Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Borote #68097 üzenetére
ha szellőzés kell, ár/érték arányban a Phanteks Enthoo Pro M elég jó, de ebbe még kell két 140-es venti előre (az mondjuk a másik kettőbe is, ebben a gyári legalább elmegy hátul). jobb anyaghasználat és porszűrés az általad említett kettőhöz képest, jó kábel menedzsment.
gyári állapotban Silverstone RL06 és PM01, CM H500, H500M. -
RobbyJr
őstag
válasz
Borote #68097 üzenetére
Na így most jobban megnézve ezt a MasterBox 5-t nem annyira rossz, mint amennyire elsőnek leszóltam.
Hiányoltam elől a 14cm-es ventik támogatását, szóval oda előre valami minőségi 12cm-es ventit kell raknod 2-3db-ot (ahogy a pénztárca engedi), felülre meg hátra 1-1db, ezzel így már elérsz egy baráti szellőzést. -
RobbyJr
őstag
válasz
Borote #68095 üzenetére
Ha jó szellős házat akarsz, és nem akarod megfőzni a gépedet, akkor költs egy normális házra 35-40 ezret, ugyanis itt kezdődik az a belépőszint ami tud is valamit.
Házat az ember nem évente vesz, ebbe gondolj bele.
Én most költöttem házra 50ezret, ezelőtt 6-7 évvel vettem házat, és a mostani az minden téren megfelel és szellős, ami a fő szempont volt nálam hogy kellő huzat legyen a házba.
Ezt a házat ha kell 10 év után se cserélem le.
Szóval egy "igazi házat" egyszer kell megvenned, gyűjts rá többet ha nincs meg a keret, de én ezzel a házzal nem foglalkoznék egyáltalán, már csak azért sem mert látom mi fog bele kerülni...
mAtx házat meg ne vegyél ha teheted, mert nem netezős gépet raksz össze könyörgöm. -
Borote
addikt
válasz
Borote #68094 üzenetére
Esetleg CM Masterbox 5? Ez is rácsos elejű, nem? Csak nem ablakos.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Borote #16736 üzenetére
Túl erős konfigot ebbe nem tudsz belepakolni, a házhoz jár egy 150W-os Flex ATX tápegység, ami keskenyebb mint egy standard ATX, emiatt, és a ház specifikációja miatt ebbe csak olyan konfigot tennék ami alaplapi integrált vga-t tartalmaz, a cpu nem fogyaszt többet, és nem melegedik jobban, mint egy 65W-os processzor... Ha ilyen házat veszel akkor készülj fel, hogy játszani, renderelni, videót vágni biztos nem fogsz ebben a házban(házzal)...
Ami kicsi, és rendes erős konfig is beleszerhető, az még a ThermalTake Armor A30 -asszem-, az direkt gamereknek lett kitalálva, hogy lehessen hordozni lanpartyra, vagy a Bitfenix Survivor Core, ennek pedig van füle amivel lehet cipelni a házat, de egyik sem nevezhető keskenynek. üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz
Borote #16733 üzenetére
Van..nem is egy, de abban elfelejtheted a hosszú, erős vga-t, egyszóval azok leginkább HTPC-nek valók. A teljesség igénye nélkül:
TT DH101
DH102
[link]Lian Li
PC-C50
stb..stbPCgear-nél sok lian-li és silverstone HTPC házat találsz: [link] érdemes megnézni, egyébként Antec, Lian Li, SilverStone és ThermalTake házak között keress vékony HTPC házat ami tud fogadni mATX/ATX-es lapokat..
-
Jim-Y
veterán
válasz
Borote #16706 üzenetére
Szerintem (bár aláírom, hogy szerintem is sokkal erősebb, jobb konfigot lehet kihozni PC vonalon) maradj a notebooknál, vagy egy PC + egy netbook. Sajnos ez a konstrukció, amit szeretnél, 1: böhöm nagy lenne , 2:nehéz (20kg +) 3: valószínűleg sérülékenyebb mint egy noti. -> marad a noti
A mobilitásnak ára van:/
-
Jim-Y
veterán
válasz
Borote #16689 üzenetére
Van piaca, csak úgy hívják, hogy notebook piac, és már jó ideje a miniatürizálás felé haladnak, nem ebbe az irányba
Amit linkeltél ott csak egy ilyen kerül annyiba, mint amennyit te az egész gépre költenél:S Ha vinni akarod magaddal a gépet akkor szerintem maradj a notinál, ha meg arról lemondasz akkor ne akarj ilyen hibrid megoldásokat és jobban jársz .. üdv
-
Borote
addikt
válasz
Borote #16684 üzenetére
Kicsit utánanéztem a neten, de nem találtam sokmindent
ennyire nincs ennek piaca?
szerk: illetveee ahogy nézem ilyen útvonalon kell elindulnom:
[link]Jól értem, hogy ez azt tudja, hogy egy random háznak az oldalára lehet ráhúzni? Az baba lenne nagyon - kinézek egy jó kis fekvő házat + egy ilyen hozzá, oszt lapát
-
Borote
addikt
válasz
Borote #16684 üzenetére
Fene egye meg, lejárt az 5 perc, na mindegy....
A kép még sem fedi teljesen az elképzelésem, leginkább úgy lenne a nyerő, ha a monitort lehetne felnyitni (mint egy notebookon), így lehetne állítani a dőlésszögén.
Na meg még annyi, hogy a tömeg nem különösebben számít (10kg-ig
).
Köszi előre is,
Andrew
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
Állásajánlatok