Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ProdyG #13699 üzenetére
Nem a túrót nem. Eszembe se jutna egy százezres hifit egy roncs hangkártyáról hallgatni. 150ezer forintos hifim előtt egy 400ezres dac van. Egy filléres hangkártya egyszerűen botrányos egy normális rendszeren. Mondjuk a hifitorony kifejezést nem biztos, hogy értem. Ha microhifinek becézett musiccenterről van szó, akkor az kicsit más, de akkor sem erőltetném a belső hangkártyát.
-
krx21
nagyúr
Szerintem ott sincs különbség, hacsak valami olyat használsz amit a másik nem tud...
pl: 96Khz/24Bit stb
Elméletileg a szabványosított digitális DTS, DDigital nem engedi meg a minőségi különbségeket...
Bár biztos sok Hifista vitatkozna velem, mint ahogy az HDMI kábelek tárgyalásánál...Bár én tapasztaltam, hogy nálam a blu-ray lejátszó coaxon szebben szól mint optikán!...
De hogy két optikán lenne minőségi különbség azonos szabványos jelnél azt kétlem...
Vagy szól vagy nem szól... Bár ez egyirányú jelátvitel, azaz nincs visszajelzés hogy átment-e a bit... Ezt hibajavító algoritmusokkal lehet javítani... Tehát ha valamelyik optika ki-i hagy jeleket ott van minőség vesztés...
Na most én is egyértelmű voltam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- GTA V
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 Desktop Mini PC, 8. gen i3-8100 CPU, 8 GB DDR4 RAM
- Eladó komplett Sonos házimozi szett Playbar + Sub Gen 1 + 2 db Play:1
- PC RTX 2060 + i7 9700K AKÁR TELJES SETUP OPCIÓVAL
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest