- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
Aktív témák
-
celf
őstag
ertem
hat nem hozzaokoskodni akarok, de szerintem egy "normalis" hangkartyaval sem tudnal hitelesen tesztelni, mivel szerintem kb semelyik asztali, integralt, vagy pci hangkartyanak nincs eleg gain-je ahhoz, hogy korrektul meghajtson ilyen fuleseket. de javitson ki valami guru, hogy tevedek.
amugy ahogy elnezem tisztaban vagy vele, hogy *nemigazan* eleg a mostani hangkaridez lehet egy ok arra, hogy a hd555 nem tud meglodulni basszus téren, es ezert gondolod, hogy a creative jobb, kozeben igazabol csak gyengebb es ezert kepes meghajtani az integralt karid.
tovabba az is konnyen elofordulhat (milyen regota is hasznalod a hd555-ot?) hogy a sennheiser meg nincs "beégve". elkepzelheto, hogy olyan 150-200 ora folyamatos hasznalat utan adja ki az igazi hangjat. ezt altalaban pink vagy white noise-al csinaljak. keress ra ha erdekel.
szoval ugytudom sennheiserekre jellemzo, hogy kell nekik a "burnin" rendesen.
HD555 mondjuk nem legtutibb audioful fules, de azert eleg hi-fi, ha fogod mire celzok.
Aktív témák
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged