Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #98307 üzenetére
ez micsoda, VGN hub? abban elvileg kéne lennie angol nyelvnek is. mondjuk igaz, hieroglifákkal kell megtalálni, fogaskerék ikon a beállítások, földgolyó a nyelv
amúgy az F1-hez van lamzu driveréhez hasonló lightweight szoftver is, amin mindent be lehet állítani, kivéve a firmware frissítést, ahhoz kell hub. sajnos tudtommal az R1-hez még nincs ilyen dedikált cucc, de remélem lesz. a HUB-ot amúgy se szeretem, mert synapse/G-hub féle bloatware érzésem van tőle a maga 500MB-jával, míg a sima driver 10MB.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
dqdb
nagyúr
válasz 4nick8 #98307 üzenetére
Billentyűzetes tapasztalatok alapján a Yandex Image Translate eléggé jó kínai → angol fordításban (leszámítva persze a kínaiak speciális szóhasználatát bizonyos kifejezésekre).
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Yamaha R1
tag
válasz 4nick8 #98302 üzenetére
Igen, különbözőek a logók.
Volt szerencsém kipróbálni az összes F1 modellt pár hete, és kimondottan jónak tűntek. A Maxgaming is bízhat a dologban, mert ők is elkezdték forgalmazni. Nem lenne rossz, ha itthon is lehetne kapni, mert ár/érték arányban ez tényleg BB lehet.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #98302 üzenetére
F1 Pro és Pro Max - "klasszik" szitakötő logó
F1 MOBA - gémer sárkányszerű szitakötő logó
R1 nincs logó
emlékszem én anno részben azért is vettem a Pro Max-ot a MOBA helyett mert jobban tetszett az OG logó, nem annyira edgelord.VXE R1SE 15 000-es ára nagyon durva. ha beválik ennyiért végre lehet mást ajánlani a belépő szinten az aggastyán G305 helyett.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
dqdb
nagyúr
válasz 4nick8 #98275 üzenetére
Mármint úgy érted, hogy pontosan nulla darabot adnátok el belőle?
A nem miniből a purple instabuy lenne nekem megfelelő formával, a miniből pedig egyet kell értenem Synthwave-vel, hogy az a legjobb szín, amit a türkíz és a narancs követ.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz 4nick8 #98263 üzenetére
Az a magnéziumházas M1 Pro és M1 Pro Battle-Worn. Ez PVC burkolatos, Nordic helyett CompX MCU, és jóval kisebb akku van benne --> 79 gramm. Ha kiveszed belőle azt a böszme RGB diffúzort, akkor meg kevesebb.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz 4nick8 #98257 üzenetére
Holnapra van időzítve róla hír. Kissé whhyy, de annyira nem tűnik hulladéknak.
---------------------------------------------------------------------
(#98259) D@ny7: Hát, ha rákérdeztél volna még egyszer, akkor biztos, hogy nem ott kötöttél volna ki, de most már mindegy.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz 4nick8 #98177 üzenetére
Because it's not cool. Meg nem is túl "szakmai".
Méretben/fogásban semmi köze egy Luához, de legalább jó nehéz is. Nem csodálom, hogy nem akar fogyni.
Ha szigorúan papíron nézzük, annyiért nyilván nem rossz azzal a paddal, ha az ember nem akar könnyűt, de annak fényében, aminek az utódját keresi, csak kidobott pénz.
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz 4nick8 #98170 üzenetére
Ez egy nagy egér a másik két említett példányhoz képest. Inkább patkány mint egér. Anno próbáltam. Rival 100 ,Roccat Burst Pro ugyan olyan méretűek, de a Sensei Ten inkább nagy kezűeknek való.
Más: Most egy Steelseries Primeom van, formára hasonló Razer DeathAdder V3 egéren gondolkodom. Diablo 4 alatt azt vettem észre mintha nehezebben lehetne lenyomni a bal oldali gombot a Prime-on mint a korábbi egereimen. Van bármi intő jel h felesleges kipróbálni a V3-at? Az sosem zavart h vezetékes az egér, más opció pedig nem nagyon van ami ilyen forma. Persze ez a fajta érdeklődés totál felesleges, mert a Prime jó, és ott van még a Burst Pro is a dobozávan... Ez már betegség vagy csak szimpla kíváncsiság?
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #98109 üzenetére
csak itt a fórumban ketten voltunk (koxx és én) akik megvették, de nem jött be nekik a forma. de pl a srác aki megvette tőlem, ő azt mondta neki bejött.
#98105 igazából 1k is bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz 4nick8 #98109 üzenetére
Attól, hogy nem mindenkinek jó a formája. De szerintem ez egyértelmű.
Értem én, hogy véded a terméked amit forgalmazol, de van egy forgalmazói elfogultság és van user tapasztalat. Az összes ergo egerem közül a Thorn volt a számomra a legrosszabb választás. DE ettől még nem rossz egér, de nem kompatibilis az én kezemmel. Túl rövid az egér és túl magas a púpja. -
-FreaK-
veterán
válasz 4nick8 #97867 üzenetére
"Annyit mondtam nekem tetszik. "
Nem, nem csak ennyit mondtál. Már ne is haragudj, de össze-vissza beszélsz folyamatosan, másnak is."Nyilván tudnia kell valamit hogy eladható legyen."
Na ezzel vannak a gondok, ahogy azt már vagy 5x leírtam.De tényleg hagyjuk most már, elbeszélünk egymás mellett.
-
-FreaK-
veterán
válasz 4nick8 #97863 üzenetére
Uhh, nézzük sorban..
"Azt értem hogy neked nem tetszik. De ez megint nem lényeg."
De ez a lényeg, hiszen azt írtam, hogy nekem nem tetszik. (mellesleg azt is, hogy a forma meg pont tetszik)"Azért mert új és innovál nem lenézni kell hanem értékelni."
Én lenézni? Ezt meg honnan vetted? Én vettem innen először Lamzu-t, mikor még tök új gyártó volt, pont hogy értékelem az innovációt. Versenyképes áron csúcs hardvert és specifikációt adtak. Na ez az ami nem mondható el a szóban forgó egérről."Lehet hogy nem lesz belőle semmi de az ilyen gyártók viszik előre a piacot."
Egyet értek, nem is állítottam az ellenkezőjét. Illetve azért pontosítanék, akkor viszik előre ezek a cégek a piacot, ha versenyképes áron tudnak jobb paramétereket felmutatni mint a többi gyártó. A szóban forgó egér ilyet nem tud.Még mindig nem értem, hogy jön ide, hogy itthon senki nem veszi a Sora-t.
Teljesen jó lenne amúgy a dolog, ha vagy olcsóbban adnák, de leginkább ha könnyebb lenne.. 40gr körül már mindjárt más lenne a fekvése. Rögtön versenyképes lenne pl. a WLmouse Beast X-el. Az megint egy jó példa arra, hogy lehet ezt jól is csinálni (hibái ellenére is): top spec, könnyű, nagy a hype-> biztos jó sokat eladnak belőle.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #97851 üzenetére
nyilván van ennek egy igényességi faktora is, de ha pl régi épületben laksz az "foszlik" annyit mint az atom még ha oda is figyelsz a tisztaságra. mondjuk ez ellen jó lehetnek az ilyen porvédős kupakos enkóderek mint a kailh red (bár az speciel túl puha).
-
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #97841 üzenetére
ez valami G303 klón akar lenni. amit OG G303 fanboyként nagyra értékelnék, de engem nem hoz lázba a karbon (pláne amíg alig könnyebb mint egy solid shell műanyag cucc, de cserébe sokkal drágább), meg ezek a nagy kivágások nekem elfogadhatatlanok, még akkor is ha amúgy ott pont nem ér hozzá a kezem a grip style miatt. 1 hét alatt full telemegy retekkel, aztán cserélgetheted az enkódert 2 havonta.
-
-FreaK-
veterán
válasz 4nick8 #97845 üzenetére
Köszi, megtaláltam az adatokat közben, hát nem igazán tetszik a dolog 160EUR-ért..
Weight: 47 ±1g / ≈ 1.66 oz
Height: 33 mm / ≈ 1.3 in
Width: 59 mm / ≈ 2.32 in
Length: 116 mm / ≈ 4.6 inKicsi, és ahhoz képest, hogy carbon, 47gr. Egy Ninjutso Sora, 45gr, sima műanyag és hosszabb, mellesleg 110EUR.
De lehetne még pár példát hozni.Viszont a forma tetszik.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #97767 üzenetére
igen, ezért is mondom hogy végre lehet egy jó, itthon is kapható belépős egér
ráadásul az SE még bluetooth-t is tud.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #97764 üzenetére
hát az SE azért a nagyágyúkat nem fogja fenyegetni, de végre lesz mit ajánlani a G305 helyett 15k körül. viszont ezen a videón látszik hogy azért spóroltak belül a komponenseken, az a 3395-LITE nem túl bizalomgerjesztő, se a kapcsolók/enkóder. jah és bevonata sincs, csak sima érdes műanyag.
viszont a Pro és Pro Max ígéretes, Nordic MCU, 3395, Huano kapcsolók, TTC silver, kívül meg coating.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #97751 üzenetére
meleg pitének tűnik
ezt hogy kell értelmezni, jó, vagy szar? ez a thorn forma annyira mégse bejövős mint vártam, R1 pro max a kinézett utódsteam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Santi22
aktív tag
válasz 4nick8 #97749 üzenetére
Dragonfly-hoz mérni is érdemesebb lenne igen.
Egyébként kíváncsi leszek, hogy pár év tapasztalat után a Keychron mit tudna odapattintani a felsőbb kategóriában, ha odaérnek egy M8-al mondjuk, hogy hasonlóan meghatározóak tudnak-e lenni majd egerek terén is, mint a billentyűzetekben. A kezdés mindenesetre biztatónak tűnik. -
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #97740 üzenetére
addig se fogyaszt (tudom, deep sleep, de így még az se), plusz én hordom munkába is, azért amíg a táskámban zötykölődik, ne legyen már bekapcsolva.
-
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #97632 üzenetére
felső profilja egy az egyben Ninjutso sora (lehet ugyanaz a baseplate, tudtommal a ninjutso a VGN-nél gyártat ), csak nem annyira lapos az orra.
-
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #97514 üzenetére
ezzel nem vitatkozom. ezért is írom oda mindig amikor ezt bedobom, hogy ez csak opció, meg nem való mindenkinek. de ki lehet fogni
-
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #97511 üzenetére
azért az ritka hogy azokkal a részekkel probléma van. a fő rizikót én inkább a szoftveres oldalon látom. mármint nem azon hogy a komcsik ellopják az adatokat hanem hogy ha van valami bug, azt nagyon nehézkes vagy lehetetlen megoldani - még ha lesz is megoldás, sokszor körülményes megoldani, fórumokat kell bújni, kínai nyelvű szoftverekkel bohóckodni stb. szóval ez az egész kínai rendelgetés tényleg nem való mindenkinek. de aki bevállalja, van rá türelme ilyenekkel mókolni, meg egy csipetnyi szerencsét is kifog QC oldalon, akkor SOKKAL jobb deal-eket lehet behúzni mint itthon bármi.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #97509 üzenetére
van csomó olyan QC probléma ami bármilyen neves terméknél is előjöhet, és legtöbb bolt mégis elhajt vele a francba. nyilván az alis rendelés magában foglalja hogy ha szar terméket kapsz, a legjobb végeredmény valami refund lehet, meg csak online tudsz reklamálni.
-
ferni
őstag
válasz 4nick8 #97507 üzenetére
Van sok ilyen “kínai” amit már rengeteg ember letesztelt pl redditen és annyiért teljesen jók.
Itt van ez a Zaopin Z1 Pro is például, mindenki csak dicséri, maxgaming is árulja, minden reviewban kb benne van hogy jelenleg ez a legjobb tojás alakú egér magasan.
Én se azt mondom mindenki rendeljen Darmosharkot meg Dragonflyt, de ezek is már egész jók, de tény jobban jár az ember ha hozzátesz egy picit.
-
PROTRON
addikt
válasz 4nick8 #97280 üzenetére
Ez elméletileg azt akarja jelenteni hogy az egyik hazai számlaképes bolt felveszi a kínálatába?
De mi tart ezen márciusig? Addigra a kínaiak 4x leuralják gagyi rubikkockával a piacot...De az is ijesztő lenne, ha a Keychronnak ennyi időbe telik feltölteni a saját raktárat...
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
-FreaK-
veterán
válasz 4nick8 #97214 üzenetére
Igen, csak az áron felül két problémám van vele:
1: hiába mondják, hogy nem, de megint limitált droppok vannak, kb. fél perc alatt fog elfogyni..
2: ki tudja mikor szállítanak? ADAM-nak még mindig nem jött meg az augusztusi rendelés..#97213 FireKeeper
Kössz, hogy eszembe juttattad a Sora-t, most már három közül nem tudok dönteni. -
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #97203 üzenetére
fuh azokat a hatszög alakú furatokat a PCBn mekkora szopás megcsinálni (egy sima köralakúhoz képest), és full semmi különbség sincs funkcióban csak dizájn ű
#97205 pont írtam volna hogy ez a kombó így még olcsóbb lett mint a Sora 4k, de azt is levitték 100 EUR-ra. basszus pár napja tök egyértelműnek tűnt hogy jöhet a VGN R1, most meg nem tudok dönteni hogy Sora, X2H vagy Thorn legyen
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz 4nick8 #97201 üzenetére
Kivéve, hogy nincs X2v2 és X2H, legalább is én nem találtam gyors kereséssel.
#97199 FireKeeper köszi! így már mindjárt sokkal jobban néz ki:
szerk2: szállításal együtt 132.80 €Más:
Finalmouse UltralightX Review | With recommendations for all 3 sizes and grip tips - RJN[ Szerkesztve ]
-
-
dqdb
nagyúr
válasz 4nick8 #96742 üzenetére
Egyszerű, nem sietek, megvárom a következő színt, az Atlantisból is akadtak tetszetős opciók.
Billentyűzetes körökben szoktam kifejteni, hogy a fekete és fehér szerintem nem szín, hanem a fantázia hiánya Oké, az Xlite-ból én is először feketét vettem, mert nem tetszett a kék árnyalata, piros meg nem akadt gyorsan, de azóta azt kölcsönadtam, és egy retro grey-t használok (remélem, hogy a V3-ból is jön majd idővel bézs, komoly önuralmat igényelt nem megrendelni egyszerre a két retro színt).
-
Szellem.
nagyúr
válasz 4nick8 #96645 üzenetére
Ezzel abszolút egyetértek. Az Atlantis is nagyon tetszett, de nekem nem volt jó a forma és a méret. De ez a Thorn? Ez zseniális. És olyan minőségi a csomagolás, hogy már a dobozt érdemes megfogni és kézben tartani. A kicsomagolás meg külön élmény.
Az meg, hogy mit adnak a csomagban, az meg külön értékelendő. A nagy gyártól "lóf@szt" nem tesznek a dobozba, ebbe meg van plusz talpszett, porvédő fólia az aljára, és akinek meg kell van plusz grip. Le a kalappal elöttük. És az árazása pedig szerintem korrekt a tudásához képest. -
Szellem.
nagyúr
válasz 4nick8 #96581 üzenetére
Nem védeni akarom, de nem Thorn, mert igaz ergo, de teljesen más a fomája és sokkal nagyobb. Nekem van a sima Model D wirelessem és nekem eddig ergoban a legtökéletesebb forma. Pedig volt már a kezemben pár ergo. Igaz, a Thorn még nem.
Én kívánom nekik, hogy legyen ez egy fasza egerük QC és egyébb problémák nélkül.
Annak meg külön örülök, hogy elengedték a lyukacsos megoldást.[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz 4nick8 #96531 üzenetére
Itt már olyan szinten tartanak az egerek, hogy a forma a legfontosabb.
Hasonlítanak formára, de akinek a Pulsar jobban bejön formára annak azt kell vennie.
Nem lehet megúszni, hogy kipróbálja az ember élőben, ha jót akar magának.
De alapesetben jobb a Lamzu, nem kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
Mephike
őstag
válasz 4nick8 #96456 üzenetére
Jöjjön pár saját észrevétel a Lamzu Thornról.
A csomagolás még mindig itt a legjobb, nagyon szeretem ez a ketté nyitható dobozt. Külön öröm, hogy van rengeteg extra az egérhez, a talpakat én ki is egészítettem a két pici kör alakú talppal oldalra.
Az egér nagyon egyben van. Az alja most is skeleton kialakítású, elsőre amikor ránéztem azt gondoltam, hogy ez bizony lehet törékeny, de nem, nagyon egyben van. Ahogy az egész egérre jellemző ez, nem recseg, nem ropog, nagyon masszív lett. (Nem egy Glorious Model O, ami hírhedt az előző téren...)
A Thorn egy Ergo egér, ez miatt nekem jobban bejön. Formára nálam eddig nálam a Glorious Model D és a Pulsar Xlite v2 volt a favorit, de rá kellett jönnöm, hogy a Thorn jobban fekszik nekem. A tenyeremet jobban kitölti, főleg a jobb kéz gyűrűs és kisujj alatti tenyér részre gondolok. Tömören: számomra jobb és kényelmesebb fogást biztosít.
A borítása az egérnek valami csodálatosan sima, de még sincs üveg, vagy gagyi műanyag érzésem, ez a fogás mellett a másik kedvenc dolgom.
A 4K-s szenzor rendben van, jelenleg tesztelem CS2 alatt, nem hinném, hogy a 4k-t érezni fogom, ehhez már lehet túl üreg vagyok, viszont az 1K-hoz képest érzem a különbséget, ami meglepett, mert eléggé szkeptikus voltam ezen a téren. Az aksi jól bírja a 4k-t is, gyorsabb merülésre számítottam, de majd beírom, hogy mennyit bírt összesen, de 4vick8-től kapott infóm a 4k-3 nap, 2k-1hét és 1k-2két eléggé validnak tűnik.
Természetesen még pár napot kell használnom ezt az egeret, de nekem már most jobban tetszik, mint az Atlantis, pedig az sem volt rossz cincogó. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
c41r0^
őstag
válasz 4nick8 #96344 üzenetére
fekete V2 mellett szólt nálam, prio szerint:
- gyárilag van 4K dongle, polar white fehérhez +6-7K lenne plusszban (tudom, 1Khz is bőven OK, de ha már...)
- feketén a bevonat elvileg kissé tapadósabb review-k alapján mint a v1 feketén, ahol a fehér v1 még annyira sem volt tapadós, ebből kiindulva a V2 Pro polar white-on is kevésbé tapadós a coating mint a V2 4K feketén (de ez csak spekuláció), az elegant blue meg ugye kiesett nálam
- fekete konszolidáltabb színamúgy a kék a kedvenc színem, de a fentiek felülírták az esztétikai prioritást bőven
[ Szerkesztve ]
-
weri
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest