Hirdetés
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Micro Four Thirds
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oké akkor lehet elég a 6 colos is.
De mit jelent hogy ha nem pdf-eim vannak? Mert mi van a pdf-ekkel?
Nem használtam még semmit csak kemény meg puhafedeles könyveket.Szóval felvilágosíthatsz.
Ezt az eink kijelzőt se vágom. Meg Ajánlhatsz konkrét márkát, típust is!
Könyveim meg még semmilyen sincs. Ezután tervezem beszerezni őket. És ha nem adják ki mindet minden formátumban, akkor olyan kéne ami minden formátumot kezel. -
demars
addikt
Napok óta nézegetem az oldalakat... lehet, hogy én vagyok a béne, de kint ( Némeország) nem találni wayteQ olvasókat!
Ami megy ( én ezeket találtam ): Kindle, Kobo, PocketBook, Tolino, Trekstor
MM
Conrad.deEzek közül melyiket?
Másik lehetőség... veszek neki itthon és elpostázom!! ( bár a gari intézése így bonyolultabb lesz, ha szükség lene rá!)
Köszönöm!
-
userZ
aktív tag
Ezek a pdf-ek (kb. több 100) az évek alatt gyűltek össze innen-onnan, tudom, hogy átlehetne őket konvertálgatni, de őszintén szólva nem sok motivációm van hozzá
. Akkor legyen inkább egy kicsivel nagyobb a kütyü, de jelenítsen meg scannelt cuccokat is valahogy... ráadásul több multimédiás anyag is van (nyelvtanulós cuccok). Szóval nekem egyelőre a tablet a befutó. Igazából tegnap óta ismerkedek a tabletekkel, eddig haszontalan dolognak tartottam, de egy utazáshoz pl bőven elegendő, ráadásul a thinkpad-em már több, mint 4 éves, már inkább asztali gépként funkcionál
, hozzáteszem tökéletesen szolgál mind a mai napig.
Egyelőre tehát keresem a megfelelő tabletet, plusz az általad ajánlott e-reader esélyes egy beruházásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest