Új hozzászólás Aktív témák

• Hínár929

tag

Köszi mindenkinek a kérdésemmel kapcsolatos hozzászólásokat, gyűjtöm az információkat és közben persze egyre jobban elveszek a Milc-ek világában.
    Ésszerű alternatívát keresek ezért nem jelöltem meg a rászánandó összeget, még nem is igen tudom, még mennyit akarok egyszerre beletenni egy új rendszerbe. SIGMA 17-50mm f/2.8 EX DC OS HSM, Tamron SP AF 70-300mm f/4-5.6 Di VC USD, most ez a két objektívem van, és valami hasonlót keresnék az új vázhoz is. Itt már el is bizonytalanodom, mert nem nagyon találom a piacon az árban is megfelelő lehetőségeket, akár használt is, vagy csak rossz helyen keresgélek.
    Tanulmányoztam a téma összefoglalót is, de az ott említett oldalakat már ismerem viszont nem találtam a felsorolásban a
    DXOMARK-ot. Mennyire objektív a pontozásuk, lehet rá hagyatkozni, vagy szponzorált oldal?
    És még egy buta kérdés. Melyik oldal az ahol több, az az sok tulajdonság kiválasztható a szűréshez, mint pl. a számítástechnikában a mysoft vagy bicajnál az ebike oldala?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák