- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Balage1979
csendes tag
válasz
MZsoltee #903 üzenetére
HUhh hát most eléggé elbizonytalanodtam alaplap és videókari ügyben
Majd kicsit jobban átrágom magam ezen még.
Firewire végülis nem kell, de kitudja mikor lesz majd rá szükségem, és azért ezt a gépet hosszabb távra tervezem.
Akkor ha jólértem gigabyte P35 most a top.
Ár/érték/megbizhatóság arányban viszont melyik? Elég sokat olvasok most arról hogy sok giga,meg asus lap rosszalkodik (igaz csak azok írnak a forumba akiknek nem megy)
Ezer hála a sok hasznos tanácsért
-
Balage1979
csendes tag
válasz
MZsoltee #888 üzenetére
Nos közben én is olvasgattam és kiderült persze hogy a lite-on rosszabb minőségű cuccok vannak, szóval abból DS3 lesz
Ramból sajnos nincsen igazad value az CL5 míg az ultra CL 4
value : http://www.geilusa.com/products/showSpec/id/52
ultra : http://www.geilusa.com/products/showSpec/id/65viszont ezt a CL dolgot nagyon nem értem hogy most melyik a jobb, eddig az jött le hogy minnél kisebb annál jobb, de akkor miért megy fölfelé a CL ahogy egyre nagyobb Mhz-s memóriákat adnak ki (lásd. ddr3, drágább kingstone is CL5-ös)? Ez a téma még elég zavaros nekem.
És érdemesebb CL4-et venni mint 5-öset?VAgy nagy különbség nincsen igazán?Prociból jó hogy felhívtad a figyelmem rá, annyit megér sztem pluszba.
x1950 videokariból akkor saphire ultra vagy asus? Melyik csöndesebb? HIS és MSI-t igazából nem választanék.
Táp viszont 1-2 ezerrel több ha 450-eset veszek, nem jobb ha van tartalék, esetleg kevésbé melegszik? 2 vinyó (1 ide,1 satatII) és egy dvd író is lesz a gépben még.
-
Balage1979
csendes tag
Hello.
Az alábbi config után érdeklődnék mit szóltok hozzá, estleg valami jobb ebben az ár kategóriában?
Gigab P35 DS3L
Intel C2D E6550
Corsair 2x1giga 800MHz XMS2 KIT vagy GEIL ULTRA 2x1giga 800MHz KIT (fogalmam sincs melyik lenne jobb)
Saphire x1950 Pro
Chieftech 450W táp
Aktív témák
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Yettel topik
- Mazda topik
- Villanyszerelés
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- i5 9400F/ RTX2060/ 480GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Gigabyte B85M-D3H-A + I5 4440 + HyperX 8GB FURY DDR3 1333MHz + CoolerMaster N200 + Hyper 103 hűtő
- Gamer PC R7 7700X RX 7800 XT 16GB 32GB DDR5 1TB NVME
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest