Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csori72
aktív tag
-
aktív tag
Sziasztok! A segítségeteket kérném. Laikus ismerős keresne GPS-t, legfőképpen itthoni navigálásra, de mindenképpen kellene bele legalább a környező országok térképe is. Ami fontos szempont lenne, hogy itthon (akár vidéken, akár fővárosban) pontosan, és biztosan navigáljon, valamint frissítés is érkezzen hozzá gyakran, és lehetőleg ne csak megvétel után pár hónapig. Dugó, trafi, stb. nem fontos, csak navigálni szeretne, de azt jól (van negatív tapasztalat korábbról). Talán még annyi elvárás lenne, hogy külsőre ne egy vacak műanyagdarab legyen. Árban hajlandó rászánni bármennyit (természetesen ésszerű keretek között), amiért már egy jó GPS-t lehet venni a fenti elvársokkal. Mit tudnátok ajánlani? Előre is köszönjük a segítséget.
-
törölt tag
Nálam ilyenek nincsenek. Csak ezek : Garmin, TomTom, MIO ami kuka, Navitel meg Pioneer de sztem maradok elsőnek a Garminnál,amit itt fentebb linkeltem is. ez olcsóbb,és jobb,mint pl. a MIO .
-
Csori72
aktív tag
válasz
#10234880 #9989 üzenetére
szerintem a top3
Wayteq x980BT
Wayteq x985BT
Wayteq x995
Asus Nexus 7ez igazából 4, 2 wince, és 2 android, az utolsó kettőnél többek között a kijelző mérete is döntő lehet, de ugye a nexus 7 elég sok minden másra is jó
én a Garmin, és Tomtom navikat nem szeretem, minden eszközömre iGO van telepítve. navigálni az első és utolsót használom, a másik kettőből nincs nekem. de a 980-at lecserélném 985-re.
-
Prime110
aktív tag
válasz
#10234880 #9989 üzenetére
De szerintem láttuk, tessék a listám (bár sokra nem mész már vele):
Mio C720B (még a sima 720-as is megjárja),
Becker Active.6 LMU illetve a revo.1,
Navigon 70 Premium illetve reinkarnációja a 92 Premium.Ezzel ki vagy segítve? Jobbára megszűnt gyártók, megszűnt modelljei, de egykoron ezek voltak nálam a legjobbak.
-
törölt tag
válasz
sladka_pani #9991 üzenetére
Helló,. igen,most láttam. Amúgy van ez egyik oldalon 115.70-ért
csak ott nem irja,hogy van e hozza minden tartozék,ami kell. Ám könnyű volt, belehúzni mindent? felismerte a gép rögtön?
-
sladka_pani
senior tag
-
törölt tag
Látom,itt mindenki saját magával van elfoglalva, mer nemveszi észre senki a kérdésemet,vagy nemlát senki, vagy direkt nemválaszol rá senki, pedig tuti van aki tud válaszolni,!!!!!!! NOS?????????????
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #9987 üzenetére
Helyesbítek, mégse, úgyhogy marad a megszokás
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #9986 üzenetére
Láss csodát, ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombot (min. 5mp-ig), akkor felajánlja, hogy kikapcsolja és nem készenlétbe helyezi
-
gabor_01
senior tag
válasz
sladka_pani #9984 üzenetére
Akkor készülékből húzd ki.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
gabor_01 #9983 üzenetére
Hmm, ez elég rosszul hangzik
El van rejtve a műszerfalban egy szivargyújtó elosztó, oda vannak bedugva a kütyüjeim (fedélzeti kamera, lábtérvilágítás, gps), meg nem szoktam a tartóról se levenni sose, mert ha kell legyen kéznél. Emiatt ha valaki bebacca a szélvédőt akkor más miatt is.
-
gabor_01
senior tag
válasz
sladka_pani #9981 üzenetére
Erre csak az a megoldás, hogy alapból ki van húzva a szivargyújtóból és csak akkor dugod be, amikor szükséged van rá.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
gabor_01 #9966 üzenetére
10+ GPS-t kipróbáltam a mai nap folyamán, végül egy Garmin Drive 50-et vettem
119 euróért Szlovákiában! 300km-t navigáltam vele hazafelé, próbáratettem, mindenben állta a sarat. Fura még, tanulni kell, megszokni, de amúgy tökéletes. 100km után meguntam a figyelmeztető jelzéseket, kikapcsoltam mindet, kivéve a veszélyes kanyarokat. Egy dolog nem tetszik eddig és nem találom a beállítások között. Hogy a túróba tudom kikapcsolni azt a funkciót, hogy ha szivargyújtóról áramot kap, a készülék ne kapcsoljon be? Mert felraktam a szélvédő bal alsó sarkába, és gyönyörűen elfűztem a töltő kábelt a szivargyújtóig, igy csak a készülék látszik. Ha kinyitom a kocsit kp zárral, már be is kapcsolódik, és azért 80%-ban tudom az utat, nincs szükségem rá. Ha meg lezárom a kocsit, utána még 2 percig van 12V a szivargyújtón, tehát megy a GPS, aztán mikor leveszi, a készülék 15mp-ről visszaszámol, és lekapcsol, ez okos funkció
De be ne kapcsoljon ha nem akarom! HELP
-
tthom
senior tag
válasz
qkaleko #9976 üzenetére
Nokia LD-4W ?
Jófogáson van 4e-ért is.
Vagy, ha gondolod, Vatera, Jófogás Keomo olcsón, csak arról igazából nem tudtam kideríteni semmit, azonkívül, hogy a kisebb, kockább a SIRF-es. Gondolkodtam, hogy beszerezek egyet tartaléknak, de egyszerűen alig találok valamit róla neten.
-
qkaleko
tag
Punto 2-ben használnám, egyelőre, csak szivargyujtóról, aztán ha beválik, akkor esetleg elrejteném én is.
De egyelőre kellene egyet találnom, sürgősen, mert hétfőn megyek vidékre. Royaltek is van egy itt aprón, 8k-ért, ezt viszont már kicsit soknak tartom egy ilyen cuccért. -
tthom
senior tag
válasz
qkaleko #9974 üzenetére
A linkeltet nem ismerem, de én használok ilyesmit.
Azért néha előfordul, hogy megszakad a kapcsolat.. Olyankor Reconnect kell, bár csak egy gomb az alkalmazásban.
Egyébként pontosak, legalábbis a nagyobb márkák tuti, Royaltek, Globalsat, Holux, nekem Royaltek van, azért hideg indításnál ennél is előfordul, hogy kell fél perc, amíg talál jelet, de utána stabil. Ha meleg volt már, akkor 1-2 másodperc és már van pozició.Én egyébként bedrótoztam a műszerfal felső része alá, aztán bekötöttem gyújtásra.
Ha elindulok az autóval, automatikusan kap áramot és mire esetleg kell navi már ott van bepozicionálva.De fel lehet rakni a visszapillantóra is, ha valaki nem akar autót bontani, bár te lehet nem is abban használnád.
-
qkaleko
tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo P780 telefonom, aminek már újkorában se volt valami jó a GPS-e, hát még most 3 évesen..
Mivel nincs most annyi pénzem, hogy beruházzak egy Wayteq kütyüre, a külső bluetoothos vevő jutott eszembe, mint alternatíva. Mennyire megbízhatóak ezek, alkalmasak autós navigációra? Használt érdekel elsősorban, max 5k-t szánnék rá. Itt aprón ezt találtam. Érdemes ezt megvenni? Vagy valaki tud jobbat ajánlani? -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Bocsi az offért, de pár óra múlva kellene a cucc. Szóval, vettem egy Wayteq x995-öt itteni ajánlásra, de folyamatosan azt írja ki, hogy pontatlan GPS jel. Ezt panelban még meg is értettem, de az utcán is ezt csinálja (Sygic gyári szoftver, csomó térkép letöltve). Ha tudtok segíteni, ill. elirányítani a megfelelő fórumra, azt nagyon megköszönném!
-
törölt tag
Erre valaki?
-
gabor_01
senior tag
válasz
sladka_pani #9969 üzenetére
Egyszer volt a kezemben, nem voltam tőle elragadtatva.
Nagyon kevés fogyhat itthon.
A Tomtom térkép a legrosszabb itthon.Nyugaton elfogadható. -
gabor_01
senior tag
válasz
sladka_pani #9967 üzenetére
Akkor vedd az 58LM-et.
Használt 58LMT-t láttam a jofogáson 30e-ért is.
Kisebb a mérete, meg a felbontása, de megteszi. -
gabor_01
senior tag
válasz
sladka_pani #9965 üzenetére
Ha nem akarsz buherálni, telepítgetni, akkor én ebben az árszegmensben a Garmin nüvi 68LM-et (kb. 56e.) venném.
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Kirándulás és gyakran idegösszeomlás előtt állok és a Mio Spirit 480 szutykomat szeretném lecserélni valami hasonlóra, csak 2016-ban aktuálisra. Ezt 2011-ben vettem, ennek a cikknek a hatására, és nagyon bevált, nagyon szeretem amúgy a navigálási módszerét (beszéd, kijelző mozgása, térképrajzok), csakhogy megszűnt 2011 november végén a támogatás hozzá, így szinte egy kalap szart sem ér 5 év után, pedig azóta is napi szinten van használva. Azóta eltudjátok képzelni mennyi utca, behajtani tilos tábla változott? Megépültek elkerülő utak... egyszerűen volt hogy idegenben 50km-t tekeregtem, mert azt hitte ott még szántóföld van. Na szóval.. a lényeg, hogy semmi mást nem kell tudnia, mint navigálni, de azt profin, naprékész szoftver legyen rajta, lehessen frissíteni (bár a Mio-ról sem tudtuk). Gyors legyen, pontos, blablabla, és ne beszéljen hülyeségeket. 50.000FT alatt legyen ha lehet. Típust ha ajánlanátok azt megköszönném, sajnos nincs időm az összes hsz-t visszaolvasni. Hálás köszönetem! -
törölt tag
Helló
az lenne a kérdésem,hogy mely a legjobb top 3 gps autóba?
-
elcse
csendes tag
válasz
bluemirage #9962 üzenetére
Köszi!
-
A cégnél van néhány Navon 670-es, a korábbi Wayteq 960/985-t kat váltotta, akkor még csak 2-3 volt. De most rendes jogtiszta N670-esek vannak.... úgy 5-6 darab. Ezek már nem olyan tartósak, mint az említett Wayteq.
A Navon 670-nél a szivargyújtó töltői elhullanak időnként is univerzálissal kell őket etetni.
Kevésbé bírják a fizikai strapát a készülékházak. Vannak műanyag repedések, megpattanások, most pl. az egyiknek hajszálrepedéssel megfolyt az LCD-je.
Az Edigital-ból azonnal le lett rendelve egy N670-es 45 eFt-ért, de ment is vissza másnap, mert bekapcsoláskor már a nyelv választánál "Fatal error"-t dobott. Pénz visszakérés folyamatban. Az euronicsből lett elhozva egy másik.Összefoglalva:
Nálunk ezeket sokak, felváltva használják és nem vigyáznak rá. Ezek alapján otthoni választásra a N670-et javasolnám... gondolom nem lenne úgy ütve vágva, mint nálunk. Ha tudsz mókolni, akkor ér/értékben szerintem egy Wayteq jobb döntés. Mindenképp Net-ről rendelj, hogy legyen 14 napod arra, ha valami gáz lenne... akkor indoklás nélkül tudd cseréltetni. -
elcse
csendes tag
Sziasztok,
Kérlek segítsetek dönteni.
Az alábbiak között vacillálok:
- állítólagos megbízhatóság (Nüvi52)
- viszonylag sok jó visszajelzés + IGO (Navon 670 plus)
- Android + FM + jó kijelző, de minimális tapasztalat / visszajelzés (Navon A500)Ami fontos, hogy
- stabil legyen, mert a tököm tele a telefonos navizással (középkategóriás telefonoktól úgy látom ez nem várható el)
- Legyen rajta szoftver élettartam frissítéssel.
- a Garmin rendszere és az IGO szimpatikus igazából szoftver szinten.Azt jól látom, hogy beszédfelismerés (cím bediktálása szóban), csak ritkán, vagy inkább 60-70 ezer fölött van?
Mennyire hangminőség gyilkos dolog az FM zenehallgatásra, érdemes emiatt ilyet választani?
köszi
-
Prime110
aktív tag
válasz
geza844 #9958 üzenetére
Szia,
Az közel sem húzós ahhoz képest, amit valójában te keresel.
Nem egyszer és nem is kétszer leírtam már a kamionos / teherautós navigációkról a véleményemet, legutóbb talán éppen itt.
Ezt mérlegelni kell, ráadásul ahogy láttam még csak Európára sincs szükségetek, csak régiós térképre, ami meg nem is létezik, szóval ez mindenhogy veszett fejsze nyele.
De aranyszabály az akkor is az: pariban van e egy külföldi bírság összege egy egyszeri befektetéssel?
Üdv, -
Cicero
őstag
Sziasztok! Erdekelne h valaki hasznal-e itt TomTom 610et, mik a tapasztalatok? Illetve hogy van rajta nyelvtamogatas, ha ausztriaban veszem meg lesz-e rajta magyar nyelv illetve teljes Magyarorszag terkep?
-
geza844
aktív tag
válasz
geza844 #9957 üzenetére
Még a 66-os Garmin-t néztem újan, ami azért kicsit húzós, pláne úgy, hogy semmilyen említés nincs a leírásában teherautós használatról. Mondjuk a többi Garmin-nál se olvastam ilyet. Alapvető beállítások azért benne vannak? Összsúly, hosszúság, magasság? Több nem is kellene szerintem.
-
geza844
aktív tag
Sziasztok! Édesapámnak keresek GPS-t. Egyszerűnek kell lenni, és jónak. Ne kelljen vele berhelni. Garmin-ra gondoltam, de nekem mindegy, csak jó legyen. Személyautó mellett használni fogja 3,5t-s autóval, és nagy teherautóval is. Mit ajanlanátok?
-
LámaZ
addikt
válasz
errors01 #9951 üzenetére
„mennyire megbízhatók ezek az android alapú ketyerék?”
Ha min. 1 GB RAM van benne és legalább 2 CPU, akkor navigációra az androidos készülékek is jók, a döntő az, hogy milyen a GPS-vevő modul. A legtöbb olcsó kínaiban természetesen gyenge ez a modul.
Időseknek egyébként könnyen kezelhető készüléket kell venni, mint amilyenek a Garmin gépek vagy a Win CE alapú céleszközök. -
errors01
csendes tag
Sziasztok!
Anyámék megbíztak 30ezer forinttal, hogy vegyek valami Gpst. Szétnéztem a piacon de nemtaláltam olyat ami megtetszett volna. Többen ajánlották a Wayteq márkát itt a fórumban ahogy láttam, mennyire megbízhatók ezek az android alapú ketyerék? Nekem telóban ios van régen nem volt már droidom amikor volt akkor is csalódtam bennük. Mi az amire esetleg vásárláskor figyelni kell? Illetve ez a TMC-s dolog mennyire használható itthon meg létezik-e beépített antennás ilyen árkategóriában? Milyen térképpel érdemes venni igo vagy sygic? Ha térkép nélkül veszek készüléket úgy erősebb hardware-t tudok-e venni? Mert térkép nélkül szinte csak számomra ismeretlen nevű készülékeket láttam. /bocsi ha hülyeségeket kérdezek de sosem volt navigációnk és nem akarok sz*art venni nekik/
Köszönöm előre is a segítségeteket.
-
tthom
senior tag
Sziasztok!
Nézegettem navi teszteket, mert a Beckert is dícsértétek. De youtube videókon, mintha párhuzamos Gaminoknak jobb lenne a láthatósága.. Nagyobb a fényerő? A TomTom - Becker hasonló, de mintha a Garmin jobban látszódna..
Volt esetleg valakinek mindkettő?
Köszönöm,
Tomka -
F.Bence
tag
Sziasztok!
GPS-t keresek, sűrűn járok külföldre autószállítóval, főleg Németországba, de előfordul Olasz, Dánia is (illetve a köztes országok) tehát Európa térképes kellene. Programot nem szeretnék rá venni így gondolom az ingyenes élettartam frissítéses verzió jöhet szóba. Ár maximum 35-40e Ft.
Mit ajánlanátok?
Köszönöm előre is !
Üdv: Bence
-
mutyi
senior tag
Sziasztok!
Milyen Gps-t tudnátok ajánlani egy jelenlegi Wayteq 960bt helyett?
6-7 colos kellene, mert a jelenlegi 5 colos és idősebb korosztály használná, szóval nem lenne rossz, ha jobban látnák az ikonokat, stb.
Összeget nem írok, a lényeg,hogy 6-7 colos legyen, mindenképpen normális érintőképernyővel,ne ezzel a gagyival.
Live tmc sem lenne hátrány.
Igo vagy saját szoftver mindegy, de akkor utóbbi lifetime frissítéssel legyen. -
-
Sami22
aktív tag
Üdv.
Milyen GPS-t ajánlanátok 20-25 (nagyon max 30) ezer forintos árkategóriában? Autóba kell, egész Európa térképpel. (de mindenképp Mo. Németo. Ausztria, Svájc, Horváto.) A válaszokat előre is köszönöm. -
gabor_01
senior tag
válasz
bozsokiandra #9939 üzenetére
A nüvi 30 volt az utolsó 3,5"-os készülék.
Ha ez kell, akkor nincs más választásod, ill. még régebbit vehetsz.
De ezek autóba lettek kitalálva. Motorozáshoz és gyalogláshoz mások a követelmények. Persze attól még használhatod. Ha olcsón megkapod (5-10e), akkor vedd. -
bozsokiandra
tag
-
gabor_01
senior tag
válasz
bozsokiandra #9937 üzenetére
Egy használt cuccnál ki tudja milyen az aksi. És amúgy nem hiszem, hogy jelentős különbség lenne.
Gyalogosan meg inkább egy túra készüléket vennék, ami akár 24 órát is bír, nem 1-2 órát. -
gabor_01
senior tag
válasz
bozsokiandra #9934 üzenetére
Ehhez virágboltban kapni térképet.
De miért kell ilyen kis méretű kütyü? -
gabor_01
senior tag
válasz
PrometheusX #9928 üzenetére
Ha nem otthonos az Androidban, akkor én egy Garminra szavaznék inkább.
-
bozsokiandra
tag
Üdv!
Használtan szeretnék egyszerű de minőségi GPS-t venni.
Garmin Nüvi 30 szimpatikusnak tűnik, viszont amik a hirdetős oldalon vannak csak Magyarország térképet tartalmaznak. Ezekre lehet utólag térképet rakni, vagy csak ami rajta van azt tudom frissíteni? Legalább a szomszédos országok térképeire még szükségem lenne.
Egyébként mi a véleményetek a típusról? Van jobb alternatíva helyette vagy jó választás?
Válaszokat előre is köszönöm.András
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Mi a véleményetek az Evolio GPS-ről, és a Mireo Don't Panic GPS szoftverről?
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
PrometheusX #9928 üzenetére
Esetleg valaki tudna segíteni?
-
laszlohu
addikt
válasz
pataslogeza #9929 üzenetére
A Wayteq meg a CNS kb 1 kategória, még az is lehet, hogy ugyanabban a gyárban gyártják Kínában,
de nálunk a Wayteq X985 -öt többen viszik, szerintem. -
gabor_01
senior tag
válasz
pataslogeza #9929 üzenetére
Sosem volt még hasonlóm sem.
A leírás alapján egy kiherélt Wayteq-nek tűnik. -
pataslogeza
aktív tag
válasz
gabor_01 #9925 üzenetére
Oke, kossz!
Akkor a wayteq gps-eket inkabb kihagyom.
Errol a CNS Globe Triton geprol tudsz valamit? -
PrometheusX
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Édesapámnak vásárolnék egy GPS-t, navigációs szoftverrel. Csak navigációra használná az autóban, semmi másra. Egyetlen lényeges igénye van, méghozzá az, hogy az eszközön lévő navigációs programhoz élettartam frissítés járjon.
Tudnátok segíteni? A keret maximum 30.000 forint. Mi a WayTeQ x995-t néztük ki szoftverrel (minden igényt kielégítene leírás alapján), de nem vagyok biztos, hogy ez a legjobb választás. Szerintetek mi lenne a legjobb választás? Szóba jöhet még valami más esetleg?Köszönöm a segítséget előre is!
-
törölt tag
Milyen 10"-os androidos tabletet ajánlanátok GPS-nek?
-
gabor_01
senior tag
válasz
pataslogeza #9924 üzenetére
Fényerő:
960-hozképest a 985/995 egy fokkal jobb, de a Garminnal nem fog vetekedni soha.GPS vevő:
A 960-as ban messze jobb volt, mint az újakban. (985/995).Sebesség:
A 960-nak főleg az első (500MHz) verziója valóban lassú volt.
Meg a memória is kevesebb benne.Én 985-öt használok, megszokható. Persze van Garmin is (több).
-
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok.
Uj gps-t keresek a garmin helyett. A lenyeg hogy jo legyen es olcso, terkep nem kell ra.
Eddig ket tipust neztem ki, wayteq x985bt es wayteq x995bt. Mindketto az alacsony ar miatt, de nem tudom melyik a jobb, vagy hogy erdemes e ezekkel foglalkozni egyaltalan. Annyit tudok, hogy az x985 windowsos, ami elegge elavult rendszer szerintem, az x995 meg android, de annak meg nagyobb a hw igenye.
Apamnak egy wayteq x960bt van, most en hasznalom es tobb bajom is van vele.
A kijelzo fenyereje gyenge es erzeketlen (napfenyben semmit nem lehet latni rajta, es nem eleg az erintes mint a garmin gepemen, hanem rendesen nyomni kell), a gps vevo szinten gyenge, (samsung alpha telefonom gps vevoje gyorsabban talal jelet es stabilabban tartja), es nagyon lassu. Ugy ertem navigalas kozben meg epp elmegy, de a menuben valo mozgaskor vagy a terkepen valo bongeszeskor rettenet lassu.Ezeket figyelemnbe veve, melyiket ajanlanatok? Esetleg ha tudtok mas tipust ami job ezeknel max 25ezer ft-ig, az is erdekel.
-
laszlohu
addikt
Egyébként egy Nexus 7 ( 2013 ) - asra is rá lehet kötni tolatókamerát :
-
laszlohu
addikt
-
kokr
tag
Sziasztok!
6-7"-os autós GPS-t keresek.
Feltételek:AV bemenet(tolatókamerának)
Bluetooth
megbízható termék legyen
max 50e Ft -
warezxts
senior tag
köszönöm, akkor nem életem vétele
-
laszlohu
addikt
-
PLaci58
addikt
válasz
warezxts #9914 üzenetére
Amire figyelni érdemes ezeknél:
- legalább 1 GB RAM !!! (ennél kevesebbel nagyon lassú a dolog)
- 1024x600-as felbontás
- lehetőleg IPS kijelző
- legalább 4000 mAh akkumulátor (1A áramfelvétellel lehet számolni, vagyis legalább 4 órát bírjon akksiról)Az aliexpresses linken nem tudja eldönteni az eladó a kijelző felbontását és kevés nagyon a RAM.
Arra számítani kell, hogy ha elromlik, akkor eldobható, mert gari nincs, alkatrész, szerviz nincs.
-
warezxts
senior tag
-
NmJ
csendes tag
Helló
Van egy mio spirit 6970 LM készülékem élettartamra szóló térkép és trafipax frissítéssel. Nemrég próbáltam frissíteni, frissebb térkép volt is , de magyar biztonsági kamera azaz trafipax frissítés nincs. És nem csak hogy friss magyar adatbázis nincs a régebbi se elérhető.
Az lenne a kérdésem hogy más mit tapasztalt ez ügyben?
Létezik hogy még dolgoznak a frissítésen?Kösz a válaszokat
BOCS UTÓLAG VETTEM ÉSZRE HOGY NEM FELTÉTLEN JÓ TOPICBA ÍRTAM
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Kb. 30e Ft.-ig van jobb vétel ennél? EU térkép is kellene.
-
spe88
senior tag
válasz
gabor_01 #9904 üzenetére
Most olvasom, hogy ez a TMC dolog már elég elavult. Emiatt vettem volna többek közt GPS-t.
Akkor kénytelen leszek egy hetijegyet venni mobilnetre,és kinavigálok Nokia Here-rel vagy valami más szoftverrel.
Bár megmondom őszintén nem nagyon bízom ezekben az okostelefonokban, olyanok mint a kobinált fogó... -
spe88
senior tag
Hello!
Én is gondolkozok egy Wayteq 985-ön TMC antennával külföldi használatra leginkább.
Érdemes hozzá venni ilyen antennát? Van valakinek pozitív tapasztalata vele?
Mobilnet nem nem jöhet szóba külföld miatt, meg amúgy sem akarok egyszerre GPS-szel közelekedni, meg közben a telefonomat is figyelgetni.
Köszi
-
alex devil
senior tag
Sziasztok, egy hölgyismerősömnek szeretnék GPS-t venni.
Külföldön is használná, egyszerűen kezelhetőt jó fényerejűt 5' képernyővel és TMC vevőset szeretnék (itthon nem tudom az mennyire jól működik én Waze-t használok). -
klepto
addikt
Sziasztok!
Mi a véleményetek az Evolio GPS-ről, és a Mireo Don't Panic GPS szoftverről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest