Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuruczz
tag
Az a baj, hogy utazni az a jó, ha kisméretű a cucc, megvilágított a kijelzője, és jól bírja az akkumulátora. Ellenben pdf olvasáshoz az a jó, ha nagy a kijelző, és ez így elég ciki, mert ellentétes elvárások.
Az e-book olvasok fórumot nézd át!!!
Viszont ha Kindle-t veszel ebook olvasónak, akkor az androidos tablettel tudod szinkronizálni, bár az első felvetésemnél is van erre mód.
Kérdés: miért ragaszkodsz annyira a pdf-hez? Már arra gondolok, hogy így kapod a suliban, vagy így töltöd le? Mert ahonnan így töltöd le, ott nagy valószínűséggel megvan más formátumban is, arra pedig kíválló megoldás egy e tintás olvasó.
Van-e mód arra, hogy átkonvertáld (Calibre, Amazon)? Illetve mód van rá, de van-e benned eltökéltség, hogy használd ezeket? (Ráadásul a Calibre menedzseli is a könyvtárad)Én mindent epub-ba konvertálok, bár az olvasóm kezeli a többi formátumot is, mert egyszerűen a könyv-élményhez nagyban hozzájárul a címlap látványa,
-
kuruczz
tag
Prestigio MultiPad 5080 16e 8" azaz A4 pdf úgy-ahogy olvasható rajta egyben, próbának szerintem megéri, bár nem egy hatalmas teljesítmény, de csak olvasni biztos jó. Napsütésre, utazásra, ha már feladod a csak pdf olvasást, szerintem megéri egy világítós Nook Simple Touch ~23-25-ért.
-
kuruczz
tag
Mindent tudsz, ha ennyit tudsz. Kérdés mennyit és mit akarsz olvasni.
Ha a pdf nyomtatási kép, akkor tablet, ha tördelhető, akkor olvashatod e-ink-en is.
Mondanám, hogy próbáld ki mindkettőt, de inkább azt tanácsolom, vegyél egy olcsó tabletet (én 4:3 képarányút és 8"-at vennék), mert az később is jó lesz, mivel úgyis lesznek színes és nagy pdf-ek is... Ha bejön, még mindig vehetsz e-olvasót, abban segít az E-book olvasók fórum, meg az elején egy útmutató cikk.
Szemkímélésről annyit, hogy persze persze... Én most pl, többet olvasok TFT-n, mint e-ink-en (8 dioptriás a szemüvegem) és nem érzek kíméletlenséget. Monitort nézek, neon világít a munkahelyen, stb...
De mindettől függetlenül élmény az e-ink.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- További aktív témák...
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest