Hirdetés
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #27213 üzenetére
Nekem borsózik a hátam az ilyen drasztikus kiemelésektől.
Nem azt mondom én is használom néha a hangszínszabályzást, pl CD -nél nem tetszenek a vokálban a magas hangok. -
zoltanz
nagyúr
Sztem elöször fel kell térképezni a teljes termékskálát, aztán úgyis azt vesszük amire futja. (amúgy valószíű nem ez lesz aminél maradok). Esetleg ha egy picit le is marad hangásban (nem drasztikusan) valami, de árban sokkal barátibb, na azzal érdemes foglalkozni.
Az a baj, hallgattam már sok High-End cuccot és nem mindegyikkel vagyok kibékűlve.
Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest