Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
Amit linkeltem az pontosan ExpressCard foglalatos! Amúgy meg kb. egy árban vannak használtan a Go-val ahogy néztem.
Egyébként nem nagyon vágom az X-fi Go-t (sem), de a Crystalizere nincsen neki ha jól tudom pedig neked a zenéhez az kellhet a legjobban! Advanced HD viszont van meg 1GB belső memó, de persze ezek csak játékoknál érnek valamit, de Te ugye nem játszol! Extreme Audio, Go. Innét nézve talán tisztábban látod a dolgot!
Én az Extreme Audio-t venném az tuti! -
Lajkó
őstag
Igen ez jó karesz! De mi bajod az első linkemmel? Hangártyára kb. annyira fölösleges a garancia, mint árvaházba a szülőértekezlet! Talán még alkudni is tudsz belőle... De tudod ki a barátod??? Google!!!
Egyébként nem kifejezetten a "színpadi tér és a hangok"-ra specializálódik a Crystalizer. Inkább a hangok nagyobb tartományáról, és tisztaságáról lenne szó. Crystalizer teszt!Mellesleg milyen hangfalakkal/fülessel akarod használni?
-
Lajkó
őstag
Végül is nem találtam notihoz olyan hangkarit az Audigy 2ZS Notebook-on kívül ami megfelelt volna az elvárásaimnak (egyiknek sem dolgozik a hangprocesszora, csak szoftveresen kezeli aa dolgokat). Persze a 2ZS-t is csak pcmcia-s folglalatoz gyártják, szóval ez sem megoldás még átalakítóval sem! :S Sajnos lett volna néhány majdnem jó kari, de mind elbukott (az X-fi-vel az élen!) a hardveres támogatás terén!
Úgyhogy marad az usb-s megoldás! Amivel természetesen nincs gond, de szerettem volna(akár 20.000 Ft. körüli áron) egy a gépbe szinte teljesen eltünő hangcuccot! -
Lajkó
őstag
Helló!
Szeretnék egy ExpressCard 34 vagy 54 csatolású hangkarit (notihoz).
Fontos lenne hogy: -minimum Audigy2 szinten szóljon, -SPDIF kimenet (5.1-es házimozihoz, de mindegy hogy coaxális vagy optikai), -stereo fülhallgató kimenet, -saját hangchippes (ezalatt azt értem, hogy olyan ami nem terheli játék alatt a processzort), -szoftveresen változtatható hangszinek (legalább 2 magas/mély).
Használtan szeretném beszerezni, és olyan 10 ezer környékére gonodoltam!
Ezt a kettőt 1 2 találtam ami ExpressCard csatolású, de sajna nem tudok róluk semmi egyebet!
Windows 7 Ultimate 32bites oprendszer alatt szeretném használni!Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
Ha az Audigy 2 mellett döntenél, akkor ajánlanám adi mester-t. Lealkudtam 5k-ra postával eggyütt.
-
Lajkó
őstag
Audigy2 SB0240 milyen drivert ajánlotok hozzá? Letöltöttem egyenlőre ezt. Ez volt a legfrissebb amit hirtelen találtam. Softmodot egyenlőre hanyagolom, mert nem tudom még hogy mivel állok szembe. Ez az első nem alaplapi hangkarim.
-
Lajkó
őstag
Értem én.
Már az is világos, hogy a sima = 1 = Value. -
Lajkó
őstag
válasz VaniliásRönk #1315 üzenetére
Háát, engem érdekelne, mert inkább mint mondottamvolt játékra haszálnám a karit. Amúgy melyik a legolcsóbb EMU10K2 -es chippel szerelt kari ?
-
Lajkó
őstag
válasz VaniliásRönk #1313 üzenetére
Live!-ot felejtsd el, az egy hulladék. Ezt kifejtenéd bővebben ?
A Live! 5.1 ben EMU101-es chip van ugye ? Akkor az nem fain ?
Pedig modolni lehet, igaz csak softveresen tudja az EAX 3-4 et. Az egyenlő a nullával ? -
Lajkó
őstag
válasz VaniliásRönk #1311 üzenetére
Köszi.
Egészen pontosan milyen is a hangkarid ? Esetleg a listában említettek közül valamelyik ? A modellszám lehet eltérő ? Pl. a Live! 5.1-ből jó a 0060-as is, nem csak 0100-as ?Ezenkívül valakinek negatív, vagy pozitív tapasztalat ezen a téren ???
Esetleg EAX 1,2,3,4 téren vélemények a hang javulását illetőleg mod után ?
[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
Szerintetek ez a mod dolog megoldható ? Van érzékelhető változás ? Vagy csak a softver-ek álltal nyujtott pluszt kapom ? Meg van ezeknek a kariknak a hardveres támogatottságuk ehhez a modhoz ?
-
Lajkó
őstag
válasz audi100td #1303 üzenetére
Kikérem magamnak! Nem a VGA-m gyenge, hanem a gamékat írják meg rosszul.
Minimum graffal nyomom, és 180-300 fps között mozog az érték.
Mindemellett 9600GT-vel, és 9600GT SLI-vel is panaszkodnak, hogy kevesebb azon a mappon kb. 40 nel. nállam ehhez képest még mindig csak olyan 60nal kevesebb az fps. Jah, és persze nekem is csak akkor van gondom, ha double pistol-lyal, vagy shotival jönnek, és elkezdenek puffogtatni. Na akkor beakad néha egy kicsit a kép. -
Lajkó
őstag
válasz audi100td #1275 üzenetére
Köszi a választ.
Ahogy elnézem, ez újonnan 5k. Én beérném használtal is egy 4-10k közöttivel, ha érzékelhető a javulát. Ennek fényében valamilyen ajánlat ?
Mondjuk ezek közül ?[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
Sziasztok.
Gondolom uncsi már a kérdés, de azért felteszem én is.Milyen hangkarit ajánlotok a gépembe olyan 4-10e Ft. közötti árrésben? Inkább a 4hez legyen közlebb.
Játék,zene, és filmnézés lenne használati terület főként, olyan 50, 20, és 30 %-os arányban. Van egy Tomson 5.1 es erölködőm, a filmekhez, és a zenéhez. A játékhoz pedig egy elég hangos ezernégyszázforintos Genius fülest használok, de tervezem a közeljövőben egy Medusa Pro Gamer füles beszerzését. Használtan 8-9e környékén
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest