Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olli
tag
válasz
Terapeuta #121 üzenetére
Nagyon precíz, de saját példámat hoznám: nem bonyolítottam ennyire a kérdést. Nagyon utáltam a kompaktom minőségét a korább slr gépeimhez képest, jött egy legolcsób akciós gép+kitobi, megvettem, azóta fejlesztgetem. Lehetőségem nyílt a DSLR technika tanulására. Szerintem megérte, és nekem ez a fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kuponkunyeráló
- Vicces képek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest