- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3DMark Vantage eredmények
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hínár929
tag
Köszi mindenkinek a kérdésemmel kapcsolatos hozzászólásokat, gyűjtöm az információkat és közben persze egyre jobban elveszek a Milc-ek világában.
Ésszerű alternatívát keresek ezért nem jelöltem meg a rászánandó összeget, még nem is igen tudom, még mennyit akarok egyszerre beletenni egy új rendszerbe. SIGMA 17-50mm f/2.8 EX DC OS HSM, Tamron SP AF 70-300mm f/4-5.6 Di VC USD, most ez a két objektívem van, és valami hasonlót keresnék az új vázhoz is. Itt már el is bizonytalanodom, mert nem nagyon találom a piacon az árban is megfelelő lehetőségeket, akár használt is, vagy csak rossz helyen keresgélek.
Tanulmányoztam a téma összefoglalót is, de az ott említett oldalakat már ismerem viszont nem találtam a felsorolásban a
DXOMARK-ot. Mennyire objektív a pontozásuk, lehet rá hagyatkozni, vagy szponzorált oldal?
És még egy buta kérdés. Melyik oldal az ahol több, az az sok tulajdonság kiválasztható a szűréshez, mint pl. a számítástechnikában a mysoft vagy bicajnál az ebike oldala?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest