy erős fícsör, bár én nem használnám ki. (sokkal inkább egy ilyen)
A TX3 az R3-ba biztos befér, az 165mm-ig enged. A H2-őt nem tudom, de nyakamat rá, hogy abba is. 2600K-ra szerintem még simán jó alternatíva, ha nem rántod az egekbe.
[ Szerkesztve ]
-
Omegared
csendes tag
Kinézetre az R3 meg a H2 a bejövős. Ha jól láttam mindkét ház 30K körül van, ez megfelelő a számomra. Mindent figyelembe véve a H2-n lévő sata dokkoló nagy pozitívum, szóval eléggé esélyes befutó. Ti melyiket vennétek? A többin már kicsit sok a csicsa.
Amúgy egy HyperTX3-am van, talán jó lesz a 2600K-ra is.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Na igen, ez meggyőző érv
Amúgy olvasottak alapján az NZXT elmarad kissé a Fractaltól, és az Antectől. Az Antec nekem külső/belső alapján nem tetszik, ez teljesen szubjektív. A Silencio még csinos, de arról sokat nem tudok. Marad a Fractal
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz Omegared #16611 üzenetére
Szia, hangszigetelt, az igényeidet kielégítő kuckók:
Fractal Design Define R3, vagy nagyobb: Define XL
NZXT H2
Antec P183
CoolerMaster Silencioezek vannak gyárilag is felszerelve hangszigeteléssel, de egyébként nem hangszigetelt ház mellett is lehet aaludni, ha van a procin egy halk cooler, és a házban is halk ventik vannak, ezért számodra még egy csomó ház szóba jöhet .. esetleg ha írnál arról, hogy kinézetre melyik tetszik, vagy hogy mennyit szánnál a dologra az segítene. üdv
-
Omegared
csendes tag
Sziasztok!
Gépfejlesztés elött állok és a projektbe kéne illeszteni egy házikót is.
Olyan házat szeretnék ami megfelel ezeknek a kritériumoknak:
alsó tápos torony, full atx alaplapoknak, kellően hangszigetelt (szeretnék a bekapcsolt géppel egy szobában aludni ),
masszív, rezonanciáktól mentes, 3db 3,5"-os hhdnek + 1 ssdnek hely.
Nem mutogatni szeretném, csendben figyelne az asztalomban, valami egyszerű letisztult darabra gondoltam.Egy i7-2600K-s rendszer menne bele, per pill egy Palit 460GTX-768-al, de később szeretném ezt is cserélni valamire ami kb a GTX 570-580 szintjén van. Tápom egy Seasonic S12 E+ 650W.
Egy olyan házat ajánljatok nekem, ami beleillik elképzelésembe.
Lehet kicsit sokat kérek, ezért kédezősködök itt.
Köszönettel:
Omegared -
Recon666
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
válasz BF_ÚrIsten #16606 üzenetére
Ehhez mit szólsz: Fractal Design Core 3000 3k-al több igaz, de minőségi ház.
-
BF_ÚrIsten
csendes tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani könnyen szerelhető, jól szellőző, csendes házat 15k-ig? 2 HDD lenne benne, 1 ODD ezen kívül semmi extra. Nem árt, ha jól néz ki
Köszönöm a segítségeteket
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest