Hirdetés
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
válasz
kalcika #2727 üzenetére
Kösz a tapasztalatokat
.
Érdekes ez az egész TeleAtlas-hoz viszonyulás: van, akinek ilyeneket csinál a navija, amiket te is leírtál, van akinek meg nincsen különösebb gondja vele - igaz, TomTom navija van.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy veled van a gond, hanem azt, hogy furcsállom, hogy ekkora különbségek is lehetnek a navik között.Én is gondolkodtam egy ilyen párosításon, de a Sygic-et korábban sem láttam ajánlottnak, a tapasztalataid után meg egyelőre kerülendő.
Felmerült még két esélyes navi is:
- az egyik a Navigon - ez is TeleAtlas alapú térképekkel dolgozik, viszont szolgáltatásokban eléggé gazdag (viszonylag, mert itthon nem sok mindent lehet igénybe venni), és nincsen TMC és csak a legdrágább típusban van bluetooth kihangosítás
- a másik meg az Ndrive - ezt árulják TopMap magyarországi térképpel, viszont ebben TMC és bluetooth sincsen; ugyanakkor ez eléggé olcsóA bluetooth-os kihangosításon gondolkozok még, hogy kell-e ez nekem, de egyelőre még mellette vagyok
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest