Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nonsen5e

veterán

Sziasztok!

Topik ajánlás alapján eddig Gladius III Aimpointot használtam egész jó megelégedéssel, de a görgője elkezdett szépen romlani kevesebb mint egy év alatt, majd szinte teljesen elromlott másfél év alatt, én meg gondoltam - persze tudnék venni enkódert aliexpressről, de ha már garanciális, akkor cseréltessük ki. Ennek az lett az eredménye, hogy ma írtak a bolttól, hogy hát ilyen már rég nincsen, pénz vissza...
    Bezzeg a több mint 10 éves (szintén a topikban diskurált) Rapoo V300 töredék árért még mindig működik, csak a talpai koptak le.

Ez lenne a választék az adott boltban (ha nem akarok várni ki tudja hány évet mire visszautalják a pénzt...), árkategóriát belepakoltama linkbe. 750-et kapok vissza az egérért.

Ezek közül talán a Harpe Ace tűnik a leginkább nekem valónak?
    + Formája egészen hasonló az AimPointhoz
    + NEM sajtreszelő. előbb tépem ki a thinkpadből a pöcköt és használom azt egérnek
    - Továbbra is a rák armoury crate...
    - Amilyen hamar kinyíródott az AimPoint, megrendült bennük (az eddig sem feltétlen létező) bizalmam...
    ~ Fehér, meg azok a türkiz gombok, hát... ízlések és pofonok, szerintem kimondottan csúnya. A fekete 15k forint felárért van (vagy éppen pont a fehér akciós).

A repertoár 90%-a kizáródik a lyukak miatt, a maradékból pedig pusztán kinézetre nem tűnik kényelmesnek nekem a G502/G903 az össze-vissza kiálló, számomra hasztalan extra gombokkal. És csúnyák is.

Új hozzászólás Aktív témák