Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz FireKeeper #99599 üzenetére
Hogy képzelitek, mindjárt le is csap a banhammer
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
nehemiah
tag
Köszönöm, óriási segítség vagytok...ja nem!
Thunder
-
Szellem.
nagyúr
Razer DeathAdder V3 Pro Smooth Touch 8000hz wirelessen.
Buy Razer DeathAdder V3 Pro - Black - Smooth-Touch - 8000 Hz | Gaming Mice | Razer.com[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz nehemiah #99571 üzenetére
Méretre a Steel valószínűleg jobb lesz. Amúgy mindkettő korrekt.
------------------------------------------------------------------
(#99595) Zaied: "M4 jó ajánlat, az ss felejtős."
Komolyan nem értem, miért.
Vegye azt, ami a palm/kézméretéhez jobban passzol – ami szerintem a Steel. Tömegre ugyanannyi, mint az M4. Az utóbbi előnye a full PnP, és talán a picivel jobb összeszerelési minőség (viszont a kábele meg nem leválasztható), de nem sokra megy vele, ha amúgy kicsi lesz.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
4nick8
őstag
válasz FireKeeper #99592 üzenetére
Nem kéne hogy árkülönbség legyen.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #99580 üzenetére
eddig egy alis eladónál láttam csak a színes változatokat, kb 1,5x áron a fekete/fehérhez képest. remélem lesznek olcsóbbak, mert akkora felárat nem ér meg.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
nehemiah
tag
[link] Erre valaki? Van még másfél órám az akcióból!
Thunder
-
tag
Sziasztok!!!
Anyósnak kellett egeret venni találtam is egy olcsóbb párost aprón:
A kérdésem, hogy ez az egérpad megfelellő hozzá?Anno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Fitzgerald
veterán
Sima OP1-en gondolkodom jelenleg. Az XM1R pár hónap múlva lesz 2 éves, összeszerelési minőségben szerintem eddig messze ez a legjobb egerem. Nem lötyögnek a gombok, sőt. Nemhogy nem lötyögnek, meg sem mozdulnak, csak amerre kell. Fel-le. Nincs kopás, fényesedés, semmilyen anyagminőségbeli probléma. Remélem az OP1 is hasonló minőségű lesz.
-
Yamaha R1
tag
Ma startolt hivatalosan a Zaopin Z2. Meg akartam várni az átfogóbb teszteket, de a Z1 minősége miatt végül megelőlegeztem a bizalmat és berendeltem. Ergo GPX forma, Tri-mode, forrasztás nélkül cserélhető switchek. Belül a szokásos top szenzor és chip, 500-as akku + megkapta a Z1 Pro kellemes külső borítását. A 65g súly megosztó lehet, nekem pont ideális, 80g alatt bármi megfelel.
Vélemények? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz FireKeeper #99579 üzenetére
Nekem is vehetsz egyet.
-
4nick8
őstag
válasz FireKeeper #99579 üzenetére
R1 Pro Max az info.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #99578 üzenetére
fuh az a narancssárga de jól néz ki, jobb árnyalat mint a Fnatic féle thorn pl szerintem.
a rózsaszín nagyon rikító viszont, viszont a lila egész kellemes. csak a pro max-ből lesznek ezek? egy lila SE-t lehet vennék anyámnak
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
4nick8
őstag
válasz FireKeeper #99577 üzenetére
Új R1 Pro Max színek:
-
FireKeeper
nagyúr
jövő héten végre megjön nekem is a VXE R1 pro max, majd írok beszámolót.
-
-
nehemiah
tag
Sziasztok!
Mennyi a keret? 15-20k
Használtpiac játszik? igen
eBay, külföldi rendelés játszik? talán
Mire használnád az egeret? munka (képszerkesztés), játék(FPS)
Hogyan fogod az egeret? palm
Mekkora kezed van? 19cm és széles
Már vagy 6 éve Logitech MX1000 -t használok, de szeretném könnyebbre cserélni.
Ezeket néztem ki:
[link] [link]Thunder
-
Santi22
aktív tag
válasz 4264adam #99568 üzenetére
Ha ROG Sicát szeretted méretben csak annyi a bajod vele, hogy fogásban nem támasztott, ahol szeretnéd és bejön a DAV2, akkor a Mini változatát próbálnám meg a helyedben, mert az méretben ugyanolyan kicsi egér, mint a Sica, forma viszont DeathAdder és súlyra meg könnyebb, mint a Sica vagy a normál DAV2.
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Media Markt-ban végig néztem és próbáltam az egereket. Ujjbegyes fogásom van és jelenleg Asus Rog Sica-t használok hosszú évek óta. Próbálgatás során ami teljesen a kezembe illett és a fogása is ott támaszt ahol a sica nem : Razer DeathAdder V2 X Hyperspeed.
Ennek a vezetékes változata a sima DeathAdder v2 vagy méretben különböznek ?
Esetleg más ugyan ilyen méretű és formájú Egér ajánlott ?
Használt piacon egész jól fellelhető 10-16k között de a keret legyen 30k-ban meghatározva. Semmi egyedi igény ezeken felül. Office és Singleplayer játékok
[ Szerkesztve ]
-
prtvlogan
aktív tag
Köszi! Ránézek a helyi médiamárktban.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Szellem. #99563 üzenetére
az esportnál figyelembe kell venni hogy legtöbb esetben szponzorált a felszerelés. nyilván ha a Pulsar a szponzorod akkor az esport edition-el KELL játszanod. már csak marketing szempontból is, nagyon hülyén venné ki magát ha nem a szponzor cég esportra
marketingelt"tervezett" modelljét használod, hiába potenciálisan amúgy jobb a sima kiadás.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Szellem.
nagyúr
válasz Synthwave #99561 üzenetére
Félreértés ne essék; én az az ember vagyok, aki venne Zaunkoenig M3K-at (ha lenne 340 euróm egérre...),
Na látod, erre írhatom azt, hogy nekem nem jön be a Zaunköenig, mert nem tetszik a formája és nem az én kézméretemnek való. De nem szarozom le és nem is drágázom le.
De tudom, hogy az egy kurva jó egér, értem az árát is és tudom, hogy akinek bejön a méret és a forma, az oda van érte.
Szóval, respect.De hogy értsd, nem mindenkinek jönnek be a nagymellű nők."
Nekem biztosan nem. Deszkatündérek ftw.
Nyugi én is a kannákért vagyok oda. Nekem úgy is az lesz írva a síromra, hogy Mellhazáloztam, mert két nagy csöcsbe fogok belefulladni.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz Synthwave #99561 üzenetére
Nem az. Versenyszerű játékhoz objektíven nincs szükség fém görgőre és OLED kijelzőre. Puszta fizika miatt az alacsonyabb tömeg is előnyösebb. (A 4K/8K objektíven jobb egy miniszkuláris mértékben az 1K-nál, de annyi feltételnek kell teljesülni ehhez, hogy 100 emberből kb. 97 abszolút semmit sem profitál belőle, csak többet fizet és hamarabb merül az akksija, tehát náluk a hátrány lesz objektív.)
De azt én nem írtam sehol, hogy ez szükséges lenne.
Elfogadom amit írsz, de ahogy írtam ez nem jelenti azt, hogy ezzel nem lehet esportolni.
A 4K-s donglet sem azért vettem meg, mert 540hz-es monitorom van, hanem, mert megtetszett és a 2K-t kihasználom, de pontosan tudom, hogy nem attól fog jobban menni e meccs.Félreértés ne essék; én az az ember vagyok, aki venne Zaunkoenig M3K-at (ha lenne 340 euróm egérre...), és a perifériáimról sem a középszerű gondolkodás tükröződik (legutóbb egy sárgaréz plate-ért és egy akril porvédőért fizettem annyit, amennyit más komplett billentyűzetre nem lenne hajlandó szánni, érted).
Tisztában vagyok vele és pontosan tudod, hogy értékelem és tisztelem a tanácsaidat.
De azon csesztem fel az agyam, hogy írtam a kollégának egy választ, meg kifejeztem a tetszésemet valami iránt és jöttek a felesleges leszarozó,( tudom, hogy nem Te szaroztad le) meg a térítő kommentek. Senki nem kérte. Köszi én jól érzem magam a drága dolgokban és nem azért veszem, mert több vagy jobb vagyok másnál, hanem mert erre van igényem.
És az sem normális, hogy egy value-driven fogyasztó leszaroz valamit egy szakmai topikban mert neki drága és nincs rá igénye. Pont leszarom, hogy neki mire van igénye. Ha valami szar, akkor az objektíven azért legyen szar, mert minőségben, alkatrészekben, stb az.
De szerintem Te a fent leírtak alapján pontosan tudod miről beszélek.
De, zárjuk le a témát, mert felesleges minden további szócséplés erről.
Én értelek téged maximálisan.
És továbbra is Tisztelet van a részemről. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Szellem. #99556 üzenetére
Kieg.: "Egy rá sok esportolo már használja vagy az X2 es vagy az Xlite V3 es kiadást. Plusz, ahogy írtam, az első körben legyártatottakat eladták mint a cukrot."
A G502-t és a Redragon egereket is úgy viszik, mint a cukrot. Felépítő elvek szerint nem jó analógia, de szerintem érted, amit mondani akarok.
És a magam részéről továbbra sem szaroztam semmit. Top pickek, csak kicsit zsellérflashbang aromásak, amit a fentebb leírtak miatt gondolok így. Nekem teljesen mindegy, hogy ki mit vesz, fölösleges olyat belelátni a mondandómba, ami egyébként nincs benne. Beszélgetünk.
"De hogy értsd, nem mindenkinek jönnek be a nagymellű nők."
Nekem biztosan nem. Deszkatündérek ftw.ui.: És ha tehetném, 65 milliós vintage Porschéval járnék még a WC-re is.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Továbbra is szubjektív amit leírsz!"
Nem az. Versenyszerű játékhoz objektíven nincs szükség fém görgőre és OLED kijelzőre. Puszta fizika miatt az alacsonyabb tömeg is előnyösebb. (A 4K/8K objektíven jobb egy miniszkuláris mértékben az 1K-nál, de annyi feltételnek kell teljesülni ehhez, hogy 100 emberből kb. 97 abszolút semmit sem profitál belőle, csak többet fizet és hamarabb merül az akksija, tehát náluk a hátrány lesz objektív.)
Ezt írja felül nálad a szubjektum, amivel nincs gond, csak kezeljük a helyükön a dolgokat.
Félreértés ne essék; én az az ember vagyok, aki venne Zaunkoenig M3K-at (ha lenne 340 euróm egérre...), és a perifériáimról sem a középszerű gondolkodás tükröződik (legutóbb egy sárgaréz plate-ért és egy akril porvédőért fizettem annyit, amennyit más komplett billentyűzetre nem lenne hajlandó szánni, érted).
[ Szerkesztve ]
-
-
Santi22
aktív tag
válasz FireKeeper #99557 üzenetére
mint value-driven fogyasztó.
Szerintem itt vagytok különbségben, a Szellem kolléga jelen esete egyértelműen impulzus vásárlás, mint amikor elmész bevásárolni és a chipses soron elhaladva nagyon megkívánod a Pringlest és veszel egyet. Ár-értékben csapnivaló, de most azt kívánta meg, hadd vegye, szarnak attól még nem szar a termék, de ha value-driven vagy, akkor megveszed a lidl snack day-est fele annyiért vagy egyiket se, ha még valuebb-drivenebb vagy.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz FireKeeper #99557 üzenetére
Nem véletlen találtam bele. Én ettől még ezeket örömmel megveszem, de nem szarok.
Teljesen más a szarrol a fogalmunk és ennek semmi köze a luxushoz vagy a márkanévhez. De témát én lezártam.
Mindenesetre, azért nem fogok kínai mamuszba járni, mert valaki szerint minden más azon kívül szar és feleseges. -
FireKeeper
nagyúr
én mindig csak a value-t nézem, meg egy funkció számomra valós hasznosságát.
De, gondolom, akkor egy RS7-es Audit is leszarozol, mert a maga 65 milliós árával drága és szar ugye? Meg felesleges.
igen, pontosan pont beletaláltál amúgy ezzel a példával, mint tömegközlekedés fanboy és lowkey autóellenes (annak ellenére hogy amúgy autóipari cégnél vagyok LOL). de a Gucci is rendkívül jó példa, mint olyan termék ami teljesen indokolatlan, és amit nem tudok értelmezni mint value-driven fogyasztó.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Szellem.
nagyúr
válasz FireKeeper #99551 üzenetére
Továbbra is azt mondom, hogy ezzel a középszerű gondolkodással, nem tudok mit kezdeni. De azt el tudom fogadni, ha neked vagy másoknak ezek nem kellenek, vagy feleslegesek. De azt nem, hogy azért, mert neked nincs rá igényed és nem tetszik, akkor attól ez szar! Mondok mást: Ha valakinek van igénye Guccira, akkor nem fog azért kínai mamuszban járni, mert van aki szerint felesleges, meg drága, meg szar, meg nem ér annyit. És ezt értem magamra is.
Azok az érvek, amiket felhoztál, egyedül a Te igényeidet és elvásáraidat tükrözik, meg azokét akik hasonlóan gondolkodnak. És ezzel nincs baj, mert nem vagyunk egyformák és más az ingerküszöbünk. De ez alapján alapján ne szarozzunk már le valamit.
De, gondolom, akkor egy RS7-es Audit is leszarozol, mert a maga 65 milliós árával drága és szar ugye? Meg felesleges. De ettől még van akinek erre van igénye és van rá pénze.Ahogy írtam, ettől még nekem ez az es verzió tetszik és megmozgat.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz Synthwave #99550 üzenetére
de objektív szempontból mindenképp negatívum.
Továbbra is szubjektív amit leírsz! Egyenlőre a termék eladásai, és az esport közösségben való használata mást mutat, mert épp a hétvégén néztem vieókat, hogy bizony használják versenyen ezeket az egereket. (És nem Pulsar szoponzorált meccsekről beszélek)
Egy rá sok esportolo már használja vagy az X2 es vagy az Xlite V3 es kiadást. Plusz, ahogy írtam, az első körben legyártatottakat eladták mint a cukrot.
Maradjunk annyiban, hogy nálad ez nem bejövős kategória, másnak meg az.
És a vita ebből fakadt. dgdb kirakta hírként, hogy lesznek új színek, és megjegyezte, hogy kár, hogy az es verzióbol lesznek. Én erre szimplán neki válaszként leírtam, hogy engem mozgat az es verzió és behúzok egyet a zöldből. Nem kértem egyikőtök tanácsát sem, nem írtam ki kérdést, hogy szerintetek jó lesz e stb. Erre nekiláttok leszarozni valamit, amire nem kért titeket senki. Azért, mert nektek nem jön be és drága, meg felesleges, másnak még tetszhet! És ez a lényeg, én szimplán csak azt írtam le a kollégának, hogy nekem tetszik.De, nem akarok senkivel vitatkozni, mert feleslegesnek tartom.
Nekem ugyan az a gondom itt az egeres topikban mint EvilSnowmanek, hogy vanan egyoldalú fanatikus nézetek amit egy pár ember képvisel és ezt hangoztatjátok, hogy mindenkinek ez kell legyen a normális. Én értem is tisztelem, meg becsülöm a szakmai tapasztalatodat.
De hogy értsd, nem mindenkinek jönnek be a nagymellű nők. Attól még a többi nem szar vagy nem felesleges.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Szellem. #99548 üzenetére
rosszul fogalmaztam, nem azt mondom hogy szar termék, de amellett kitartok hogy szar value. azt mondjuk nem tudtam, hogy az esport mellé adják a 4k donglet (ami amúgy szvsz szintén felesleges ), úgy nézve már kevésbé szar ajánlat: 140 EUR az esport, 110+20 EUR a V3+4k dongle de én úgy vagyok vele hogy még ha ugyanannyi lenne, se kéne az esport, mivel mert nehezebb.
illetve azt is tartom továbbra is hogy a kijelző egy teljesen felesleges pszeudo feature.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Szellem. #99548 üzenetére
"Drágább? Igen, és miért?"
Mert megrakták funkcionális szempontból elég fölösleges extrákkal, amitől sajnos nehezebb is lett (ha a tömeg nem változott volna, nem kötnék bele), ami lehet, hogy számodra szubjektíven teljesen mindegy, de objektív szempontból mindenképp negatívum. Ettől még nem "szar", de semmiképp sem jobb ajánlat, mint a sima V3.
Ezt korábban versenyszerűen játszó Kvékerként írom. Ha már eSport edition.
[ Szerkesztve ]
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
Zowie Za 11 egerem Huawei ( ha jól írom) micro kapcsolója megadta magát. Mivel az egeret 15.000 .- ért vettem újonan, és azóta eltelt 7 év, és a hardveraprós javítás oda-vissza szállítással + munkadíjjal kb 10.000.- be került volna, így megpróbáltam magam forrasztani. Nem sikerült,ezért új egeret keresek. Elsősorban cs2-re használom, ahol esetleg számít, egyébként witcher 3, alan wake 2, resident evil village, .. szóval semmi extra, ahová kéne a 0,0 ms válaszidő, vagy az extra gyors kattintási sebesség.
Nem követem ezmiatt a fórumot, van ez a pár év alatt jobb/észerűbb választás, vagy maradt ez a zowie esetleg deathadder chroma irányvonal? Legalább a Zowie ZA11 " " szintjét " " keresem, esetleg ha van kábelmentes kivitelben.
Köszönöm a tippeket, ha jönnek! -
Szellem.
nagyúr
válasz FireKeeper #99545 üzenetére
Ez a Te meglátásod, de:
-ugyanolyan (szenzor, MCU, coating) ha nem tévedek a 3395-nél nincs újabb szenzor.
-rosszabb (súly) Ez relatív. Nekem teljesen jó a súlya. Akkor most rosszabb, vagy nem? Nem, mert valakinek meg tökélétes és elégséges. Nekem 68 grammig teljesen jó egy egér, pedig volt nálam 50grammos is.
-felesleges pszeudo (kijelző, 8k) Miért lenne felesleges? Legalább látod mit csinálsz és kapsz visszajelzést, de ez megint van akinek tetszik, van akinek nem.
Drágább? Igen, és miért? Mert benne van a 4K donlge ami az alaphoz nem jár és ez tudja a 8K-t, amit az alap nem tud. Tehát, érthetően drágább. Az, hogy ez kell e valakinek vagy sem, vagy van e rá igénye az megint relatív.
Ezek alapján még nem szar valami. Más az igénykör.
Nem a Pulsart akarom megvédeni, csak az ilyennel nem tudok mit kezdeni, hogy ezek alapján kategorikusan kijelented mérnök létedre, hogy szar!
Meg lehet rám haragudni, de szintén mérnök létemre sosem tudtam mit kezdeni a középszerűséggel. -
FireKeeper
nagyúr
válasz Szellem. #99542 üzenetére
feature-öket tekintve vagy:
-ugyanolyan (szenzor, MCU, coating)
-rosszabb (súly)
-felesleges pszeudo (kijelző, 8k)és drágább. tetszeni tetszhet, nincs is azzal baj, de objektíve nézve rosszabb termék ár/érték arányban.
-
4nick8
őstag
válasz FireKeeper #99541 üzenetére
de néha bejátszik az esztétika amit számokkal nem lehet mérni.
-
Szellem.
nagyúr
válasz FireKeeper #99541 üzenetére
Aha.. Tehát, ez alapján szarozunk le valamit.
Vicces, de nagyon, főleg egy mérnöktől olvasni az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásokat.
Nem kell, hogy mindenkinek ugyan az tetszen én ezt elfogadom, de leszarozni valamit, mert drágább. Ez nem érv. Főleg úgy, hogy nem volt a kezedben. Nem használtad, stb.
No comment. -
Szellem.
nagyúr
válasz FireKeeper #99538 üzenetére
amúgy tényleg, kb minden tekintetben szarabb mint a sima V3.
Ezt gondolom úgy írtad le, hogy volt a kezedben és használtad.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz FireKeeper #99538 üzenetére
Azt írtam.
Mintha arról lett volna korábban szó, hogy lesz vezetékes V3 is, de nem nagyon látom nyomát.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Synthwave #99536 üzenetére
szerintem még csak az enkóder se, csak maga a kerék.
amúgy tényleg, kb minden tekintetben szarabb mint a sima V3.
#99539 javítottad, de előttem nincs titok
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Szellem. #99535 üzenetére
Túl nagy izgalom nincs benne a sima V3-hoz képest. Drágább, nehezebb, van rajta egy fölösleges kijelző, PnP, és talán fém görgőkerék.
[ Szerkesztve ]
-
boorit
csendes tag
Sziasztok!
Általános felhasználás, ritkán játék, képszerkesztéshez szeretnék venni egy egeret. Ha van ennyiért használható vezeték nélküli, az is szóba jöhet, de egyébként jó a vezetékes. Ahogy nézem a legtöbb egér RGB-s, ha ez kikapcsolható rajta, az plusz pont. Fingertip-el fogom az egeret, tenyerem aljától a középső ujjam végéig ~20cm a kezem.
Max 25K-t szánnék rá, tudnátok ajánlani? -
Csandi
őstag
válasz Evil Snowman #99525 üzenetére
Itt mbp 16 lesz az érkező darab, m3 pro procival
Játék nekem pedig nem csak hobbi volt, fps-ekkel kerestem is valamennyi pénztKondi megy itt is, és még csak 26 vagyok
-
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #99526 üzenetére
de nekem kell a coating kettőt meg csak emiatt nem veszek, hogy csináljak belőle öszvért. meg papíron a Pro/Pro Max jobb üzemidőt is tud, gondolom a Nordic hatékonyabb mint a kínai MCU.
-
4nick8
őstag
válasz FireKeeper #99522 üzenetére
VXE is tudja. R1 SE és R1.
-
válasz Csandi #99514 üzenetére
Ah so. Nekem imost második felindulásból történő végleges gamingről való leszokás kúra van. Blade 15 addig marad, amíg asszonypajti kipörgeti a CP2077-et aztán megy eladásra.
Nekem meg marad az MBA 15 - később lehet váltok MBP 14 vagy 16-ra - , mert ugye mocskos mód sok időt bacctam el a szabadidőmből gamelésre. Helyette inkább én is találtam IRL hobbikat - többek között kondi, cardio, mert eléggé egy hájas állat lettem az elmúlt években és a legutóbbi labor eredményeim nem festettek túl rózsás képet; valamint az okos mérlegem is leoltott, hogy a jelenlegi, mért adatok alapján a testem egy 55 éves emberének felel meg pedig csak 38 vagyok.
Néha engem is elkap egy-egy flashback a gaming időszakból, de olyankor kimegyek aztán inkább kitakarítom az én vagy a párom autóját.
Egér szempontjából kíváncsi leszek, hogy mit tud a Keychron M1 wireless, de nagyon nehezen akar ideérni. Mindegy, meg volt 45 euróból legalább szemben az itthoni 90 euro és afeletti árakkal.
-
Oposszum
tag
válasz FireKeeper #99522 üzenetére
... és ha munkára is jó a gamer egér (miért ne lenne jó), akkor milyen kényelmes, hogy csak átbillented a kapcsolót és dolgozhatsz a laptopon, este meg mehet a game...
-
4nick8
őstag
válasz FireKeeper #99519 üzenetére
Mert a gamer az nem használ BT-t.
-
Csandi
őstag
válasz FireKeeper #99519 üzenetére
Megfontolandó.
De ha még ülök rajta pár napot lehet teljes setup vásárlás lesz és akkor más egér (najó azért nem.. de ki tudja) -
FireKeeper
nagyúr
válasz Csandi #99518 üzenetére
sajnos a Pro és Pro Max modellek nem támogatják a BT-t, nem is értem miért maradt ki, amikor a vezérlő támogatja. itt egy táblázat a különbségekről. röviden:
R1 SE: legolcsóbb, irodai modell, nincs coating, butított szenzor, gagyi switchek, BK vezérlő, van BT
R1: továbbra sincs coating, de jobb huano switchek, 3395 szenzor, BK vezérlő, van BT
R1 Pro: van coating, jobb huano switchek, 3395 szenzor, Nordic vezérlő (4k kompatibilis), de nincs BT
R1 Pro Max: coating, kailh switchek, szenzor+vezérlő ugyanaz mint a Pro, nagyobb akksi (emiatt pár grammal nehezebb is)szerintem a Pro a legjobb vétel a specifikációkat és árakat figyelembe véve. én csak azért vettem a Pro Maxot mert amikor rendeltem a Pro nem volt elérhető.
-
Csandi
őstag
válasz FireKeeper #99517 üzenetére
Nem ismerem ezt a márkát. Redditen most olvastam róla gyorsan, jónak tűnik.
Látom van R1, R1 Pro, R1 Pro Max, de nem igazán találom mi a diffi köztük. A Pro Max is bőven tök olcsó, abban is van BT?
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Csandi #99514 üzenetére
Ugye, hogy csak nem olyan jó, hogy mindig egy van a lakásban? Milyen egyszerű lenne most leemelni a polcról.
-
Csandi
őstag
válasz Evil Snowman #99508 üzenetére
Őszinte leszek utoljára másfél éve "lőttem", azóta ki se láttam a munkákból meg költözés meg közbe lett barátnő, szóval ha akartam volna se tudtam volna játszani. Mellette lett pár új irl hobbim, downhill, motorozás és így elmaradt a játék.
Most új side hustlet tervezek kialakítani amihez veszek egy macbookot és mondom kéne hozzá valami egér mert nagyon jó a tapi padja de azért valami legyen. Elkezdtem keresni, jöttek a vietnam flashbackek és már nézegetem a valorant videókat meg, hogy milyen perifériákat vennék most játszani nem lenne jó döntés, úgyse lenne időm kiélvezni de na
Ha most szigorúan játszani vennék egeret és nem olyat aminek van BT connectionje is a machez akkor mostani piacot elnézve lehet egy wlmouse-ra neveznék be. Safebb választás az Lamzu Atlantis Mini meg az X2V2 és még safebb a GPX 2 korábban ugye volt sima GPW, superlight, viper ultimate, hts ace, x2 mini, lamzu atlantis, endgame még a wired meg még nemtom már Azon vacilálok épp, hogy melyikkel is voltam a legjobb, és hát objektívan nézve a g wolves-al és a superlightal voltam a legjobb, de szenvedélyből nézve az x2 mini volt a kedvencem[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
lypen99
aktív tag
A claw-fingertip között van valami átmeneti fogás vagy ritka, mint a fehér holló?
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #99498 üzenetére
Azért 70-80 gramm között lehetett találni dolgokat. Salmosa, Abyssus/Abyssus 1800, Krait, MX300, G1, G100s, WMO, Aurora, Kinzu V1, Kana/Kana V2. Meg egy ~50 grammos is volt (Salmosa Pro-gaming Edition).
-
Szellem.
nagyúr
válasz Csandi #99505 üzenetére
Az egy baromi jó egér. Ha jó a fogásodnak és a kézméretednek, akkor én bátran javaslom.
Nekem volt, és csak jó dolgokat tudok róla mondani. Piszok reszponzív egy egér, főleg a kapcsolói. Csak nekem a fogásomnak nem felelt meg.
És frankók a gripek amiket a csomagban adnak. -
-
Csandi
őstag
válasz FireKeeper #99506 üzenetére
Fair enough, árral most nem foglalkoztam.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #99503 üzenetére
jó egér (nekem pont az van), és kb olyan árban van mint a hasonló tudású egerek, de én inkább az R1 pro-t ajánlanám 23k-ért itthonról. más a márkanév, de ugyanaz a gyártó.
-
addikt
Akkor mi a tipp? Szívesen veszem a tanácsot, lehet felőlem vezeték nélküli is, de a cobra vezeték nélküli verziója nem játszik 56K-ért, max 30-35K-t szánnék rá.
Nézegettem ezt a "vgn dragonfly f1 pro max"-ot, de nem tudom, hogy ér e 30K-t.
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
ferni
őstag
válasz gyuribácsi88 #99501 üzenetére
Ezek közül nem is kérdés, hogy a leírtak alapján a Cobrát választanám.
Többi felejtős szerintem. Ez is kisebb azért.De én már nem vennék ennyiért vezetékes egeret.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Hát az évek alatt sokat elfogyasztottam, de utoljára most egy pulsfire core-t használtam, az nagyon kényelmes volt. Fingertip és Claw között fogom az egeret, szóval hiába van nagy tenyerem, kényelmetlenek a nagy egerek.
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen routert?
- Gumi és felni topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest