Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz Froclee #1499 üzenetére
Nekem volt 2 hónapig deathadderem, csk azt ne!Copperhead vagy diamondback százszor inkább, de ha mindenképp razer, akkor krait, rezerek közül talán az a legjobb.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
válasz Relod12345 #1497 üzenetére
Szia!
Kinek mi tetszik én pl razert nem vennék mégegyszer, van aki a logit nem szereti, de a loginak talán jobak az egerei.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Relod12345
tag
Hello! Szerintetek mejik egér éri meg most legjobban ,ha játékra szeretnám használni ? pl : razer ? logitech ?
^^
-
djtoomi
addikt
válasz manutdzoli #1494 üzenetére
Szia!
Nekem G5-öm van, de volt már nem 1 egerem, MX518 is, szerintem a G5-öt vagy G7-et nyugodtan emgveheted, mindkettő nagyon jó!Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
kovka
csendes tag
válasz manutdzoli #1494 üzenetére
Persze tölteni kell mivel vezeték nélküli . Kapsz hozzá 2db Li akksit . Semmi gáz nincsen velük . Persze használattól függ ,h milyen sűrűn kell tölteni ,de nekem napokat bírnak az akksik . És semmit nem veszel abból sem észre h, vezeték nélküli . Max élvezed az előnyeit
Üdv,
-
manutdzoli
senior tag
-
kovka
csendes tag
válasz manutdzoli #1492 üzenetére
Hello,
Én G7-et használok 1 éve és tökéletesen elégedett vagyok vele ... ua mint a G5 csak vezeték nélküli ugye . Szóval G5 vagy G7 és nem bánod meg az árát ;)
-
manutdzoli
senior tag
És lehet itt ph-n valahol venni MX518-as egeret?
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
veterán
-
manutdzoli
senior tag
Egér vásárlás előtt állok.
A 2 kiszemelt:
Logitech G5 Gaming Laser
Logitech G7 Gaming LaserSzerintetek melyiket vegyem?Elsősorban játékra kellene.
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
nyunyu
félisten
válasz forceberg #1486 üzenetére
OEM Logitech egerek felejtosek, akkor mar inkabb Microsoft Basic Optical Mouse/WheelMouse Optical/Intellimouse Optical, valamivel dragabban.
Azokat legalabb lehet rangatni, mint Floki a labtorlot, meg az alatetre sem kenyesek.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
veterán
válasz pete_21 #1484 üzenetére
Ha jól emlékszem ,akkor papíron 45incs/sec sebességig írja, azaz 1,14m/s-ig.
Én nem rántok túl nagyokat, de eddig egyik lézeressel se volt gondom.
Én azt próbáltam, hogy oldalra rángattam fix távolságra az egerem, néztem, hogy kiakad-e.
A lézeres nekem nem akadt ki, de a sima Logitech-nél(sima irodai) szinte "helyben maradt" a kurzor.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
veterán
válasz bajtokarpi #1474 üzenetére
Az XL-750BF kábele vastagabb, mint az X-750F-é. Lehet, hogy a vékony kábel miatt nem mennek a sima X szériás egeérkék 125Hz USB felett?!
XL széria: 500Hz-es USB.
X széria: 125Hz(normál) USB.
DPI: 2500 mindnek.
Az XL-750BF-nek jobb a fogása. Nem csak az oldalán lévő gumi(az a sima X-750F-en is van), de az egész egér fogása olyan gumis érzést ad.
+ az XL-750BF méretre kicsit nagyobb az X-750F-től. Nekem ez a kettő van.
Majd esetleg teszek be képeket is.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Froclee
őstag
Új egérgyártó a láthatáron ! Roccat KONE nevű egerecskét gyártottak a pixelbe hamarosan lehet kapni.. Meglássuk.
-
whited
addikt
Hello
Ha most kellene vennetek gamer egeret mit vennétek????
Nekem most habu van de gondolkodom cserén.Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Primőr
aktív tag
Sziasztok!
A laptopom egere nagyon kicsi, és elég rossz konstrukció is egyben (pl sokszor kétszer kattint egy helyett...)
Szóval keresnék egy nagyobb USB-s vagy Bluetoothos egeret, és játékra is használnám, tehát legyen pontos is, és az olcsóbb kategóriából, az A4tech-től vagy Logitechtől. Ha valaki tud valamit, szóljon.
A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
-
veterán
Na, akkor döntöttem. Újra A4tech-be ruházok be.
Az X-750F-em mellé veszek egy XL-750BF-et! Ma rendelem majd meg, remélem, lesz is!
Csak a vöröses van kép alapján, de nekem majd' mind1, mert úgyis leragasztom jó kis farmer szövettel. Na az aztán nem csúszik!http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
leviske
veterán
válasz Tituszazeb #1470 üzenetére
Az a lényeg, hogy nincs vele gondod... szerintem.
-
Tituszazeb
tag
Hello!
Sajnos a hozzászólásodat csak most olvastam, viszont az egér már meg van. Lézer.
A4-TECH GLASER. Eddig nagyon jó, a régihez képest olyan mint az álom. Van rá 1 év gari, 2900 volt. Nincs rajta sok extra gomb, csak az 2X gomb, 1000 DPI-s.Kérek mindenkit, hogy privátban írjon, mert azt jobban észreveszem! Köszönöm! :)
-
Froclee
őstag
Erről a Revoltec egér/egérpadozásról le kéne szokni.
-
whYz
őstag
válasz Tituszazeb #1467 üzenetére
inkább optikait....
az olcso lézer nem szokott beválni és nem is megy minden felületenGC-EvElyN-: ch-nél azért egy da joval jobb... és nem csak optikában
-
Tituszazeb
tag
pls vki segítsen, mert a mostani már naon ratyi, és délután venném a másikat: optikai, vagy lézer?
Kérek mindenkit, hogy privátban írjon, mert azt jobban észreveszem! Köszönöm! :)
-
Tituszazeb
tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen egeret vegyek optikait, vagy lézert? Jelenleg még mindig golyósat használok, ideje lecseélni . 3000 FT körül van lézeres és optikai A4Tech. Az optikain több görgő, és gomb van ugyanannyiért. Amúgy a lézerhez kell vmi speciális egérpad vagy vmi?
Előre is köszönöm a segítséget.Kérek mindenkit, hogy privátban írjon, mert azt jobban észreveszem! Köszönöm! :)
-
TazLeacher
nagyúr
Hali! Véleményekre lennék kíváncsi. Van nekem egy MX3200-es szettem benne egy Logitech MX620-al. Igazából nincs bajom vele, csak kicsit lomha (valószínűleg a súlya miatt.), ezen segítettem, egy elemmel használom, így is tökéletesen működik. Nem vagyok nagyon nagy gamer, de azért szeretek játszogatni...megérné befektetni egy komolyabb egerenytűbe? Annyival jobb lesz? Még akkor is megéri, ha nem játszom napi órákat? Ha cserélnék, akkor csak Logitech G9-re. Ez az, ami nagyon megfogott! Csak az ára. Lehet, ha kipróbálhatnám valahol, egyből meg lennék győzve, de eddig, amit próbáltam azok a noname 5 forintos egerek, az EX110-es mellé kapott egér, és ez. Nem igazán volt részem eddig Pro egérhez.
Várnám a véleményeket!
-
leviske
veterán
Szerintetek Microsoft Habu, Razer DeathAdder, vagy Razer Diamondback? Esetleg valami más?
-
Vadafak
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami egeret olyan 5-6ezerért? Eddig valami noname szarom volt, amit ha gyorsan elrántottam valamilyen irányba villámokat írt le de el voltam vele másfél évig (nem húztam akkorákat vele, és azért sikerült vele jó pár heccsátot adni vele CSben ) ... szal nekem nem kell hiper-szuper egér csak annyi a vágyom hogy görgő + 3 gomb.
Öcsémnek MX518-ja van, hát nem tudom nem vagyok elájulva tőle, sőt kifezetten idegesít rajta az a sok gomb /ráadásul 16ezerért vettük anno/
Válaszokokat előre is köszönöm. -
Froclee
őstag
Azt hogy ennyi pénzést tök mindegy milyet veszel.
-
Prof01
veterán
Point of View GL1600XTR
Mi a véleményetek erről az egérről?Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Mawyx
őstag
válasz forceberg #1454 üzenetére
Nem szeretem az alkoholt Szerk: mégis rengeteg pia van itthon mindig.
A pizza meg kicsit nem fért be a hűtőbe
Alkoholmentes rum?[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Myers
senior tag
Üdv!
Jelenleg egy A4Tech 4D+ golyós egerem van. Jól bírja, csak az egyik görgő néha kihagy. De a fő "baj", hogy PS2-es. Ugyanis vettem egy alaplapot, és azon nincs ps2-es egér port. De az is egy kisebb baja, hogy trapéz alakú (hátulról nézve), így ha fel akarom emelni, kicsúszik a kezemből.
Azt gondoltam, hogy egy egér kiválasztása 5 perc alatt meglesz, de átolvastam egy párszáz hsz-t, plusz pár ph egértesztet, és arra jutottam, hogy egeret választani sokkal bonyolultabb, mint pl egy alaplapot
Ráadásul az áruk... 5-10-15k egy jó egér.
Plusz még alátét, meg teflonszalag. Nekem egy hulladék alátétem van, de úgy látszik már arra is figyelni kell.
Most nem is kérem, hogy ajánljatok bármit is. Azt csinálom, hogy felírom egy papírra mindegyiket, és melléírom a ti véleményeteket
Ja, csak 1 dolog. Van ez a pixel.hu. Valaki írta, hogy állítólag ott ki lehet próbálni az egereket? Működés közben, vagy csak úgy "kézrátétellel"?
Van más ilyen hely is?Mit jelent az, hogy dönthető görgős?
És van egy kis aggályom, az egerek élettartamával kapcsolatban. Jópáran írtátok, hogy elfárad az egérgomb vagy alatta a kapcsoló, meghülyül az elektronika, elkopik a talpa, karcos lesz az alja, szétmegy a zselés része. Hát nem is tudom, de ezek a mostani egeremnél ismeretlen fogalmak. Azért egy 10k-s egértől elvárható lenne, hogy ilyesmik ne legyenek.
http://www.muszaj.hu/
-
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Lenne egy piciny kérdésem, fateromnak kéne vezetéknélküli patkány, amiben nem vagyok otthon, de neki nem kell vezetékes. Na mindegy, logitech kéne, azt szeretjük, pc-hez szal enm 2cm-es laptop patkány, és max 8-10k.Létezik ilye?esetleg keyboardal eggyüt 14k.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
-
Mawyx
őstag
Trust 250SP Wireless Optical Ilyen vezeték nélküli egerem volt/van, szerettem, de már tudom,hogy nem az én méretem, elfárad a kezem rajta, túl nagy. Ha egész nap nyúztam, este már elfáradt, tölteni kellett és nem voltam odáig érte, hogy használat közben bemondja az unalmast.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Froclee
őstag
válasz bajtokarpi #1441 üzenetére
Azt kell mondjam én a deathaddert ajánlanám jobban .
-
Mawyx
őstag
Ha a vezeték nélküliket kilövöm, akkor kinézetre a két befutó, ilyet kell vadászni vhonnan:
A4tech X-710FS és
A4tech XL-750FTartaléknak meg: MX™400 és Trust MI-2950R
-
Cyrin
addikt
Amikor egeret vettem, én is körbenéztem, a Microsoft 8000-et meg is vettem, de annyira sz@r volt, hogy egy hét után visszavittem. És itt meg is fogadtam, hogy rádiósat nem veszek. Innentől még egy kitételem volt, hogy mivel nem játszom a gépen, játékegér sem kell, így lett az MX400.
Ami nem vezetékes, azt nem lehet vezetékről használni.
-
Mawyx
őstag
Értem. Most ilyen névtelen normál egeret használok és így szeretem, ha ekkorát kell mozdítani, emelgetem néha, nem lenne jó, ha kis mozdításra nagyot ugrana a képernyő.
A sebességet a Windowsban mindig a leglassabbtól eggyel visszább rakom. Remélem ha beújítok vmi egérrel, akkor megmarad ez, hogy nem ugrik nagyot nekem
Tegnap este rengeteg egeret megnéztem neten, rengeteg tetszik is.
VX Revolution és VX Nano talán a kedvenc, de mindenképpen vezetékest szeretnék. Ami nem vezetékes,azt nem lehet vezetékről is használni, tehát nem is-is, hanem vagy vezetékes vagy nem? (MX Rev-ben az oldalgörgő nem tetszik, oda nem kell görgő) Ilyen USB jel található náluk. [nézd]Tetszik még: MX 1000 bár a felülnézeti képe ronda kerekded [link]
[A4tech X-710F]
A4tech X-718F
A4tech X-750F
Itt nem tudom F, FS, BF-ek között mi a különbségLazer Krait szépen világít
Trust MI-2950R kis egyszerű
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Szerintetek a Razer Deathadder, vagy a Steelseries Ikari optical a jobb, és megfelelőbb egér? FPS játékokkal játszanék vele.
Köszi
battletag: bossi#2666
-
cuko#
tag
válasz Froclee #1423 üzenetére
"nem egészséges codhor 5x10et kihasználni én általába 30*30at szoktam a Mantisomból" - pont ez függ az egyéntől, és a játékstílustól szerintem én letámasztott csuklóval játszom, az egér legmagasabb érzékenységével, sok apró mozgatással (így gyakorlatilag kihasználom az egem kifinomult sok dpi-s érzékelőjét). Így nekem a 180°-os fordulás is kb max 10cm-t vesz igénybe a padból <:
Ez mindig is így volt, vannak high sense és low sense játékosoka steelpadet pedig megnézem, köszönöm
-
cuko#
tag
dpi = dot per inch, egereknél gyakorlatilag az sebességet jelzi: wikipedia.
Minél magasabb az érték, annál nagyobb utat tesz meg a kurzor a képernyőn ugyanakkora húzásra: így a játék közbeni állíthatóságának hasznossága talán nem is igényel további magyarázatot (habár én például ritkán élek az egér ezen lehetőségével ). -
spyduck
nagyúr
Hali!
Melyik a legjobb usb-s optikai egér 5000ft-ért? Olyan kéne aminek jó a fogása![ Szerkesztve ]
-
Mawyx
őstag
válasz forceberg #1430 üzenetére
Én is vennék egyet, A4tech X-710FS és A4tech XL-750F nagyon tetszik talán az ára sem olyan elmebeteg
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Szerk: Ma megtapogattam egy MX™ és egy VX Revolution-t, mmm, akaroooom
Plane, ha egyszer kiprobalod mukodes kozben az MX Revo program fuggoen allithato docogossegu lendkereket. (VX-e vagy docog vagy nem, eger aljan allithato.)
Sajnos fuggoseget okoz, igy minden bajom volt, mig anyamnal voltam, mert *mindig* megallt a bongeszo scrollozasa, amint egy erosebb huzas utan levettem az ujjamat az ottani MX500 gorgojerol, nem ment le a lap legvegere.
Na meg az sem utolso unalomuzonek, hogy megprobaljam megdonteni Excelben az egy porgetesre leptetett sorok szama csucsomat. (22 ezer akarmennyi )
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Mawyx
őstag
válasz Moddingfan #1412 üzenetére
Mire jó az állítható dpi érték? Scannernél számít hány dpi-s, de egy egérnél mit állítok vele?
Szerk: Ma megtapogattam egy MX™ és egy VX Revolution-t, mmm, akaroooom
[ Szerkesztve ]
-
Buko01
tag
sziasztok jol esik az embernek hoy van kire számitania
prof 01 szerintem copperheadet ne vegyél mert aszem az az amejiknek leér az alja (javitsatok ki a ha tévedek) ha tudsz vegyél db-t vagy G5 öt bár azt nem ismerem de ajánlgatják a pro-k akik nekem is segitettek! Bizz bennük értik a dolguk at és örülök h rátok halgatam és ne ma revoltec-et vettem mer ez egy kiráj egér a 3 éves tájfun egerem után ami optikai volt ez istenJut eszembe a razer db 3g ku..va jo egér csak ajánlani tudom és köszi a segitséget!
Jah és Razer 4ever!!!!!
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
Logitech G5 v. Razer Copperhead?
Qck Steelpad szövet egérpadom van, ha ez számít.
Az írjon lehetőleg akinek van is tapasztalata!Köszönöm előre is a választ!
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
cuko#
tag
válasz Moddingfan #1409 üzenetére
hát, nekem ez egy 14x28-as noname promo egérpad ("recom" céget hivatott reklámozni, apu hozta <: ), és elférek rajta (habár már régebb óta tervezem egy exactmat vételét), szerintem az egérpad szükséges mérete stílusfüggő (habár lehet, hogy egy profi egérpad használata ugrásszerűen megnövelheti a játékélményt és az egér használhatóságát, én nem tudom ), én a db-mmel egy kb 5x10es (néhány rántásnál nagyobb) területet használok (nem összevissza emelgetve az egeret) játékban [cod], és ezen a területen a zavaró érdeket (az egér hasa ) már lekoptatta, szóval szép sima <: skatezt sem vettem rá, ez így pont klappol, és megfelelően csúszik
ON: olyan profibb egérpadot szeretnék, aminek a felülete kemény (nem szövet), és nem (vagy csak nagyon picit) érdes - továbbra is a db-mhez - az exactmat speed oldalát néztem ki, valami más ajánlat esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
Zolaash
senior tag
Szasztok!
Ajánljatok nekem olyan egeret, ami fizikai méreteit tekintve nagy! Szeneslapát méretű tenyeremben az átlag kockának szánt egér elvész vala...
Rip and tear
-
Lengyi
aktív tag
Sziasztok. Counter Strikehoz melyiket ajánljátok?
-Microsoft IntelliMouse Optical
-Microsoft IntelliMouse Explorer Tilt Wheel ?
Egyáltalán ajánljátok e -
szabozeee
aktív tag
-
Moddingfan
senior tag
válasz szabozeee #1411 üzenetére
Ez nem rossz darab, és az állítható DPI érték nem jön rosszul játékok esetében:[link]
Egy ismerősömnek ilyen van és nagyon meg van vele elégedve
Ami felejtős: Genius ERGO 525 és társaik, ill amik még jók, azoka Lexma egerek, de azokhoz jó pad kell, különben hajlamosak ugrálni.
Ha biztosra akarsz menni, akkor Logi vagy Microsoft, mindkettőből nem egy járt már a kezeim alatt, de rosszal még nem volt dolgom, pláne Logikkal...ok, kicsit drágábbak, de egeret nem egy hétre vesz az ember[ Szerkesztve ]
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
szabozeee
aktív tag
Helló mindenkinek. Egy kis segítség kellene.
Egeret szeretnék venni, de nem tudok választani, csak egy kikötésem van vezetékes legyen..
Jétékokhoz és munkához is kell.. Kb: 5-6k körül kegyen..
Van valami tippetek??Hala Madrid :)
-
Moddingfan
senior tag
A DeathAdder tényleg jó egér, csak egy a bibi, hogy konstrukcióhibás Az otpika körüli része a legmagasabb, ergo szétcseszi a profi egérpadokat és min két réteg skeet kell alá, hogy normálisan menjen, amit felzabál 2 hónap alatt (sok ismerősön szívott vele nem keveset). Én ezért döntöttem a Diamondback + Exactmat kombó mellett és nagyon meg vagyok vele elégedve, profi cucc...és a frag-ek is ezt mutatják
A Trackball jó megoldás, de nem játékra. Én Photoshop-hoz sokáig ezt használtam, de a hatékony munkához sokkal jobb egy profi egér + egy tollegér (nem kell Bamboo, vagy Wacom magasságokban gondolkozni), én erre esküszömcuko#: én vagy egy tucat egérpadok kipróbáltam már, az olcsó gagyiktól kezdve nem egy profi darabig, de az Exactmat messze übereli mindet. Egy jó egér jó pad nélkül szvsz mit sem ér.
[ Szerkesztve ]
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Olasza
aktív tag
Kösz szépen, mindjárt meg is nézem, hogy milyen árban vannak.
Egyébként én egy Terratech Mistify Mambát használok. A drivere katasztrófa, a beállított 4-5-ös gomb csak windows és office alatt működött, játéknál mintha nem is lenne. Vistához már fel sem raktam, egyszerű alap egér. -
Mawyx
őstag
Ma raktam fel egy Genius Traveler 700-at a laptopra, alig van hangja, nagyon csendes A Logitech egerem zh-n megpusztult, kemény 1 hetet birt 3boltban jártam, szerettem volna egy kényelmes egeret, 5gombbal, fontos lenne a előre, vissza gomb az oldalán, de nem találtam Végül vettem pár olcsóbb egeret, ez a Traveler egyelőre tetszik, tetszik,hogy ennyire csendes, csak hiányolom azt a 2 gombot
-
caprine
senior tag
Keresd meg S.Feri-t, nála szokot lenni Razer DeathAdder [Miskolc topic] én 9000-ért vettem tőle, de már 8500-ért is árulta decemberben a bolt 14-16000 helyett, szóval piszok olcsó. Új persze és bontatlan dobozos. Ennél jobb ajánlat és jobb egér ebben az árban nincs. Iszonyat jó és iszonyat szép ahogy a hátán lévő kék logot ki be kapcsolgatja.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
soldi3r
veterán
a DBvel csak a driver a macerás egy esetben:
ha mondjuk ventrit használsz akkor nem tudod bindelni az egérre a gombot, csak a régebbi (6.00) driverrel, persze a 3Ghez nem biztos, hogy van olyan
az enyém már elég öreg, 1 exactmatot meg egy pár garnitúra skatezet már elkoptattam veleE30 (oo=[][]=oo)
-
Buko01
tag
válasz forceberg #1400 üzenetére
üdv ujra én vagyok na megvan a szivem választottjaXD
Razer diamondback 3g blue
az lenne a kérdésem h azonnal nemtudok hozzá egérpadot venni hanem lehet h másnap max jövöhéten
és hogy nem lesz-e addig semi baja ha a pozdorja asztalomon egérpad nélkül használom egy hétig max?? üdv Buko (sürgös)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest