- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy egeret, sokat ingázok, ne kelljen mindig kihúzni/magammal vinni az egeret. A meglévő egerem egy Logitech G203, én elégedett vagyok vele. Játékra nagyon ritkán használom, akkor is csak single player, tehát ez nem szempont, néha állítgatom a cpi-t, de gondolom ezt kb mindegyik tudja már. Főleg munka, néha egy kis képszerkesztés, ahol lassabbra állítom, minimális játék. Ilyen letámasztott csuklós fingertip-el fogom, két ujjat használva a gombokra, hüvelyk, gyűrűs, kisujjal mozgatva az egeret.
Vegyek egy ugyan ilyet, vagy ajánlanátok egy másikat? (max 20K-ig). -
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Logitech G403-at és MX518-at használok (otthon és munkahely), de az 518 már kezdi megadni magát (duplán kattint, hiába tartom lenyomva, úgy érzi elengedtem stb...), ehelyett szeretnék venni egy újat. a G403-mal meg vagyok elégedve, de most nem szánnék rá ennyit, 10-15 között keresek. Átnéztem az egérajánlós táblázatot, de nem tudom, mi az, ami formára/minőségre ezekhez a legközelebb áll, tudnátok segíteni?
Előre is köszi
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új egeret, az elmúlt 8 évben egy MX518 v2-t használtam, teljesen meg vagyok vele elégedve, még most is használom, csak kellene egy második is mellé, mert gyakran ingázom, és nem szeretem folyton cipelni.
1. 15-20K
2. Használtat nem szeretnék, eBay szóba jöhet
3. Programozás
4. Fingertip, 1-2-2, 20cm
5. Legmagasabb (ha jól tudom, 1800), eléggé zavar, ha olyan egeret kell használom, ami lassabb.
6. Nem használom a plusz gombokat, úgyhogy nem kell. A görgőjét szeretem az MX518nak, nem lötyög oldalra.Van itthon egy Diamondback 3G is, elég hamar tönkrement a kapcsolója, pár évig csak porosodott, nemrég megjavítottam, de nem tetszik, úgy érzem, mintha ott hosszabb lenne az útja a kattintásnak.
Előre is köszönöm!
-
petyus_
senior tag
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Tesómnak vettem karácsonyra egy Gigabyte Aire M73 vezetéknélküli egeret, mindenképp vezeték nélküli kellett neki, és egyáltalán nem játszik, így meg is felel neki. Viszont az elmúlt időben alig bírják az elemk, amit belerakunk. Az elején 2-3 hétig elment egy egérrel, most már akármilyen elemet veszünk, a legtöbb esetben 1 napot bír kb. Vettünk már újratölthető elemet, mert kicsit drága mulatság volt, viszont azért így is zavaró, hogy naponta kell cserélni. Van valami ötletetek, hogy miért lehet ez? Egyáltalán lehet ezen segíteni? Garancia még van az egérre, csak nem tudom, hogy erre mit mondanának.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék venni egy egeret, semmi különleges igénye nincs, csak böngészésre használja, viszont mindenképp vezeték nélkülit szeretne. Nem vagyok olyan jártas a témában, ha esetleg van olyan, amit tölteni lehet, az jó lenne, de ha elemes, az se gond. a keret 10K.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest