Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
dudika10 #3321 üzenetére
A NAD egy kivénhedt erősítő, átestünk már teljes kondicserén is. Manapság már nem éppen a drága kategóriát képviseli.
Kb egy hónapot öltem bele mire elkészítettem a dobozokat, a festés már a festő haver keze műve. De ezt az egészet megelőzte majd egy félévnyi tervezgetés. Amiben nagyon sokat segített egy tapasztalt Hifis ismerősöm. Ennek kb 2 éve.
Na de hagyjuk erről tudnék hosszú perceket mesélni honnan indult mivé lett ez az egész HiFi építgetés nálam.......... De lehet már abba tudtam hagyni. Na jó nem abba csak félbe.Az általad említett Xonar D1 egész emberi áron kapható. Én olyan max 20e ft környékét szánok rá.
Ez is jónak tűnik igaz ez már felette van a keretemnek: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest