Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Tájékozottság terén vannak hiányosságok ezt teljesen beismerem. Igaz amennyit én visszaolvastam ebben a topicban, mindig csak annyi hangzott el hogy egy MILC hozza a belépőszintű tükrösök képességeit. Ebből gondoltam hogy itt van a határ. Persze nem vettem figyelembe hogy létezik fél milliós MILC is. Hát belátom nagy a verseny... Megnéztem ezeket Olympus gépeket meg a Pana G6-ot is. Nem lett könnyebb a döntés...
De még nézelődöm...Hol tudok találni ezekkel a gépekkel készült képeket? Mert megmondom őszintén amit láttam D7100-el (pixinfo) hát mit ne mondjak....Tűélességet nem tapasztaltam...Kb olyan tűéles cucc kéne amit mondjuk a Dpreview-n láttam az FZ1000-es videófelvételén. Csak persze kép formájába... Lehet hogy megint sületlenséget írtam mert egy ilyenre egy csak 1 milliós cucc képes (váz+optika) de hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Olympus Pen-F m43-as fényképezőgép
- GODOX WITSTRO AD 200 AKKUS VAKU KIEGÉSZÍTŐKKEL ELADÓ!
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest