Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dobragab

addikt

válasz -FreaK- #51192 üzenetére

A legjobb szenzornak legtöbben a PMW3366-ot (G303 és G502) tartják, valószínűleg a PMW3360 (Rival 700) is ugyanolyan jó. Én még nem fogtam.

A legreszponzívabb szenzornak a mai napig az MLT04-et (MS WMO 1.1 / IMO 1.1 / IME 3.0 / OMB) tartjuk, de DPI és PCS tekintetében elmarad a modernebb szenzoroktól. OCN-es qsxcv mérései szerint minimálisan reszponzívabb a PMW3366-nál is.

Rengetegen imádják a PMW3310-et, ami tényleg egy remek szenzor, a méréseim szerint 800 DPI-ig teljesen reszponzív minden implementációja, engem annyira mégsem hat meg. Valahogy nem az igazi szerintem, bár lehet, észre se venném, ha a G100s-embe azt raknának sunyiban. Minimális (tényleg 0 közeli, de mérhető) negatív gyorsulás van benne, de kétlem, hogy bármelyikünk érezné.

Az AM010 szerintem zseniális szenzor, én az MLT04-hez képest nem mértem különbséget, állítólag van benne minimális smoothing. Sok gamernek a PCS kevés.

Az A3090-nek és módosulatainak (S3888, S3095) két hibája szokott lenni: magasabb DPI-n kb. használhatatlan: ronda jitter és alacsony PCS; illetve a magas LOD. Ettől eltekintve én szeretem.

A többi régi nagy szenzort (A2020, S2020, stb.) annyira keveset használtam, hogy igazán nem tudok róluk nyilatkozni, Vanir szerint az A2020 is nagyon raw.

Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

Új hozzászólás Aktív témák