- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zinho
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #9304 üzenetére
Köszi a válszt!
Sajnos Oly gépet már nem lehet kapni, ezért pl. nem nagyon tudom, hogy a gyakorlatban mit jelent a kisebb kereső. Az újabb Sony gépeket tudom csak megnézni mindenféle nagy (fukar) boltban.
Objektívben az alap 14-42 és 40-150 mellett később egy 70-300-as Zuiko-t tervezek, úgy gondolom hogy ennél tovább jó darabig nem fogok fejleszteni, nekem elég lesz.
Viszont ha jól olvastam korábbról, 40-150-ből kétfajta van, az egyik fényerősebb. Ezen kívül mi a különbség? (Magyarul mire kérdezzek rá, ha használtan veszek?)
Nézegettem Canon / Nikon gépeket is, de arra jutottam, hogy ebben a kategóriában talán jobb gépet kapok ennyi pénzért, persze lehet hogy ez hülyeség...
-
Mercutio_
félisten
válasz
Zoli bácsi #9304 üzenetére
Kérdés, hogy abból a hatalmas választékból melyek azok az obik, (olcsóbb és közép árkategóriában) amivel érdemes foglalkozni?
Ha csak ezeket nézzük már nem olyan nagy a különbség a kisebb márkák (Pentax, Oly) tekintetében.
Persze minden rendszerben van 1-2 olyan obi ami egyedi, vagy nagyon jól sikerült (ár/értékben az abszolut értékben is), ha pont az kell az illetőnek, akkor ez el is dönti a dolgot
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Spórolós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged