Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• celf

őstag

válasz Taybor #5228 üzenetére

ertem :)
    hat nem hozzaokoskodni akarok, de szerintem egy "normalis" hangkartyaval sem tudnal hitelesen tesztelni, mivel szerintem kb semelyik asztali, integralt, vagy pci hangkartyanak nincs eleg gain-je ahhoz, hogy korrektul meghajtson ilyen fuleseket. de javitson ki valami guru, hogy tevedek.
    amugy ahogy elnezem tisztaban vagy vele, hogy *nemigazan* eleg a mostani hangkarid :)

ez lehet egy ok arra, hogy a hd555 nem tud meglodulni basszus téren, es ezert gondolod, hogy a creative jobb, kozeben igazabol csak gyengebb es ezert kepes meghajtani az integralt karid.

tovabba az is konnyen elofordulhat (milyen regota is hasznalod a hd555-ot?) hogy a sennheiser meg nincs "beégve". elkepzelheto, hogy olyan 150-200 ora folyamatos hasznalat utan adja ki az igazi hangjat. ezt altalaban pink vagy white noise-al csinaljak. keress ra ha erdekel.
    szoval ugytudom sennheiserekre jellemzo, hogy kell nekik a "burnin" rendesen.
    HD555 mondjuk nem legtutibb audioful fules, de azert eleg hi-fi, ha fogod mire celzok.

Aktív témák