- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Apple MacBook
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Ha kimondottan játékra keresel használt notebookot, a gaming notebook topicban érdeklődj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tex Murphy
tag
válasz
Farkassacred #798 üzenetére
Mindegy, fiam szereti.
Amúgy valóban nagyon egyben van. Könnyű, gyors, s az akku is bír 5 órát. Szóval nagyon fasza, csak bennem van a tüske, hogy tudták, s nem mondták. Folt meg csak fehér háttér esetén látszik, máskor nem. Szóval marad a gép, de többet nem veszünk tőlük semmit... -
Farkassacred
őstag
válasz
Tex Murphy #795 üzenetére
A levásárlás is már egy fokkal jobb helyzet azért. Legalább megszabadulsz attól a karcos lapostól.
-
Cuci3
tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne: használt üzleti laptop vételére milyen oldalakat ajánlotok?
A topik fránya keresőjét én nem találom, x oldalt visszaolvasva és saját tapasztalatok alapján ezeket tuti mondom: laptopszalon, laptopsystem, westnotebook.
Tehát ezeken kívül van még valami tuti?Előre is köszi!
-
Khelben
nagyúr
válasz
Tex Murphy #792 üzenetére
Ezt a kereskedővel tudod lerendezni. Ha elzárkózik, akkor meg vannak erre hivatalos utak. Mindenesetre ha tényleg le van írva, hogy "hibátlan műszaki állapotban", akkor szerintem is jogosan reklamálsz.
-
Tex Murphy
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre/tanácsra lenne szükségem.
Még sosem vettünk használt laptopot, de most fiam rábeszélt egy Lenovo X240-re. Megvettük rendesen számlával boltból, 6+6 hónap garanciával. Nagyon szép, minőségi, persze használt. De... s itt a csavar, boltban a félhomályban csak bios-ig lehetett tesztelni, fekete/szürke háttér, ennyi. Win felrakás után látni egy körömnyi fehér foltot a kijelzőn, ami ráadásul két hosszú karcot is tartalmaz. Kereskedő elhajtott, azt mondja, ez a használatból eredő kopás. Szerintem meg nem. Ha ezt tudom, nem mondta, nem veszem meg.
"Prémium felújított laptop, Bevizsgálva, tesztelve, hibátlan műszaki állapotban" így írja a honlapon. Ez sem bevizsgálva, sem felújítva nincs. Ez nálam nem az. Valaki?
Köszi előre is. -
Monya78
veterán
Sziasztok!
Igazából ki van nézve egy laptop, nálam van kipróbáláson:
megéri e az árát? 120eFt
HP probook 450 G5
i5 8250u, 8gb ram, 256SSD M2, 1Tb Hdd, IPS, gyári Win10pro, 930MXMegkímélt állapot (karcmentes), viszont garimentes is...
Köszi
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
slayernick66 #789 üzenetére
Bocs, 3 éve többet is rendeltem tőlük. Ezek szerint az a rész megszűnt.
-
slayernick66
tag
válasz
Stylewars_kp #788 üzenetére
koszi! mondjuk nem latok hasznalt szekciot.. merre?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
slayernick66 #787 üzenetére
[link] tőlük rendeltem többször is.
-
slayernick66
tag
sziasztok, laptopot vennek, hasznaltan. tudtok olyan boltokat mindani akik kiprobaltan mrg izhatoak? normalis minosegu termek, amit hirdetnek azt is kapod, jo szerviz es garancia, jo arak, megbizhato forrasok?
a westnotebook-ot pl nezrgetem, mik vannak meg?
fokepp thinkpadet vennek, t490, t490s, t495, x1 carbon, max 2 evestkoszi!
-
Bennyboy
őstag
Sziasztok!
Anyumnak szeretnék használt notit venni.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-2 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? 50-60k
(3) Felhasználás? Böngészés, filmek
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Nem lesz játékra használva
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Jó lenne fullHD Legyen könnyen használható netezésre.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Itthon lesz csak használva
(7) Operációs rendszer? Lehetőleg win10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Az operációs rendszernek SSD, legalább 4 giga ram, optikai nem kell
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) HDMI
köszi -
8
senior tag
"melegszik mint az allat"
Takarítás + pasztázás, új akksi kis pénzért, és mehet is apróra
https://www.notebook-alkatresz.hu/laptop-akkumulator?q=hp%20650&cp=6&sort=p&ft=n&fs=n&page=2 -
lcdtv
tag
Sziasztok!
HP vagy Dell
HP 14-cf2000nx Core i5-10210U
HP Probook 430 G6 i5-8265U
Dell Latitude 5400 i5-8365U
Melyik a jobb mert árban gariban kb ugyan az. Ami még számít hogy melyikhez lehet dokkolót venni ami tölt is, de nem aranyárban (mert 2db kellene). Köszi a segítséget -
lotuska
tag
Szia. Koszi szepen.
Vegul megvettem. Sikerult meg egy kicsit alkudni 36 ezerert elhoztam, szerintem gyonyoru szep allapotban van. Mintha uj lenne billentyuzet, gondolom dokkoloban volt hasznalva. Szerintem ennyiert nem nagyon kaphattam volna jobbat. Jah es 320 HDD van benne csak nem volt alokalva a hely...
1600x900 a kijelzo:
[kép] [kép] [kép] [kép]Megegyszer koszi szepen!
-
Cheesy
őstag
Sziasztok!
Szükség van egy használt laptopra.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? A rendelkezésre állástól függ.
(2) A gépre szánt összeg forintban? kb. 100k, +/- 20-30k
(3) Felhasználás? Terepre kell és hordozni. Építőipar, építésvezető használná. PDF formátumú CAD tervfájlok kezelése, strapabíró legyen, Office. Ezen kívül böngészés, filmezés. Nem kell azért Toughbook kategória, fedett helyen lesz használva.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Lényegében mindegy.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? A felhasználás miatt 15-16" méretet tartanám az elégségesnek. Lehetőleg 1080p, matt IPS kijelzővel.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Igen. Ha meg kell állni valahol és fel kell nyitni, akkor szükség lesz a hordozhatóságra, de a súlya nem kikötés, nem női kézbe kell.
(7) Operációs rendszer? Ha nincs nem baj, veszek rá
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Az operációs rendszernek SSD, 4-8 GB RAM, ODD nem kell, a helyére SSD vagy HDD kerülne. A legjobb az lenne, ha lenne alapból két szabad 2,5" meghajtónak hely.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) Lehessen hozzá alkatrészt kapni és akkumulátort cserélni benne.Kérlek, hogy javasoljatok a fentiekre alkalmas laptopot.
Köszönöm a segítséget! -
lotuska
tag
Sziasztok.
Programozas tanulasra ,semmi komoly csak core Java-ra: most az elejen notepad++/cmd/eclipse es netezes mennyire ajanlott a 40-50 ezres kategoriaban a 8470P? Talaltam egy szepnek tuno allapotut abban a varosban, ahol lakom 40K-ert ideadna az elado: [link]
Az elado egy ideje nem hasznalja. Elmondasa szerint az aksi 1,5-2 orat bir. Elvileg megvigyazott, karc mentes a laptop . A kijelzo tipusara nem kerdeztem ra(gondolom az alap..). i5 3320M+150 GB HDD+4GB RAM. Gondolom egy SSD kellene bele(van itthon egy 120-as, tehat arra mar elvileg nem kellene penzt kiadjak) meg+4GB RAM es akkor hasznalhato sebesseget produkalna. (Azt se kerdeztem, hogy 1x4GB ram vagy 2x2GB van benne). Szerintetek ha rendben van a fenti felhasznalasra erdemes megvegyem? Illetve nezzek masat? Egyeb tip?
Most egy hp 650 notebook pc-m van, ami rendesen szet van utve: kuka az aksija, sandy celeron van benne es melegszik mint az allat.
Koszi szepen a segiteseget!
-
S@c@
őstag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? A mostani héten vagy max jövőhét!
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit). max 250-300e
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) Irodai munka, net, mediafogyasztás.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Nem szeretnék játszani rajta.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 14-15.6 IPS, talán inkább matt
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Igen
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Win 10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? 256 gb SSD-től és 8GB RAM
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) Szeretném ha Macbook Airhez hasonló minőségi összeszerelés, 6+ akkuidő, ultrabookok tetszenek nagyon.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Inkább új, használt csak nagyon szép állapotban garanciával.
Köszi előre is! -
paalki
friss újonc
Sziasztok, használt notebookot keresek, a következő paraméterekkel:
Mikor lenne esedékes a vásárlás: a következő fél évben, legkorábban szeptemberben
A gépre szánt összeg forintban: 140 000 Forint körül, legfeljebb 180 000
Felhasználás: közepes számítási kapacitást igénylő szimulációk futtatása, scriptelés Pythonban, egyéb egyetemi munka (jegyzőkönyvek, beadandók stb.) elkészítése, filmnézés, játszani nem szeretnék rajta
Kijelző mérete, felbontása stb.: egyetlen preferenciám van, 13", vagy esetleg kisebb kijelző, de 11" fölött
Mennyit lesz hordozva a gép: napi szinten, otthon és egyetem/munkahely között, utazás közben nem használnám
Operációs rendszer: nincs preferenciám, de előny, ha nincs rajta előre telepítve op. rendszer
Tárhely és memória: legalább 512 GB SSD, 8 GB RAM, optikai meghajtóra nincs szükségem
Egyéb igények: nincs
Ezek közül kifejezetten a kis kijelző mérethez ragaszkodom, a 15.6"-os gépemet szeretném lecserélni, ami nekem túl nagy. További előny, ha a tárhely/RAM bővíthető legalább a fent megadott értékekig.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Khelben
nagyúr
válasz
Stormcloak #771 üzenetére
Ezekben általában professzionális felhasználásra szánt videókártyák vannak, amik játékok alatt jóval gyengébbek, mint játékos gépekben lévő kortársaik. XPS meg X1 pedig vékony gépek, ha erős hardvert pakolnak bele, akkor ugyanúgy túlmelegszenek, mint bármelyik másik gép.
-
Stormcloak
újonc
Az üzleti laptopok és a workstationok (akár asztali gépen is) mennyire ajánlottak játszásra?
Tudom, hogy bár előbbiek általában nem rendelkeznek erős videokártyával (legtöbbször csak integrált) de jó hűtésük van, utóbbiak pedig nem tudom, milyen hűtésűek, de azokban erős videokártyák vannak, csak úgy tudom tervezésre valók. Én pl egy Dell Precisiont láttam valahol használtan, jó áron.Ezen kívül, a toplistás laptopokat megéri megvenni általános otthoni felhasználásra, néha hordozásra és játszásra? Megérik, hogy használtan vegyem meg? Olyanokra gondolok, mint a Dell XPS vagy Lenovo Thinkpad X1 Carbon, ezeket sokszor láttam egy csomó review első helyezettjeként. Pl. előbbi is még nagyon drága, használtan is. Kiknek, milyen felhasználásra ajánlottak ezek, tekintve, hogy üzleti laptopok használtan, 2,3,4. generációs i5 CPU val már egész jó áron kaphatóak, van hozzájuk alkatrész bőven, van amelyiket eredeti licences Windowssal lehet megkapni?
-
Khelben
nagyúr
válasz
Gyugyusz88 #766 üzenetére
A munkaállomások között kellene szétnézned. Dell Precision, HP Zbook-ok (nem Studio és nem U, hanem sima Zbook). A Fujitsu Celsius-ok se rossz gépek illetve a Lenovonak is vannak munkaállomásai, a P sorozat.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Tothgera30 #767 üzenetére
Amelyik jobban tetszik, nagyjából egyformák. Billentyűzetet kellene kipróbálni, hogy neked melyik jön be.
-
válasz
Tothgera30 #754 üzenetére
Végül keretben feljebb lett téve a léc. Kettő jelölt maradt. X250 vagy E7250-es. Melyik jobb döntés?
-
Gyugyusz88
újonc
Sziasztok!
Notebook vásárlása előtt állok, viszont mivel nem vagyok szakértő a témában, ezért a segítségeteket szeretném kérni.
A gépet mindennapi munkavégzésre, konkretizálva építészeti tervezésre, látványtervezésre használnám. Munkám során ArchiCAD programot használok (jelenleg a 20-as verziót, idővel biztosan áttérek újabb verzióra), illetve esetenként (nagyon ritkán) photoshopot kisebb volumenű feladatokra.
A gép vásárlásánál fontos szempont, hogy hosszabb távon kiszolgálja munkámat.
Amennyire nézegettem, a fentieknek megfelelő új gép ára elég magas, így elgondolkodtam használt gép vásárlásán is. Ezzel kapcsolatban még vannak félelmeim, így szívesen várnék véleményeket a témában (ár-érték arányban új vagy használt éri meg, honnan érdemes, tudtok-e ajánlani megbízható eladót, ebben az árkategóriában van-e értelme használt gépnek, garancia stb.)
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
350-400e Ft körüli összeget gondoltam rászánni, eddigi utánajárásaim alapján ebből gyanítom csak használt gép jöhet ki. Ha racionálisabb új gép vásárlása, akkor ez az összeg emelhető (500e Ft körüli összegig).
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Napi szintű munkavégzés. Építészeti tervezés, látványtervezés (jelenleg ArchiCAD 20 programmal).
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Játékra egyáltalán nem használnám.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS
Ebben nem vagyok jártas.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Az esetek többségében itthon használnám, néha lenne hordozva, utazás közben nem használnám.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows8 vagy10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD min. 240 gb, (esetleg nagyobb kapacitású hdd-vel párosítva), RAM min. 16 Gb, ha a keretbe belefér, akkor 32Gb (fontos a későbbi bővíthetőség), optikai meghajtó nem szükséges
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
nincsen
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Lásd bevezető rész.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Gyuri -
Murcy8
friss újonc
Hugomnak szeretnénk új laptopot vagy notebookot vásárolni max júliusban! Kb 120-130ezerért. Középiskolai tanulmányaira használná, illetve Sims 4 használata fontos lenne számára a kiegészítőkkel együtt!
Fontos infó még,hogy busszal fog utazni a kollégiumba, majd haza hetente!
Várjuk a segítséget! -
norbika84
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig gépet keresek, de már lemondtam a 2 in 1 megoldásokról.
A nagyobbik gyerek olyan középsuliba fog menni, ahol tanulnak autocad-et, így főleg ehhez keresnék gépet.(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
legkésőbb augusztus végéig
(2) A gépre szánt összeg forintban?
200-300k
(3) Felhasználás?
CAD tanulás a gyereknek, nekem CAD tervek nézése, mert a céges gép nem bírja, office, böngészés,
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
nem
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
14" minimum legyen, FHD, fényes vagy matt azt nem tudom melyik jobb az én felhasználásomhoz
főképpen otthon, néha lenne hurcolva, de utazás közben nem lenne sose használva
WIN10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
512 SSD jó lenne, 16GB RAM
nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
használtTudnátok ezek alapján ajánlani?
Köszönöm!
Lehet ennyiért olyat venni, aminek erős a burkolata?
-
c64fanhun
tag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Max a nyáron még, nem sürgős
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Max 40 ezer.
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Irodai, munka, netezés, videó nézés, asztali gép mellé kéne valami kis hurcolós.
Honfoglaló max, esetleg egy vice city.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Max 14", de a 12-13nak jobban örülnék, az ips fullhd-től most eltekintenék az ár miatt.
Pont emiatt kéne
Windows 10.
Minimum 120-as ssd, ramnak pedig elég 4gb, optikai felesleges.
Legalább egy usb3.0.Akksi legyen minimum 2 órás!
Van egy dell latitude e7450-em, de sajnos ezen nem lehet játszani, én meg szeretnék. Azt tervezem hogy veszek egy asztalit használtan, ezt 75-80-ért eladom és ugye max 40-ért vennék egy pici laptopot hurcolkodásra, viszont ilyen gagyi fujitsu nem kéne, hozzá vagyok szokva az üzleti dellhez, legyen jó anyagokból
-
Khelben
nagyúr
Az összegek, amikből gépet akarsz venni, újból a belépő kategória alját, használtból a még épp nem kiöregedő gépeket foglalják magukban. Ennyiből nem fogsz időtálló gépet kapni.
Használtból 2. vagy 3. generációs Intel hardvert kapsz, ami most még épp elég böngészéshez, de 1-2 év múlva már kevés lesz. HP Elitebook 2560p, 2570p, 8460p, 8470p Dell Latitude 6220, 6320, Thinkpad T420 pl.
-
Tuto
tag
Sziasztok!
Vennék egy egyszerű kis laptopot magamnak de tanácstalan vagyok kicsit.
Fontos szempontok:
- hosszú üzemidő (8-10 vagy több h)
- min4 mag (vagy szál)
-min 4G RAM (ha nem ebből veszi el a VGA a kapacitást)
- leginkább böngészés alap office dolgok
-30x20 cm környéke, olyan 12-14"
-jogtiszta win os
-strapabíró legyen a zsanér és stram legyen a gép
- új vagy használt és milyen típus legyen? Mit ajánlotok?
- anyagi keret használt esetén 50 eft körül, ha új hajlandó vagyok 2,5x ös árig elmenni, de akkor tényleg időtálló gép legyen -
-
c64fanhun
tag
válasz
Tothgera30 #752 üzenetére
Dell latitude e6230-at, esetleg 6330-at ajánlanék
-
Sziasztok.
Öcsémnek keresünk pici munkagépet, ami bírja a napi hordozást és elég masszív hogy ki is bírja.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Pár napon belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? 50-60k
(3) Felhasználás? Böngészés, filmek, régebbi játékok, szövegszerkesztés, táblázatkezelés, tanulás.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Lényegében mindegy, leginkább Cod2, AoE2 menne rajta.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 12" és 13" között.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Hetente pár alkalommal.
(7) Operációs rendszer? Van.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Az operációs rendszernek SSD, és 8-16Gb ram.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) Dokkolhatóság. -
dm1970
aktív tag
válasz
Farkassacred #750 üzenetére
Szia (itt is)!
Két hibája van, nem teljesértékű a billentyűzet.
A másik az ár (igaz ezt így nem írtam), hiába jobb, használtért sokallom a 150 -t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Diablo IV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Philips LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest