Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tsyl

aktív tag

válasz Lagunadci #11104 üzenetére

Szia!
    Ma reggel rászántam magam és nekiültem tesztelni a V720-as wi-fi lehetőségeit közvetítésileg.
    Közel 3 óra próbálgatás után feladtam. Nem tudtam a használati utasításban leírtak alapján műsort közvetíteni.
    A net sebességem:

Nem egy hiper-szuper, de szerintem elégnek kéne hozzá lennie.

1. kimásoltam a V-720-as wi-fire és élő műsorközvetítésére vonatkozó leírást a felhasználói könyvéből.(pdf)
    itt lesz a link

Ha elolvasod, akkor már látni fogod nem is olyan egyszerű a Panasonic által elképzelt módszer.
    Ugye beállítottam minden ip-t, címet, jelszót...stb, hogy az ustream.tv oldalhoz csatlakozni tudjak, valamint beregisztráltam a Lumix-clubba is ahogy az le van írva a kamera könyvébe.(nem is volt olyan egyszerű).
    Ezek után minden ok volt, felcsatlakozott a kamera, de a közvetítés elindítása már nem jött össze...csak pörgött a videójelet megjelenítő ikon a végtelenségig.
    pár kép róla:

Lehet, hogy tényleg a sebességem lenne lassú?
    A könyv szerint a következő vonal minőségek választhatóak manuálisan:
    Magas = 1280x720 5-15 fps
    Közepes = 640x360 5-20 fps
    Alacsony= 320x176 5-25 fps
    valamint automata beállítás. Meggyőződésem, hogy ha sikerült is volna a kapcsolódás nagyon darabos lett volna a képtovábbítás is.
    No, de hátha valaki majd ügyesebb lesz tőlem egyszer és sikerül neki ez a tortúra.
    Mindenesetre ennyit tudtam segíteni a kérdésedre.

Új hozzászólás Aktív témák