- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Apple MacBook
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Hobby elektronika
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi haladó szinten
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olli
tag
válasz
Terapeuta #121 üzenetére
Nagyon precíz, de saját példámat hoznám: nem bonyolítottam ennyire a kérdést. Nagyon utáltam a kompaktom minőségét a korább slr gépeimhez képest, jött egy legolcsób akciós gép+kitobi, megvettem, azóta fejlesztgetem. Lehetőségem nyílt a DSLR technika tanulására. Szerintem megérte, és nekem ez a fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- iPhone topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- További aktív témák...
- Canon EOS 6D digitális fényképezőgép
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest