- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash7
tag
Sziasztok!
Ebben az évben szeretnék venni egy tükrös gépet, már régóta nézegetem őket, így annyira nem sürgős.
A kérdésem az lenne, hogy az év melyik szakaszában a legérdemesebb fényképezőgépet venni? Vagy teljesen mindegy mikor?
D5100 van kinézve, esetleg 600D.A segítségetek előre köszönöm!
Üdv,
flash7 -
flash7
tag
Köszönöm jeni a hozzászólásod. És remélem lesz még más is aki tud valamit hozzátenni.
És ha még lehetne, és ismered (vagy valaki) a gépekhez adott kitobikat (akár csak egyét is), arról/azokról is írnál / írna pár szót.
Illetve ki melyiket választaná, és miért?
Köszönöm mindenkinek...És bocs, hogy ennyit kérdezek, de a pénzemet jól akarom befektetni, és emellett még kezdő is vagyok. Ja és nem utolsó sorban, legelőször kompaktot akartam, és abban tájékozódtam, de a különbség meggyőzött
-
flash7
tag
Sziasztok!
Egyre jobban hajlok a tükrös gépek felé. Úgyhogy, megnéztem jobban mi a kínálat (a pénztárcámhoz
)
A most kiszemelt gépek:
Canon 450D
Nikon D60
Olympus E-520
esetleg Pentax K200DValószínű, hogy első körben csak a kitobival használnám. De egy idő utána biztos bővítenék.
Tehát ez alapján melyik a legjobb választás? Szempontok: viszonylag jó kitobi, és későbbiekben nem túl drága fejlődés (nem 100e ft-os obik, persze a fejlődés során ebay is szóba jöhet, így egy kategóriával jobbat is lehet venni hasonló árért )
És ha valaki nem csak típust mondana, hanem típusonként az előnyt-hátrányt egyaránt megemlítené az nagy segítség lenne.
Segítségetek előre is köszönöm.ui.: most kezdem fotós életem, tehát lelkes amatőr kategóriába fogok tartozni
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest