Aktív témák
-
Shufny
őstag
válasz
rauschie #16557 üzenetére
Én is basshead vagyok, de az ilyen magaskiemelés (és nem az a csipogás, amit autókban szoktak gányolni) az ad egy fals részletesség-érzetet, ami tetszhetős lehet. Szerintem már elégszer leírtam, hogy a 668B magasai engem az őrültbe tudnak kergetni, de ettől még én is együtt tudnék vele élni. Nemrég volt nálam egy HD202 tulaj, aki még mondta is, hogy nem szereti a sok magasat. Szóval leszögeztem előre a Superluxnál, hogy borzasztóan ki van emelve rajta, de azért mondom berakok vele először egy ilyen téren megengedőbb számot. Szám közepén rám néz, hogy "dehát ez tök jó!" (mindezt vagy 1-1.5 óra K601 után...) szóval azért ez nem olyan szar teljesítmény szerintem. Aztán kérte, hogy mutassam meg mi az amivel szerintem gáz, szóval raktam be egy kis csörömpölős metált, de azt mondta, hogy szerinte még ez se olyan vész.
Szóval én is sokkal megengedőbb vagyok mélykiemelés téren, sőt sokkal jobban zavar, ha kicsit kevesebb van a kelleténél, mintha több. Magasaknál meg inkább fordítva. Ennek ellenére van jó véleményem a 668B -ről.Megint írtam egy kisregényt, amikor egyetértek, hogy a sok magas szerintem is sokkal zavaróbb, mint a sok mély.
SOAD19: Egyébként egyetértek. Lehet unalmas vagyok, de nekem is sokkal jobban tetszik így.
Aktív témák
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest