Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
baluka26
veterán
Hohó, végre sikerült kiflashelni a Prodigy HD2-t és végre a rendes illesztőprogramját használom, nem a gagyi VIA-t
Aki ilyen kártyát vesz ezt csinálja meg mindenképp. -
dudika10
veterán
Alaplapi hangkártya + fejhallgató + driverben "fejhallgató kiment" kiválasztva = proceszortól, egérmozgástól, HDD-től függő alapzaj.
A realtek friverben válaszd ki, hogy sztereo kimenet (nem baj, hogy ott a fejhallgató, ne törődj vele) és a problémád megoldódik.
Ez az én tippem.
-
Rossi
addikt
-
riam
tag
válasz
xgyuri #10594 üzenetére
Nem könnyű jó hordozható zárt fülest találni, többet kipróbáltam már, talán ezeket lenne érdemes meghallgatnod
Akg k450 - ezt ajánlanám a leginkább, kicsit nekem túl sok benne a mély, és lehetne nagyobb tere is, de nagyon szép hangja van, ami főleg veszteségmentes zenéknél mutatkozik meg. Hihetetlenül kényelmes, (nyáron viszont meleg.)
Akg k430 - nincs benne eltúlozva a mély, elég jó hangja van ennek is,
Sennheiser Px200 - kényelmes, könnyen hordozható, elég jól zár, de csak ha jól illeszkedik a fülre (ami függ a fül formájától is), ha nem fekszik fel teljesen, sajnos nem sok mélye lesz. -
xgyuri
csendes tag
Sziasztok !!
Elolvastam az előző jópár oldalt, de nem igazán sikerült dűlőre jutnom. A segítségeteket kérném fejhallgató választásba.
Leginkább zenére kell, iPod Touch 2G lenne a lejátszó. Zárt rendszerű érdekel, ugyanis utazás közben használnám, és gondolom a környezetem nem kíváncsi épp mit hallgatok
.
Mindenféle zenét hallgatok az Epic-től kezdve (sok magas és közép) egy kis RnB és Metalig (ahol pl. sok a mély). Jelenleg egy BOSE Tri-port in-ear fülest használok, s ezt cserélném fejhallgatóra. Néha használnám itthon is, itthon egy SB X-Fi Fatal1ty teljesít szolgálatot. Tehát a minőség fontos lenne nekem, illetve az ár is, elsősorban 15-20 ezer körül érdekelne, ha szükséges megoldható plusz pár ezer.Amit kipróbáltam: Sennheiser HD428, ici-picit kevés volt a közép és magas és picit sok a mély nekem.
Eseteg van valami vélemény Shure SRH240/440 -ről, illetve Sennheiser HD438/448-nak mennyivel kiegyensúlyozottabb a hangzása HD428-hoz képest ? Illetve egyéb alternatívákat is szívesen várokMindenkinek a segítésgét előre is köszönöm !!!
-
Sziasztok.
Vettem egy Razer Piranha fülest.Azt szeretném megkérdezni hogy van rajta usb csati az csak a világiátásért felel?ne várjak attól hangot?Köszi.
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #10584 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
Falconer
aktív tag
Próbáltam egy 420ast az apple storeban (ijoe asszem), meg is vettem, hazavittem h hátha burn in után jobb lesz, de iszonyat szar maradt a hangja. Egész egyszerűen kritikán aluli minden szempontból, 2k forintot nem adtam volna érte, max a tokjáért, az tényleg jó
. A boltban egész korrektek voltak mert visszavették.
Szóval egyáltalán nem ajánlom. De az iJoeban ki lehet próbálni. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #10584 üzenetére
Teljesen elfogadhatatlanul unalmas a HD555 alaplapiról, szvsz.
-
dalek
tag
erről valaki véleményt /csak az érdekesség kedvéért/:
http://ipon.hu/webshop/product/jbl_reference_610_fekete/159152
-
AMDFan
addikt
válasz
bigmasterg #10559 üzenetére
Na megírtam a blogbejegyzést. Igazából a K601-ről csak a végén írtam, a fejhallgatós részben
-
bigmasterg
addikt
válasz
#91574272 #10578 üzenetére
Hát például a 300ohm-os Sennheiser hd650 sima számítógép, laptop kimenetről hallgathatatlan.
Az 555 (gondolom az 595 is) teljesen elfogadhatóan tud szólni hangkártyáról simán lehet arról használni, viszont egy (jó)erősítővel és forrással lehet kihozni belőlük a maxot.
Viszont az is érdekes, hogy a shure srh440ről írják, hogy nincs különösebben erősítő igénye (ezt tapasztaltam én is, tényleg nem javul túl sokat tőle a hangja, de pont-e miatt jó, ha csak gyorsan laptophoz kell), viszont a szinte ugyan olyan technikai paraméterekkel rendelkező srh880-ról már azt írják, hogy erősítve mutatja meg a 440hez képest az előnyeit.A(z egyik) legnagyobb fejhallgatós fórum a head-fi, itt szinte mindenről találsz infót, csak használd a keresőt.
-
mcs
veterán
Már régen jártam itt...
Aki 7-8 ezer forintos kategóriában keres hasonló kaliberű fejest, mint pl. a Sennheiser HD 202, ajánlom figyelmébe a Pioneer SE-M290et. Félelmetesen dübörgős egy dög ez is, és pont ilyen félelmetesen is kényelmes. Nagy böhöm állat, így teljesen körülöleli a fület.
-
Petrisz
tag
válasz
Recon666 #10580 üzenetére
Így krisztusi koron és sok koncerten és mindennapi metrózajongáson túl a füleim már nem tökéletesek, de ha megjön, majd próbálok valamit írni róla. Egyelőre egy Senn PX 100 és egy ennél picit jobb hangú, de törött AKG 412p a csúcs a ház körül. Ezekkel is csak lesz már elsőre különbség...
-
Petrisz
tag
válasz
Recon666 #10551 üzenetére
Megrendeltem egy FiiO E7-et. A leírások alapján arra, amire én használom, jó lesz, a DAC+Amp meg kifejezetten előnyös nekem. Persze biztosan nem egy audiofil mennyország, de valahol meg kell húzni a határt, nem fogok iPod hallgatásra Pico-t venni
Szóval várom a cuccost Hong Kongból, aztán ha megvan, elmegyek zenével, zajforrással, és megfülelem az ATH M50-et, amit ajánlottál. Mások is mondtak jókat róla.
-
törölt tag
válasz
Recon666 #10577 üzenetére
Értem, köszönöm mindkettőtöknek.
Egyébként mi számítana már vészesnek, csak úgy kiváncsiságból, vagy mi az a kategória amihez már erősítő kell? Esetleg tudtok javasolni valamilyen oldalt, ahol erről tudnék olvasni kicsit, illetve a hasonló dolgokról? (az sem baj ha angol)
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Svájcinéger #10574 üzenetére
Most már van választék, a többi rajtad múlik, az írások alapján nem rossz a Steelseries és a Roccat se játékra.
atom11: Nem vészes az a 65 ohm, 102dB mellett, nézd a jó oldalát lesz egy jó studió fejhallgatód
-
baluka26
veterán
Megjött a szombaton rendelt Prodigy HD2-m Dél-Koreából! Ezt nevezem sebességnek
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Svájcinéger #10571 üzenetére
Arra megfele, esetleh még szóba jöhet a Steelseries Syberia V2.
-
Svájcinéger
őstag
Hát nem biztos, hogy összejön a Razer füles amit kinéztem pár napja, mert nem tudják nekem meghozni. Helyette a Roccat Kave-t néztem ki. A counter-strike.hu-n olvastam róla egy tesztet, amin nagyon jól szerepelt. Nektek mi a véleményetek róla ? Kimondottan FPS játékra kellene.
-
-
törölt tag
válasz
Recon666 #10565 üzenetére
Valami megbízható beszerzési forrást tudsz ajánlani? (Az árgépben fellelhető boltokkal még nem volt dolgom, azért kérdem.)
Egyébként az, hogy nyitott miben befolyásolja a dolgokat? Kihallatszik a környezet felé is? (ha igen, mennyire?)
Melyik a jobb a nyitott vagy a zárt? -
törölt tag
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
#91574272 #10560 üzenetére
A fejhallgató "hajthatósága" elsősorban az érzékenységétől (dB) valamint az impedanciától (Ohm) függ, minél nagyobb az impedancia annál nehezebb hajtani az adott fejhallgatót, minél nagyobb az érzékenység annál könnyebb "hangosabb" lesz, kisebb hangerőn. Én a helyedben hozzáadnék még 5k és megvenném az Audio Technica M35-öt vagy egy Sennhesier HD515-öt, esetleg Audio Technica ATH AD300.
-
törölt tag
Szeretnék fejhallgatót venni, amit laptophoz használnék leginkább, maximum 15k-t szánnék rá. Felhasználási területe film, sorozat, zene, játék.
Ezenkívül az E52 telefonomhoz szeretnék valami füllhallgatót, max 10k értékben. Miket tudtok ajánlani? Itt a felhasználási terület természetesen a zenehallgatás.(Illetve belepillantva néhány korábbi hsz-be látom, hogy vannak esetek mikor nem tud kihajtani egy eszköz egy fejhallgatót. Érdekelne a dolog, hogy ez mitől függ, mit kell nézni ehhez, mert ezzel nem vagyok tisztában. Ebben is felvilágosíthatna valaki, ha nem teher számára.)
A segítséget előre is köszönöm.
-
AMDFan
addikt
válasz
bigmasterg #10555 üzenetére
Igen, sőt szerintem este írok róla egy logoutos blogbejegyzést, talán akkor jobban megmarad, hátha mások is kíváncsiak rá.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
bigmasterg #10555 üzenetére
Pontosan, merre laksz. Én is Debrecen környéki vagyok
-
bigmasterg
addikt
válasz
AMDFan #10553 üzenetére
Írsz majd egy kicsit K601 vs HD595-ről?
Érdekelne, hogy milyen a jobb akg-k hangzásvilága, csak sajnos Debrecenben és környékén még nem volt lehetőségem meghallgatni egyet sem.
Illetve azt meg szabad tudni, hogy honnan sikerült ilyen jó áron (35 ezer rémlik) beszerezned?
-
Nova96
őstag
Nah kiderült van akg k512 a mmben még nem vettem meg de erősitöt vegyek hozzá fiio e7-et?[paypalomon van is pénz]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Petyás #10550 üzenetére
Én például erősen gondolkodom egy Fiio E7 dac+amp, mert ha megyek dolgozni, messzebbre, akkor utazás közben is viszem magammal az A500-at, utcára más kérdés, oda nem vinném, de azért a behringer-t sem mondanám audiofil erősítőnek, mert aki vesz otthonra, az nem Fiio-t vesz és nem is behringert, hanem egy normálist, ha már kiad egy fejhallgatóért 30e vagy többet, akkor otthon nem szúrja ki a szemét egy 10eft behringer-rel, az más tészta hogy ezt nem éppen otthonra szánják, 20k-ért az Ebay-en otthonra csöves erősítőt kapsz. A K512 meg ne említsük egy helyen a 40-60+ ohmos fejhallgatókkal.
-
Petyás
tag
Már régóta gondolkodom rajta, hogy írok pár sort.
Téma: Fejhallgatóerősítő
Ha valakinek van egy olyan fülese, amit nem tud meghajtani, akkor az a füles nem két forint volt. Amellé egy Fiio (ami a legolcsóbb, leggagyibb, és full kínai) szerintem szentségtörés. És adatlapját olvasva nem is egy erőbajnok. [link]
Szerintem akkor már inkább egy Behringer HA400 vagy egy Pyle PHA40.
Tudom ezek négy csatornások, de valahogy nagyobb a bizalmam.
És akkor ez még mindig csak a legalja.
Ha egyszer olyan zene őrült leszek, hogy lesz egy hajthatatlan fejhallgatóra pénzem, akkor szánok egy kis aprót a jó erősítőre is.
Igen, valami majdnem kimaradt: szerintem a hajthatatlan fülesek bentre valók, nem az utcára, ezért nem lényeg, hogy a fejhallgatóerősítő hordozható legyen.A hajthatóságról annyit, hogy az alaplapi hangkártyám tökéletesen viszi a 32 ohmos AKG 512-esemet. A csúszka egy fokozattal a nulla fölött és így jó.
-
baluka26
veterán
válasz
Petrisz #10545 üzenetére
Kérdezd meg az erősítős srácokat
Ők biztos tudnak segíteni -
Blindmouse
senior tag
válasz
Petrisz #10545 üzenetére
ha az emberi árnál szeretnél maradni, akkor a [link] Cmoy az amit még fel szoktak hozni, ami egy sokszor kipróbált és dícsért kapcsolás. Ebayon lehet venni összeszerelve, egyébként DIY lenne, csak az ugye nehéz. De a fiio sem az elvetendő kategória, nagyon ki van találva. Az e5 ugyanakkora kb mint az ipod shuffle.
-
Blindmouse
senior tag
válasz
Petrisz #10545 üzenetére
ha az emberi árnál szeretnél maradni, akkor a [link] Cmoy az amit még fel szoktak hozni, ami egy sokszor kipróbált és dícsért kapcsolás. Ebayon lehet venni összeszerelve, egyébként DIY lenne, csak az ugye nehéz. De a fiio sem az elvetendő kategória, nagyon ki van találva. Az e5 ugyanakkora kb mint az ipod shuffle.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Petrisz #10545 üzenetére
A Fiio E szérián kívül nem ismerek másikat, az Audio Technica M50 meg mindenevő, sok teszten a jóval drágább fejhallgatókat megverte, nem színezi a hangokat, szépen szól, ahogy egy studió fejhallgatónak kell. A 30+30mw gondolom 16ohm-os fülhallgatókra igaz, az M50 38-ohm kb 2*10mw kap. A 30mw nem olyan kevés egy nagyobb érzékenységű fejhallgatónál.
-
Petrisz
tag
válasz
Recon666 #10526 üzenetére
@Recon666: Köszi a tippet, csekkolom ezt is. Vicces, hogy külföldön ez mennyivel olcsóbb, mint idehaza, de hát így megy ez. Jól hangzik, hogy gondoltak a könnyebb szállíthatóságra. Te mennyire ismered ennek a hangképét? Elsősorban jazz-t hallgatok, meg ilyen jazz-folk fúziós hangszeres zenét. Rockot meg elektro zenéket ritkábban. Az számítana nekem, hogy természetes legyen a hangzása. Sok füles hangzása valahogy olyan "összenyomott", ami rocknál nem vészes, akár jól is áll neki. Ezt az Audio Technikát szerinted magától elhajtja egy iPod vagy laptop is, vagy kell velemi mobil erölködő hozzá?
@dudika10, @baluka26: Ja, ez is lehet egy út. Kb. 4 éve vettem egy AKG fülest 15k körül, ami olyasmi, mint ez a 416P. Ahol a fémpánt belemegy a műanyagba, ott idővel elpattant. A hangja tetszett. Akkoriban vettem egy Sennheiser PX100-at is, an annál érezhetően jobb volt a hangja, pedig egy árban voltak. A PX100-at ma is használom, de annál egyértelműen többre vágyom. Plusz a PX100-ról idővel lefoszlott a szivacs.
@Blindmouse: Igen, pont ilyenektől tartok, hogy mit matat az erősítő még a hangon. Elsősorban nem elektromos zenét hallgatok, ahol a basszus kiemelés jól jöhet.
Mi a véleményetek az AKG 242-esről? Jó, ez nem tűnik annyira hordozhatónak, meg ehhez kellhet valami mobil fülhallgató erölködő...
-
Nova96
őstag
Igen még mindig itt nekem messze van az MM-em meg műttöt könyökel nem nagyon mászkálnék.Nem azért de 1x -2x nekem jőnnek az meg k*rvára fáj.. -
Nova96
őstag
Üdv ki tudja MM-ben akg k512 lehet kapni vagy Creative Aurvana Live-t?
Vagy hogy 10-12e közöt milyet? és hol vegyem? -
doktor úr
aktív tag
Köszönöm a segítséget, ma hozta meg a futár az Audio Technica T300-at!
Akkor is ebben ülök, amikor nem hallgatok zenét
A vezetékezése viszont nem jön be annyira, de sebaj. -
Recon666
Közösségépítő
válasz
Svájcinéger #10536 üzenetére
Vezetéknélkülit semmiképen, gyenge a hangminősége, a zajokról nem is beszélve.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Svájcinéger #10534 üzenetére
Értem, sajnos a razerről nem tudok véleményt nyilvánítani, szerintem megfelel az igényeidnek. Az X-fi telepítési útmutató én írtam, szívesen.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Recon666 #10533 üzenetére
A játék a lényeg ! Jól szóljon, és kényelmes legyen. Szóval kellene mikrofon is, hogy tudjak kiáltozni a társakkal.
Az, hogy nyitott annyira nem zavar, külön szobában játszok. Azt hiszem Te írtál a creative hangkarik telepítéséhez segédletet. Utólag is thx. Az utoljára kiadott bétával végre szól a mélyláda is Windows 7-en.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Svájcinéger #10532 üzenetére
Hát ettől találsz jobbat is ennyiért, igaz ha a mikrofon nem követelmény rá, az egyik tényező ,hogy nyitott a razer, szóval kihallatssózódik ,ha játszol vagy zenét hallgatsz...stb. Ha nem kell ilyen gamer valami, akkor inkább a Shure SRH240-et válaszd, másik zárt a Creative Aurvana Live! és ha a nyitott se gond, Beyerdynamic DTX710 és az Audio Technica AD300.
-
Svájcinéger
őstag
Sziasztok ! Szeretnék játékra valami jó fülest, mert este kicsit idegesíti asszony pajtit, mikor dübörög a mélyláda játék közben. Nettó 10 k körüli összeget szánnék rá, és 5.1-est szerettem volna, de olvasgatva a fórumot az 5.1-es fülesektől a legtöbben nincsenek elájulva. Ma találtam rá a RAZER Carchariasra - hát ez több, mint 10 k - és elsőre szinte szerelem. A tavalyi logoutos cikket olvastam róla és elég jókat írt aki tesztelte. Van valakinek tapasztalta erről a fülesről vagy esetleg valami jobb alternatíva ennyiért. Most olyan nettó 16 k körül láttam.
-
dalek
tag
PX 100-astól leesett az állam egyszer
ultra hordozható kategóriában nagyon komoly hangja van, kifejezetten tetszett. -
Blindmouse
senior tag
válasz
Petrisz #10525 üzenetére
Nekem van egy ideje e5-öm, az a tapasztalatom vele hogy nagyon válogatós hogy mit haktasz meg vele. Egyrészt elég sokat színez a hangon, főleg a mélytartományt emeli ki, így nem jó pl a hd555-öm mellé. Van egy akg k416p-m ami egy eszméletlen hatékony (hangos) fejhallgató, azzal meg az a probléma, hogy gyakorlatilag 0dB környékén kell járatni az erősítőt, amitől az alapzaja megnő. Sistergés ilyesmi. Kellene hozzá egy normális interkonnekt. Egy pmx-200-hoz viszont tökéletes választás pl. Eleve halk a füles, ehez még hozzá jön hogy európai iPoddal használom, így már egész jó. Amúgy a fioo e3 sem olyan gáz, az is meggondolandó, olyanom is van. Ha veszel valami egzotikus fülest és ki szeretnéd próbálni őket dobj egy pm-et és beszéljünk meg egy találkozót, ha cserébe hallgatózhatok egy kicsit...
-
dudika10
veterán
válasz
Petrisz #10524 üzenetére
Egy könnyen hordozható AKG518 pl (vagy akár egy fülhallgató) meg mellé egy Shure SRH440 vagy HD555 vagy hasonló kategóriájú füles lehet az arany közép út ebben az esetben szerintem.
Egy készülék nem igazán fog megfelelni az összes elvárásodnak, valahol kompromisszumos lesz.
Ipod kimenete egyébként se egy világmegváltó valami, Fiio E5 is jó cucc, de egy komolyabb fejhallgatóhoz már kevés lehet. -
Recon666
Közösségépítő
válasz
Petrisz #10525 üzenetére
Én megnézném a helyedben az Audio Technica M50-is, nem olyan nehezen hajtható (38ohm,99dB) , igaz hogy zárt, de nagyon jókat írnak róla, szép tiszta hangzása van. Itt árulják
-
Petrisz
tag
válasz
baluka26 #10523 üzenetére
Köszi, a Gradoról ugyanis semmit sem tudok. Külföldi fórumokon ajnározták, meg díjakat nyert, ennyi. A FiiO E5-öt én is néztem, de teszteket még nem olvastam róla. Hordozható méretnek tűnik. Ha ezzel megnyílik az út a komolyabb fülesek felé, lehet, hogy megéri. Ebben az esetben az értékhatár mégis limit, mert ~40+tréfánál többet azért nem áldoznék egy fülesre mégsem
-
Petrisz
tag
válasz
AMDFan #10521 üzenetére
@AMDFan: Köszi a választ! Alapvetően napi szinten nem cipelgetném, de néha azért igen. Talán annyi, hogy bele tudjam tenni egy értelmes méretű váll- vagy hátitáskába, és el tudjam vinni BKV-n vagy bringán anélkül, hogy megsérülne. Szóval alkalmanként vinném, de leginkább egyhelyben lenne.
@dudika10: köszi, ettől tartok is. Ezért nem írtam értékhatárt, mert az alkalmazási terület úgyis korlátoz. A megoldás biztosan nem egy 650-es Sennheiser, azt nem fogom tudni meghajtani, stb. Különben is, vajon milyen minősége lehet egy iPod kimenetnek, még ha 320kbps kódolású is az MP3
@Doresz: Köszi a tippet, ránézek.
-
-
Petrisz
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy fülest, értékhatár kábé nincs. Annyi a vágyam, hogy nem csak erősítővel, hanem laptopról és iPodról is használnám. Tisztában vagyok vele, hogy ezzel jól beszűkítem magam, mert egy "nagyobb" fülest egy MP3 lejátszó nem tud meghajtani. Elsőre azt mondanám, hogy a (fél)nyitott rendszerű érdekelne jobban, ezeken a jazz és a klasszikus jobban szól, de melóhelyen a zárt valamivel előnyösebb.
Ti milyen olyan fülest ajánlanátok, ahol a minőség az adott hangforrást (erősítő, laptop, iPod) figyelembe véve maximális?
Elsősorban AKG-ban és Sennheiserben gondolkodom, bár ajánlottak nekem Mo-n nem kapható, de pl. Amazonról rendelhető Grado SR80i-t -- ez utóbbit sajnos nem tudom kipróbálni, nem biztos, hogy lutriznék.
Érdemes esetleg ilyen MP3 lejátszókra kitalált 7-10.000 HUF körüli mobil fülhallgató erősítőkben gondolkozni?
Tudtok olyan boltot, ahol a füleseket meg is lehet hozott zenével hallgatni? Eü. okokra hivatkozva ettől totál el szoktak zárkózni, azt mondják, 3 napon belül hozd vissza, ha nem tetszik, de ez szerintem nem jó senkinek.
Köszi a segítséget előre is.
Üdv:
P.
-
doktor úr
aktív tag
Az Audio Technica T300 körülöleli a fület? Valahogy olyan kicsinek tűnik, mintha ráfeküdne a fülkagylóra. Itt nálunk nem találtam, hogy kipróbáljam, de az olvasottak alapján az én igényeimnek pont megfelelne. Esetleg egy Aurvana Live!, az nagyobbnak is tűnik. Drágább is.
-
Fuel
tag
Sziasztok!
Speed-Link Medusa NX Stereo Gaming Headset
Creative Fatal1ty Gaming Headset
Ezek közül melyiket érdemes megvenni?
Válaszokat előre is köszönöm!Üdv.
-
Droid9
csendes tag
válasz
Recon666 #10511 üzenetére
Használtan semmiképpen nem akarok venni, jobb szeretem magam leamortizálni a dolgaimat, a keretet viszont nem akarom túllépni.
Köszönöm a tippet, illetve tippeket. Az ajánlottakat meghallgatom, aztán vagy meghallom az igazit és eldől, vagy nem és, akkor jöhet a Creative. -
Droid9
csendes tag
válasz
Recon666 #10499 üzenetére
Na ezzel nem tudom megkönnyíteni a dolgodat, ugyanis nem nagyon van olyan zene, amit nem hallgatok meg.
Na jó, a klasszikusok képviselik a kisebbséget, a mai zenékkel szemben, ugyanakkor nem szorulnak ki teljesen. Tehát rap-tól a reggae-ig, d&b-től a gitárzenékig minden szerepel az étlapomon. Ehhez vedd hozzá, hogy filmeket is meg kell szólaltasson, talán ez szűkíthet a körön.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
cskamacska #10508 üzenetére
A sennheiser szerin jobb a terük, mint az elődöknek, meg a zenei részletei is jobbak , hogy ebből mi igaz az majd kiderül.
-
cskamacska
addikt
Höhö, kis magyar Sennheiser reklám.
Látom, a cégek tudják mi kell a népnek. Az újított fülesek jobban néznek ki, de hogy emellett jobban szólnak-e, az majd úgyis csak vásárlás után derül ki.
-
dalek
tag
De gyönyörű az új 598-as!
Tudja esetleg valaki, hogy mikor kezdik árulni, és a leendő árát? -
ftb01
tag
Sziasztok,
Rock/metal zenére milyen fejhallgatót ajánlanátok? Első blikkre kinéztem az AKG K450-et, ez 25 ezer körül mozog, 30 ezer fölé nem szeretnék menni árban. Főleg zenehallagatásra kéne, néztem sennheiser-eket is de ott nem nagyon igazodtam ki
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- PlayStation 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest