-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borote
addikt
válasz Borote #16684 üzenetére
Fene egye meg, lejárt az 5 perc, na mindegy....
A kép még sem fedi teljesen az elképzelésem, leginkább úgy lenne a nyerő, ha a monitort lehetne felnyitni (mint egy notebookon), így lehetne állítani a dőlésszögén.
Na meg még annyi, hogy a tömeg nem különösebben számít (10kg-ig ).
Köszi előre is,
Andrew -
Borote
addikt
válasz Borote #16684 üzenetére
Kicsit utánanéztem a neten, de nem találtam sokmindent ennyire nincs ennek piaca?
szerk: illetveee ahogy nézem ilyen útvonalon kell elindulnom:
[link]Jól értem, hogy ez azt tudja, hogy egy random háznak az oldalára lehet ráhúzni? Az baba lenne nagyon - kinézek egy jó kis fekvő házat + egy ilyen hozzá, oszt lapát
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz Borote #16689 üzenetére
Van piaca, csak úgy hívják, hogy notebook piac, és már jó ideje a miniatürizálás felé haladnak, nem ebbe az irányba
Amit linkeltél ott csak egy ilyen kerül annyiba, mint amennyit te az egész gépre költenél:S Ha vinni akarod magaddal a gépet akkor szerintem maradj a notinál, ha meg arról lemondasz akkor ne akarj ilyen hibrid megoldásokat és jobban jársz .. üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz Borote #16706 üzenetére
Szerintem (bár aláírom, hogy szerintem is sokkal erősebb, jobb konfigot lehet kihozni PC vonalon) maradj a notebooknál, vagy egy PC + egy netbook. Sajnos ez a konstrukció, amit szeretnél, 1: böhöm nagy lenne , 2:nehéz (20kg +) 3: valószínűleg sérülékenyebb mint egy noti. -> marad a noti
A mobilitásnak ára van:/
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz Borote #16733 üzenetére
Van..nem is egy, de abban elfelejtheted a hosszú, erős vga-t, egyszóval azok leginkább HTPC-nek valók. A teljesség igénye nélkül:
TT DH101
DH102
[link]Lian Li
PC-C50
stb..stbPCgear-nél sok lian-li és silverstone HTPC házat találsz: [link] érdemes megnézni, egyébként Antec, Lian Li, SilverStone és ThermalTake házak között keress vékony HTPC házat ami tud fogadni mATX/ATX-es lapokat..
-
Jim-Y
veterán
válasz Borote #16736 üzenetére
Túl erős konfigot ebbe nem tudsz belepakolni, a házhoz jár egy 150W-os Flex ATX tápegység, ami keskenyebb mint egy standard ATX, emiatt, és a ház specifikációja miatt ebbe csak olyan konfigot tennék ami alaplapi integrált vga-t tartalmaz, a cpu nem fogyaszt többet, és nem melegedik jobban, mint egy 65W-os processzor... Ha ilyen házat veszel akkor készülj fel, hogy játszani, renderelni, videót vágni biztos nem fogsz ebben a házban(házzal)...
Ami kicsi, és rendes erős konfig is beleszerhető, az még a ThermalTake Armor A30 -asszem-, az direkt gamereknek lett kitalálva, hogy lehessen hordozni lanpartyra, vagy a Bitfenix Survivor Core, ennek pedig van füle amivel lehet cipelni a házat, de egyik sem nevezhető keskenynek. üdv
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz Borote #68094 üzenetére
Esetleg CM Masterbox 5? Ez is rácsos elejű, nem? Csak nem ablakos.
-
RobbyJr
őstag
válasz Borote #68095 üzenetére
Ha jó szellős házat akarsz, és nem akarod megfőzni a gépedet, akkor költs egy normális házra 35-40 ezret, ugyanis itt kezdődik az a belépőszint ami tud is valamit.
Házat az ember nem évente vesz, ebbe gondolj bele.
Én most költöttem házra 50ezret, ezelőtt 6-7 évvel vettem házat, és a mostani az minden téren megfelel és szellős, ami a fő szempont volt nálam hogy kellő huzat legyen a házba.
Ezt a házat ha kell 10 év után se cserélem le.
Szóval egy "igazi házat" egyszer kell megvenned, gyűjts rá többet ha nincs meg a keret, de én ezzel a házzal nem foglalkoznék egyáltalán, már csak azért sem mert látom mi fog bele kerülni...
mAtx házat meg ne vegyél ha teheted, mert nem netezős gépet raksz össze könyörgöm.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
RobbyJr
őstag
válasz Borote #68097 üzenetére
Na így most jobban megnézve ezt a MasterBox 5-t nem annyira rossz, mint amennyire elsőnek leszóltam.
Hiányoltam elől a 14cm-es ventik támogatását, szóval oda előre valami minőségi 12cm-es ventit kell raknod 2-3db-ot (ahogy a pénztárca engedi), felülre meg hátra 1-1db, ezzel így már elérsz egy baráti szellőzést.[ Szerkesztve ]
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Lokids
addikt
Esetleg ha nem akarsz 50K-t kifizetni, akkora H500P helyett ott a CM H500. Csak felesleges dolgok maradtak ki, és 35K alatt megvan. Lényegében ugyanaz, csak pár felesleges takarólemez kimarad a csomagból.
[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
fogtunder
nagyúr
ha szellőzés kell, ár/érték arányban a Phanteks Enthoo Pro M elég jó, de ebbe még kell két 140-es venti előre (az mondjuk a másik kettőbe is, ebben a gyári legalább elmegy hátul). jobb anyaghasználat és porszűrés az általad említett kettőhöz képest, jó kábel menedzsment.
gyári állapotban Silverstone RL06 és PM01, CM H500, H500M.I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest