- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Notebook hibák
Aktív témák
-
-
Free04
tag
Erről mi a vélemény,próbálta már valaki?
-
Free04
tag
Persze jobb hangkarival,csupán azt mondom h annyi pénzt(10-20k) szerintem nem ér meg...nekem legalábbis.
Mondjuk én nem hallgatok lossless és komoly zenéket és azért az sem mindegy.Régebben meghallgattam pár lossless komolyzenét x-fi-vel,de nekem nem tűnt fel túl nagy külömbség egy jobbfajta mp3-hoz képest.Biztosan velem van a baj,mert elméletileg jobbak.
Kinek a pap,kinek a paplan.
De ha pl valakinek van 20k-ja,akkor inkább egy jó füles+alaplapi kari mint gagyi füles jobb hangkari.
Nyilván az a legjobb ha jó füles+jó hangkari,de ha az embernek kompromisszumot kell kötnie... -
Free04
tag
Sennheiser hd555-öm van és qrva jó.
Kényelem szempontjábol nagyon jó, 8-9 óra használat után sem nyomja a fülemet.
Hangilag nincs összehasonlítási alapom,mivel eddig 1-2 k volt a max amit fülesre költöttem,de én meg vagyok elégedve vele.
Én is alaplapi hangkariról használom(szerintem nem éri meg az x.fi music/gamer 10-20k-ért).
A basszus nem zúzza szét a fejemet,de szép tiszta a hangzása.
Ezért szeretnék beszerezni egy erősítőt hozzá.
Az a biztos ha meghallgatod,felpróbálod mielőtt megveszed. -
Free04
tag
válasz
-FreaK- #5280 üzenetére
Fejhallgatóhoz erősítő engen is érdekelne,de én csak otthon használom a HD 555-ösömet,nekem nem szempont a méret.
A FiiO E5-öt kár h itthon nem lehet beszerezni.
Ezen kívül ajánlotok valami hasonló teljesítményűt és árút? Vagy FiiO E5 az abszolút befutó ebben az árszegmensben? -
Free04
tag
Halló!
Lassan egy hónapja megvan a HD555-öm és nagyon meg vagyok vele elégedve,bár eddig csak gagyi fülesem volt. Mindenesetre 6 óra folyamatos használat után sem nyomja a fülemet.
Mielőtt megveszitek érdemes szétnézni a neten h hol mennyibe kerül.Én a Média Márktban próbáltam ki, de máshol vettem meg...5k-val olcsóbban. -
Free04
tag
Hallo!
Az érdekelne h ha a hangszóróba dugom be a fülest, nem a PC hátuljába, akkor rosszabb lesz a hang? Hd555 lesz nemsokára, ahhoz milyen hangkártyát érdemes venni? Creativ X-FI Gamer és Music biztos jó volna,de van valami olcsóbb alternatíva?
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest