Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Sziasztok!
Nővérem el szeretne kezdeni egy kicsit komolyabban foglalkozni a fotózással, így a következő lépcsőfok egy dSLR gép lenne (eddig egy Canon A száriás kompakttal kattintgatott).
Elég sok tesztet, hsz-t és miegymást elolvasgattam már a gépekkel kapcsolatban, de elég nehéz a döntésSzeretnék tanácsot kérni Tőletek, hogy mit javasoltok.
- A keret: 100.000Ft +/- 10%.
- használt gépek ellen semmi kifogás, csak ne legyen leharcolt darab több tízezer expóval
- lehetőleg legyen rá valamennyi gari is, ha használt darabról van szóMivel ugyebár nőneműnek lesz, ezért lehetőleg nem egy túl nehéz darabot szeretne magának. Viszont feltétel az is, hogy később az obiparkot tudja növelni szépen, és maga a váz is minőségi legyen.
Amiket eddig nézegettem neki: Canon 350D, 400D és 450D, illetve Pentax K10D. Nikonoknak nem néztem annyira utána.
Ti mit javasoltok?
Köszönjük a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Android szakmai topik
- Steam Deck
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest