Legfrissebb anyagok
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
Sziasztok ! Szeretnék játékra valami jó fülest, mert este kicsit idegesíti asszony pajtit, mikor dübörög a mélyláda játék közben. Nettó 10 k körüli összeget szánnék rá, és 5.1-est szerettem volna, de olvasgatva a fórumot az 5.1-es fülesektől a legtöbben nincsenek elájulva. Ma találtam rá a RAZER Carchariasra - hát ez több, mint 10 k - és elsőre szinte szerelem. A tavalyi logoutos cikket olvastam róla és elég jókat írt aki tesztelte. Van valakinek tapasztalta erről a fülesről vagy esetleg valami jobb alternatíva ennyiért. Most olyan nettó 16 k körül láttam.
Aktív témák
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ukrajnai háború
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest