Aktív témák
-
Shufny
őstag
válasz
krayzeeklown #9209 üzenetére
Van egy lassan 4 éves k81 -en és nagyon szeretem a hangját, szóval azt bátran ajánlom. (mármint ez esetben a k518DJ-t)
A Pioneer -t nem hallottam, elvileg elég jó. Személy szerint kétlem, hogy van olyan jó mint a k81, de biztosabb, ha meghallgatod őket. Látatlanba annyit fűznék hozzá: k81 -nek erős basszusa van és szép magasai, ha kiveszed a plusz szivacsot belőle, akkor a basszus csak simán erős lesz, és nem nagyon erős. Lényegesebb azonban, hogy úgy kiengyensúlyozattabban szól. Előnye lehet a Pioneer -el szemben az utcán, hogy valószínűleg jobban szigetel. Hátránya, hogy nehezebb, és az biztos hogy hosszabb idő után nagyon nyom (valamennyire biztosan az SE-MJ3 -is, de én arra tippelek, hogy kevésbé).
Aktív témák
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest