Hirdetés

Aktív témák

• cs2160

csendes tag

Sziasztok!

A régebben felvázolt minimalista gépet mégsem vettem meg szerencsére, a keret is jelentősen növekedett az előző tervezgetés óta, szóval újra a tanácsotokat kérném. :)

Maxmax 250eFt-ből kellene összeállítani egy gépet, az alábbi szempontok alapján:
    1. 720p-s filmeket simán vigye, illetve új játékok is eldöcögjenek rajta (1280*720 - 30 fps már teljesen megfelel, úgyis keveset játszom)
    2. Jó 3 évig nem szeretnék hozzányúlni, úgyhogy minőségi alkatrészek kellenének, minél hosszabb garival.
    3. Minél halkabb, annál jobb.

Böngészgettem elég sokat (főleg itt PH-n), és a következő alkatrészekere gondoltam, de természetesen már megint belezavarodtam egy csomó dologba, valószínű valahol túllőttem a célon valahol meg pont ellenkezőleg.

- szünetmentes táp: Eaton Nova 625 AVR USB : kb 16kHUF
    - táp: Corsair VX450 Corsair VX450 kb19 kHUF
    - ház: Cooler Master Sileo 500 kb 18kHUF
    - kijelző: Samsung 2233BW kb 43kHUF
    - proci: AMD Phenom II X2 kb 25kHUF
    - alaplap: GA-MA770T-UD3P kb 23kHUF
    - ram: 2* CSX 2GB DDR3 1333MHz *2 kb 18kHUF
    - vga: Sapphire Radeon HD 4830 kb 23kHUF
    - hdd: nem tudom, egy 250GB-s winyó elég lenne, emellé még talán egy 32gb-s ssd jönne jól, azon lehetne az oprendszer...

Ez így sacc/kb 185kHUF+hdd+esetleges ssd. Alaplap+proci+ram+vga-ban viszont nagyon nem vagyok biztos, hogy ezeket vagy mást érdemes-e venni, szóval ez inkább hasraütés volt. :)

Vélemények, javaslatok?
    Előre is köszi. :)

Aktív témák