Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• flash-

veterán

Panasonic V770 beállításaiban valaki tud segíteni?

ha egy embert kamerázok beltérben akkor általában picit aláexponál, ha pedig mondjuk egy csoportot vagy kórust akkor pedig érhezhetően jobban aláexponál szinte mindig.(főleg ha nappal van az ablak meg ugye világos, mintha ahhoz mérne nem pedig a témához)
    (portré módot használom, mert ha az automata ,ia módot használom akkor ezekben folyamatosan állítja a fényerőt akár másodpercenént és pl egy statikus témánál (pl.vki előadást tart) eléggé zavaró a folyamatosan villogó' kép.mondjuk ebbe a módba viszont a fényerő vagy tökéletes(vagy pedig fölé lő mert kevés fénynek érzékeli és gyertya módba vált. nem értem miért nem tudja az automatika a kettő közé akkor belőni hogy se túl fényes ne legyen se pedig ellenkezőleg. illetve talán középre súlyozott fénymérés lenne a jó de az meg nem tudom van e)

tehát melyik auto(vagy előre beállított program) beállítás jó ami úgy általában eltalálja mindig a fényerőt?(kézi nem játszik, kamerán nekem kivitelezhetetlen ott nyomogassam, mire beállitom lemaradok a lényegről stb. szóval csak valamelyik automatikus vagy program mód lenne jó de ezek viszont nem képesek a fényerőt-fénymérést jól belőni.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák