Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kassadin

    addikt

    válasz LLKobe #8919 üzenetére

    "Természetesen úgy a legegyszerűbb véleményt alkotni valamiről, hogy még nem próbáltad, és ha valaki segítő szándékkal ajánl valamit azt rögtön lehurrogni, mert hogy 3k-ért biztos nem kapni -a te megfogalmazásodban- "minőségi" dolgot."

    Nem hurrogtalak le, szimplán nem kell amit linkeltél. Mit nem tudsz ezen felfogni?Itt picsogsz nekem xy hsz-en keresztül már, mintha élet-halál kérdése lenne hogy milyen egeret fogok venni, számodra teljesen lényegtelen amúgy is.

    "Kérlek, ahogy gondolod. Én az itt egekig magasztalt MS 1.1a-t váltottam le vele, és véleményem szerint sokkal jobban használható mint az. Ez persze egyéni vélemény."

    Teljesen szubjektív, jól látod.

    "De nem azt mondom hogy a te hozzáállásod rossz, elvégre az ilyen gondolkodású vevőkből élnek jól a hardvergyártók :K. De Trust-ot meg Genius-t is lehet is lehet kapni bőven 10k felett, és az tuti hogy minőségi mert sokba kerül, uh. ezeket a márkákat pl. nyugodt szívvel ajánlom neked."

    A márka legalább annyit nyom a döntésben mint az ára. 3 ezerért biztos jó az x3, de talán megengeded nekem hogy eldöntsem mi a jó számomra. Nyugodtan ajánlhatod, csak éppen mindkettő kuka kategória játékos szempontból.

    Más: Nyugodtan át lehetne írni/szerkesztetni az első hozzászólást hogy legyen egy kis infómorzsa az újaknak, én már érdeklődtem is az ügyben, jó lenne ha ti is hozzátennétek a dologhoz, és nem egyedül szenvednék vele. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák