Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Methionyl

    senior tag

    Sziasztok! Előre is bocsánat de a mostani egér vásárlásnál rendkívül kényes leszek, szóval engedjétek meg :R
    Jelenlegi egerem egy fujitsu k431-p kép. Egy olyan játékkal játszom amibe hatalmas szerepe van az egérnek(és sajnos ezzel az egérrel is kezdtem el). Saját mérésem szerint 107 mm hosszú és 63 mm széles súlya pedig 75 gramm. Azért írom le ezt mind, mivel a játékot már "igen" nagy szinten viszem, szeretném, hogy az új egerem lehetőleg legjobban hasonlítson a mostanira. A mostanival az a baj, hogy mivel a jobb klikket használom hidjétek el, nagyon sokat klikkelek és már ragad nagyod..nem az igazi. Egér padot nem használok mivel nagyon jól csúszik sötétbarna bútoron és pontos is marad. Szóval:
    1. Keret nincs, ha valóban van ilyen egér akkor megéri a pénzét

    2. Új

    3. Ha valóban fontos akkor az említett játék az Osu, Videó: [link] de a lényeg hogy a körökre kell kattintani minnél pontosan és vannak elég gyors pályák.

    4.Érdekes kérdés.. kicsit ilyen markolósan, ráfeszitve, nem csak lazán rajta van, mivel gyorsan kell ide oda vinni az egeret és pontosan így érzem jónak.

    5.Foggalmam sincs, hogy ennek milyen van de a játékba és mindenhol windowsba is a legérzékenyebb van pont a gyorsaság miatt, de az összefoglalóba talált méréssel 124 Hz-z mutatott, nekem ez nem mond sokat :(

    6. Első szempont a fizikai követelmények, hogy kb akkora legyen, ekkora súlyal, és hasonló érzést keltsen a fogása (persze minimális plusz minusz nem fog a földhözverni) de az se baj ha világít, sőt még örülnék is neki de nem elsődleges, illeve vezetékes legyen (mivel gondolom kell bele elem és az plusz súly)

    Illetve az nem tudom hogy mennyire lehet szempont, hogy lehetőleg minnél puhább legyen a kattintás. Ne olyan erőteljes hogy még a szomszéd is hallja a kattintást (persze ha van ilyen :B )

    Bocsánat a hosszú kommentért :R

    [ Szerkesztve ]

    They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.

Új hozzászólás Aktív témák