- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ProdyG #13699 üzenetére
Nem a túrót nem. Eszembe se jutna egy százezres hifit egy roncs hangkártyáról hallgatni. 150ezer forintos hifim előtt egy 400ezres dac van. Egy filléres hangkártya egyszerűen botrányos egy normális rendszeren. Mondjuk a hifitorony kifejezést nem biztos, hogy értem. Ha microhifinek becézett musiccenterről van szó, akkor az kicsit más, de akkor sem erőltetném a belső hangkártyát.
-
krx21
nagyúr
Szerintem ott sincs különbség, hacsak valami olyat használsz amit a másik nem tud...
pl: 96Khz/24Bit stb
Elméletileg a szabványosított digitális DTS, DDigital nem engedi meg a minőségi különbségeket...
Bár biztos sok Hifista vitatkozna velem, mint ahogy az HDMI kábelek tárgyalásánál...Bár én tapasztaltam, hogy nálam a blu-ray lejátszó coaxon szebben szól mint optikán!...
De hogy két optikán lenne minőségi különbség azonos szabványos jelnél azt kétlem...
Vagy szól vagy nem szól... Bár ez egyirányú jelátvitel, azaz nincs visszajelzés hogy átment-e a bit... Ezt hibajavító algoritmusokkal lehet javítani... Tehát ha valamelyik optika ki-i hagy jeleket ott van minőség vesztés...
Na most én is egyértelmű voltam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- Politika
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest