- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Alexa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz ProdyG #13699 üzenetére
Nem a túrót nem. Eszembe se jutna egy százezres hifit egy roncs hangkártyáról hallgatni. 150ezer forintos hifim előtt egy 400ezres dac van. Egy filléres hangkártya egyszerűen botrányos egy normális rendszeren. Mondjuk a hifitorony kifejezést nem biztos, hogy értem. Ha microhifinek becézett musiccenterről van szó, akkor az kicsit más, de akkor sem erőltetném a belső hangkártyát.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
krx21
nagyúr
Szerintem ott sincs különbség, hacsak valami olyat használsz amit a másik nem tud...
pl: 96Khz/24Bit stb
Elméletileg a szabványosított digitális DTS, DDigital nem engedi meg a minőségi különbségeket...
Bár biztos sok Hifista vitatkozna velem, mint ahogy az HDMI kábelek tárgyalásánál...Bár én tapasztaltam, hogy nálam a blu-ray lejátszó coaxon szebben szól mint optikán!...
De hogy két optikán lenne minőségi különbség azonos szabványos jelnél azt kétlem...
Vagy szól vagy nem szól... Bár ez egyirányú jelátvitel, azaz nincs visszajelzés hogy átment-e a bit... Ezt hibajavító algoritmusokkal lehet javítani... Tehát ha valamelyik optika ki-i hagy jeleket ott van minőség vesztés...
Na most én is egyértelmű voltam![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- Router gondok
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Asus Xg Mobile RTX 3080
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest