Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
-
Moleman
addikt
válasz
dudika10 #36441 üzenetére
Csak vasárnapig van nála, Canampről hallgattam (később a 440-nel kipróbáltam a másikat is, az jobban bejött). Nem a közvetlen összehasonlítás volt a cél, hanem hogy időlegesen megfelelne-e, hogy kitolhassam a 440 vásárlását. Hát nem.
@(#36444) slfln
Huh, akkor még jó, hogy mást nem próbáltam. A Skullcandy-t és a Monstert alapból bojkottálom, akkor se tenném a fejemre, ha jók lennének. -
Moleman
addikt
Én fi:zi'knél hallgattam, de 2 perc után letettem.
Nekem nagyon összemossa a hangokat, sokkal kevésbé tudtam elkülöníteni a hangszereket, mint akár a régi noname vezetéknélkülimmel, pedig pont arra kéne, hogy mindent jól kihalljak.
Szóval marad az SRH440 a kívánságlistám élén. -
Moleman
addikt
Erre válaszolna valaki? Köszönöm!
-
Moleman
addikt
Sziasztok!
Kizárólag otthoni zenélésre, zenehallgatásra, alkalmi filmnézésre szeretnék fejhallgatót.
Kb 5 éve nyúzok egy Thomson rádiós vezetéknélkülit, ami egész jól teljesített, de a legtöbb pózban kicsit sistereg, hiába ülök egy méterre az adótól. A megszokott kényelmet figyelembe véve vezetéknélkülit kerestem, a Sennheiser RS 160 került ki győztesként. Viszont most pár ezer hosszászólás után elbizonytalanodtam. Az Audio Technika ATH-M40 vagy a Shure SRH440 mennyivel jobbak? Megéri átgondolni?
Azt sajnos nem tudom megjósolni, melyik felhasználási terület lesz előtérben, de mindnél előny a vezetéknélküliség (a gitárokat váltogatva kényelmesebb, ha nem gabalyodok bele).
Pillanatnyilag egy Creative Audigy LS-sel hajtanám, az anyagi helyzet változásával felváltaná egy E-MU 0404 USB.Előre is köszi!
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung odyssey G3 180 hz monitor
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest