Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz jaffa 2843 #9398 üzenetére
Nem csak Own, már te is ráizgultál a steelseries egerekre, ejnye.
-
Kassadin
addikt
válasz superecneB #9356 üzenetére
Nem tudom hogy már mit higgyek.
-
Kassadin
addikt
válasz superecneB #9353 üzenetére
Érdekes.
-
Kassadin
addikt
-
Kassadin
addikt
válasz superecneB #9315 üzenetére
"MX518 12k körül mozgott."
Ez hány éve volt?
-
Kassadin
addikt
válasz superecneB #9309 üzenetére
Minek veszel 5 ezerért x7-t, amikor már 7-ért kapsz új mx518-t? Szerintem csak pénzkidobás. Persze ha csak 5 ezred van és nem lesz több a közeljövőben, akkor vegyél x7-t, de amúgy semmiképpen se szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
-
Kassadin
addikt
válasz Synthwave #9268 üzenetére
Bármivel el lehet játszani, ez csak az ember igényeitől függ. Én inkább AKG-t vagy Sennheisert vennék, ha lenne 20 ezrem fölösbe fülesre. Siberia azért rendesen hypeolva van, tegyük hozzá. Meg kell hozzá egy normális hangkártya is, de ha van zseton ilyen fülesre, egy Asus Xonar DG ára igazán nem vágja a földhöz a delikvenst. Használt dolgokról meg már kifejtettem a véleményem egy párszor. Egeret/fülest semmiféleképpen se vennék használtan. Különbözünk.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Nem én írtam hogy 8 ezerért vegyen fülest. Nálam a "jó" füles nem 8 ezernél kezdődik.
Cellpeti: Nekem is nagy volt az elején, de aztán megszoktam, meg persze a súlya is furcsa volt az első 1-2 napban. Jah amúgy eladtam a 3.0-t, holnap adom fel a srácnak. Nem tudom milyen egeret fogok helyette venni, gondolkodóba estem hogy a lézeres egerek nem olyan jók mint az optikával felszerelt társaik. Szóval lehet hogy mégse G9x-t kellene vennem?
Nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz iamthesonar #9195 üzenetére
és Own Köszi. Én most 1000 hz-re lőttem be, nem tudom van-e értelme.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz iamthesonar #9192 üzenetére
Van jelentősége amúgy a frekvenciának? Csak mert több cikkben is olvastam, hogy érdemes emelni.
-
Kassadin
addikt
Jövő hónapban G9x.
-
Kassadin
addikt
Tudom hogy senkit se érdekel, de leírom. Jövő hónapban G9x vásárlását tervezem. Innen a fórumról már 2 emberrel is beszéltem ms 3.0 üzlet ügyében, ha esetleg nem tudom elpasszolni annyiért, amennyiért szeretném(szerény 6 ezer), akkor valakinek eladom.
-
Kassadin
addikt
válasz Synthwave #9059 üzenetére
Sose fog kiderülni, mert nem hogy 10 évig de szerintem 3 évig se lesz meg ez az egér. Váltok majd valami másra.(G9x).
Szerk: Tudom hogy nem nehéz, egy g500-hoz fel se érhet súlyban. Csak nekem szokatlan a könnyű 800ft-os geniusok és x7-es egerek után. Eddig kb 3.17-es sensin játszottam, most meg 7-esen. Van egy kis különbség.
Neked nincsen egered?
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz Synthwave #9040 üzenetére
"Ha vigyázol rá" Ez kb. mindegyikre elmondható...Attól még minőségileg lehet egy szutyok.
htibi20: Az jó. Nekem most a G9x lett a szívem csücske. Egérpad meg teljesen relatív, ha pixelbe el tudsz nézni, már ott is kitudsz próbálni bizonyos fajtákat.
zapok: Én se vagyok elengedve, megdolgozom érte.
Daert: 3.0 nekem is nehéz, egyszerűen túl könnyű egerekhez vagyok hozzászokva. Kis sensin már nem is tudok játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz Dobbanto #9035 üzenetére
Drivert alapból sose használtam egyik egeremhez se, ne az legyen az elsődleges szempont.
Diamonback 3g-t próbáltam még régebben egy lanon, eszméletlen kényelmes volt, sajnos játszani nem tudtam vele. Én meg deathadderről olvastam ilyesmit neten, hogy nagyon hamar tönkremegy. Nem tudom mennyi a valóságalapja.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz Synthwave #9021 üzenetére
7 és 10 ezer között. Ha csak 10 ezre van abyssus meg pad nem fog kijönni belőle, amikor abyssus 9 ezer alsó hangon újonnan. Sőt úgy kb 10 ezerből csak az mx518+ss qck jön ki ha jobban belegondolok. Nekem a ms 3.0 volt 8 ezer a qck meg 3 ezer.
htibi20: Egérpadban ha steelseriest akarsz majd, szerintem qck alá ne menj. Nekem megfelel, de lehet hogy te kevésnek fogod érezni. Ha van rá időd, menj el egy saturnba például, ott letudod csekkolni fogásra a legtöbb népszerű egeret(g500,abyssus,mx518,G9x,deathadder stb).
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz iamthesonar #9007 üzenetére
Ha tenyeresen fogja, akkor ne abysusst vegyen, mert biztos hogy nem lesz jó neki. Meg minőségileg is van vele kivetnivaló, érdemes utánaolvasni szvsz.
Más: Megjött az intellimouse végre.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz Synthwave #8996 üzenetére
Egyiket se tudtam kipróbálni élőben, viszont anno 1.1a-val játszottam internet kávézóban, az kézre esett, így 3.0-t rendeltem, valószínűleg az is kézre fog esni. Steel Qck+-t rendeltem, 5 ezret sokaltam egy egérpadra. Nem vagyok milliomos.
Szerk: Saturnban kipróbáltam a g500-t, deathaddert, abysusst is. G500 és deathadder eszméletlen kényelmes volt nekem, abysuss meg karmos szóval nem állt kézre. Mindegy végülis g500 meg death is 13 ezret kóstál, annyit meg nem akartam adni egy rágcsálóért.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Az szép. Kizártnak tartom hogy a mostani egerek is bírnának ennyit.
Más: Mx518 és int 3.0 között gondolkodom, holnapra el kellene döntenem, mit vegyek.
SteelSeries Qck+ pad megteszi mindkét rágcsáló alá? Voltam ma saturnban, 20 ezerért adják a g500-t. Vágtam egy wtf fejet. -
Kassadin
addikt
válasz Synthwave #8924 üzenetére
Úgy kell megírni hogy abszolút szubjektív legyen, és ne okozzunk senkinek se fizikai fájdalmat. Amúgy meg nem valami kisregényre gondolni, csak a lényeg, meg az főbb egerek/árak amik érdemesek az ember figyelmére. Mindegy majd megcsinálom, aztán belinkelem ide, és majd megmondjátok mennyire gány.
Szerk: Például olcsóbb kategória képviselői a ms x3 és az a4tech x7-es családja vagy valami ilyesmi. Tehát nincsen benne semmiféle vélemény nyilvánítás.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
"Természetesen úgy a legegyszerűbb véleményt alkotni valamiről, hogy még nem próbáltad, és ha valaki segítő szándékkal ajánl valamit azt rögtön lehurrogni, mert hogy 3k-ért biztos nem kapni -a te megfogalmazásodban- "minőségi" dolgot."
Nem hurrogtalak le, szimplán nem kell amit linkeltél. Mit nem tudsz ezen felfogni?Itt picsogsz nekem xy hsz-en keresztül már, mintha élet-halál kérdése lenne hogy milyen egeret fogok venni, számodra teljesen lényegtelen amúgy is.
"Kérlek, ahogy gondolod. Én az itt egekig magasztalt MS 1.1a-t váltottam le vele, és véleményem szerint sokkal jobban használható mint az. Ez persze egyéni vélemény."
Teljesen szubjektív, jól látod.
"De nem azt mondom hogy a te hozzáállásod rossz, elvégre az ilyen gondolkodású vevőkből élnek jól a hardvergyártók . De Trust-ot meg Genius-t is lehet is lehet kapni bőven 10k felett, és az tuti hogy minőségi mert sokba kerül, uh. ezeket a márkákat pl. nyugodt szívvel ajánlom neked."
A márka legalább annyit nyom a döntésben mint az ára. 3 ezerért biztos jó az x3, de talán megengeded nekem hogy eldöntsem mi a jó számomra. Nyugodtan ajánlhatod, csak éppen mindkettő kuka kategória játékos szempontból.
Más: Nyugodtan át lehetne írni/szerkesztetni az első hozzászólást hogy legyen egy kis infómorzsa az újaknak, én már érdeklődtem is az ügyben, jó lenne ha ti is hozzátennétek a dologhoz, és nem egyedül szenvednék vele.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Nem feltétlen. De minek költsek erre 3 ezret, amikor 7 ezerért kapok minőségit?(logi mx518) Szimplán pénzpazarlás szerintem. Általánosságban elmondható hogy a drágább dolgok tovább bírják a strapát(lásd egy adidas cipőm kihúz 2,5 évet, egy piacos meg pár hónapot...Adidas cipő ~15-20 ezer, piaci pár ezer)
Cellpeti: Te miről beszélsz? Az hogy azok a nyomoroncok annyiért adják, még nem lesz minőségi egér az x3-as. Azokat nem is lehet jellemezni, akik meg megveszik annyiért...
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Majd írd le milyen ha meglesz, kíváncsi vagyok. (Én mx518/g500/ms int 3.0/deathadder között vacilálok, jövő héten fizu elvileg, el kellene döntenem mit vegyek)
A radonról annyit tudok ami le van írva a ph tesztben. És mint tudjuk az egérteszt nagyon szubjektív kategória.
Navika75: Írták a srácok hogy szlovák(!) webshopokból még lehet venni, habár én nem tudom pontosan...De ha gari probléma lesz vele, az eléggé necces.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
"szoval osszefoglalva: boven hozza az mx518 szinvonalat, es ahhoz hozzaad nem keves, tenyleg hasznalhato extrat, kb sztem pont annyival tud tobbet, amennyivel dragabb, ennyi."
Nem "sokkal" drágább szvsz(pár ezer forintnyi különbség). A súly meg alapból felesleges szerintem, mert a g500 ~120grammot nyom üresen is.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz Synthwave #8873 üzenetére
Nekem egy darab ismerősöm sincsen, akinek ilyen gamer egere van, szóval nálam alapból bukó a dolog, marad az internet.
Rengeteg egér tele van ilyen használhatatlan szarral(legalábbis egy fps játékosnak nem hiszem hogy az kellene elsődleges szempontnak lennie, hogy mennyire világítja ki a szobát az egere), elég csak megnézni a roccat kone-t...Szóval kiemelni a g500-t szimplán azért erős egy kicsit szerintem. Mert nem csak az az egér ilyen. Utálod a g500-at, összeesküvés elmélet powa.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz Synthwave #8868 üzenetére
Miért hogy vásároljon másképp az ember? Nem tudod kipróbálni az összes egeret sehol sem, hogy kézre esik-e. Ennyi erővel akkor meg fórum alapján se vásároljon az ember egeret, mert ugyanúgy szubjektív hogy kinek mi a minőségi egér(elég csak elolvasni azokat a kommenteket amiben az x7 az egerek csúcsa).
Mi a baj a g500-al?
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz cellpeti #8825 üzenetére
Használt egeret biztos nem veszek.
MarioAna: Szerintem túlreagálod. Egy a4tech árából az ember vegyen inkább logit vagy ms-t, vagy még rakjon hozzá és ott a g500. Mindenkinek más a jó, nekem is sokáig x7-es egerem volt, és nagyon jónak tartottam. De meglehet hogy az ms int mouse 3.0 jobb lesz, majd kiderül ha megveszem.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz iamthesonar #8779 üzenetére
Igen, ezt a nagyon finom mozgást ps-re meg ilyesmire értettem. Ha jól tudom, iponban ki lehet próbálni az egereket, szóval majd szerdán kerítek rá időt, és írok egy kis beszámolót.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz ForexGuru #8772 üzenetére
"mindenestre én amikor kezdtem akkor egy 800ftos genius egérrel jobban játszottam mint pár akkori team hungary tag szval nem ezen fog mulni"
Bizonyára. Gondolom most is kerettag vagy. És melyik játékról van szó egyáltalán?
Daert: Nem értelek. Mi a baj mx518-al? A másik hogy számtalan helyen kapható az int mouse...
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Én is most állok egérvásárlás előtt, így leírom a saját véleményem. Nekem 2 évig volt a4tech x7-es egerem, és nagyon jó volt. Viszont még egyszer biztos nem fogok venni, mert szerintem ki kell próbálni több márkát, nem szabad leragadni egynél. Én mx518 és microsoft intellimouse 3.0 között vacilálok, mindkettő ~7 ezer forint. Logi g500 meg állítólag bitang jó egér, csak dupla annyi mint egy mx518...
Szerk: Elfelejtettem írni, olvastam olyat is, hogy az mx518 nagyon nem barátkozik a nagyon finom mozgással, nem tudom ez a játékban számít-e.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz iamthesonar #8739 üzenetére
Egy árkategória a 3.0 meg a mx518 is, azért kérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Azonnali játékos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest