-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Ha kimondottan játékra keresel használt notebookot, a gaming notebook topicban érdeklődj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
Ha laptopot vagy notebookot szeretnél elsősorban, akkor a "gamer" elnevezésű gépeket nézd. Ezek nem olyan konszolidált gépek külsőre mint az általad már megszokott Apple stílus, viszont ezek jobb videó kártyával vannak felszerelve. A Windows zabálja a ramot meg a procit az Applehez képest. Ezért legalább olyan modellt keress ami 32gb-ig kezel ramot, mert kénytelen leszel felbővíteni azt, hogy egy-egy művelet alatt ne teljen el 2-3 óra hossza vagy még több. Processzorból i7 minél újabb generáció, tehát 4-től felfelé. SSD ami 256-512 legyen minimum.
Az a baj, hogy ezt se fogod olcsóbban megúszni. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
Tothgera30 #1407 üzenetére
Leírt céloknak, akkor megfelelő.
-
Stylewars_kp
őstag
Már unjátok a favoritomat, de Lenovo T széria vagy L. Esetleg HP EliteBook/ProBook vagy DELL LATITUDE. i5 vagy i7 procival ami minimum 3. generációs. Ölbe használással biztos lesznek gondjaid. Arra Apple gépek valóak. T430 gépemet néha szoktam ölbe használni, de nem egészséges hosszú távon neki meg szerintem neked sem.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
davesopron #840 üzenetére
Mindegyik jó választás. Én hasonló feladatra használom a T430-at gond nélkül.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Highground #830 üzenetére
Itt nézelődj HardverAprón!
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Otto Flick #823 üzenetére
Szia,
a megjelölt két gamer laptop elég jó, de WOT-nak talán túlzás is. Esetleg Lenovo Legion 5?
Ha netezésre+sulira keresel laptopot, akkor a Lenovo ThinkPad T470 jó választás lehet. Akár 15-16 órát is kibír. Mondjuk ez 14 colos.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
s.szesztai #813 üzenetére
A t470 nagyon baba. Viszont arra figyelj, hogy ne vegyél túl slim notebookot. Egy Apple macbook air bírja a gyűrődést, de egy Asus zenbook meg fog főni. Sajnos ez tapasztalat.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
slayernick66 #789 üzenetére
Bocs, 3 éve többet is rendeltem tőlük. Ezek szerint az a rész megszűnt.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
slayernick66 #787 üzenetére
[link] tőlük rendeltem többször is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest