Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Acer notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Tájékozottság terén vannak hiányosságok ezt teljesen beismerem. Igaz amennyit én visszaolvastam ebben a topicban, mindig csak annyi hangzott el hogy egy MILC hozza a belépőszintű tükrösök képességeit. Ebből gondoltam hogy itt van a határ. Persze nem vettem figyelembe hogy létezik fél milliós MILC is. Hát belátom nagy a verseny... Megnéztem ezeket Olympus gépeket meg a Pana G6-ot is. Nem lett könnyebb a döntés...
De még nézelődöm...Hol tudok találni ezekkel a gépekkel készült képeket? Mert megmondom őszintén amit láttam D7100-el (pixinfo) hát mit ne mondjak....Tűélességet nem tapasztaltam...Kb olyan tűéles cucc kéne amit mondjuk a Dpreview-n láttam az FZ1000-es videófelvételén. Csak persze kép formájába... Lehet hogy megint sületlenséget írtam mert egy ilyenre egy csak 1 milliós cucc képes (váz+optika) de hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Acer notebook topic
- OpenWRT topic
- EA Origin
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Tamron 24MM F/2.8 DI III OSD Sony E
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 980 vagy 4200 expoval! )
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest