-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
DravenMoral
senior tag
válasz
stultus78 #50 üzenetére
Sziasztok! Ez egy kicsit off topic lesz, de jelenleg nem találtam erre megfelelő csoportot.
Adott egy Lian Li O11 Dynamic Rog Certified gépház, amibe szeretnék legalább 3db minőségi, 120mm-es rgb-s házhűtést venni.
Nekem elég lenne egy Artic p12 pwm/pst minőségű venti is, csak lehessen a színét állítani.
Rgb-s ventikben nem vagyok otthon, nem mellesleg marha drágák még használtan is.
Ha van valakinek eladó esetleg, azt is meghallgatom. -
Mclovin
senior tag
válasz
stultus78 #50 üzenetére
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? 10-20k
2.: Milyen házba kerül? SGPC k77 (135mm a max magasság)
3.: Milyen alaplapra lesz? Gigabyte B450 I AORUS PRO WIFI
4.: Processzor típusa? AMD R5 2600X, később max 3600 vagy 4600 majd lehet (utóbbit ha támogatja majd a lap)
5.: Ramok típusa? G.Skill Aegis, nincsen borda rajta
6.: Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.) lehetőleg csendes megoldást keresek, akár használt is lehet
Sziasztok!
Fenti kritériumok mellett mit tudnátok ajánlani?
-
Lesliegold
tag
válasz
stultus78 #50 üzenetére
Sziasztok,
Phenom II X4 840 gyári hűtője (AM3) kiszolgálta 4 évét leszerelne. Keresek helyére egy picit jobbat. (A gyári egy proci igényes játéknál 93 fokig engedte a procit, tehát egy jobb kell, még ha nem is játszok már.) A lényeg, hogy olcsó legyen, vagy még olcsóbb. Oldalirányú méretben nincs lehetségem nagyobbat keresni, csak magasabb lehet. Köszi!
-
hEngi
tag
válasz
stultus78 #50 üzenetére
Sziasztok,
Egy Thermaltake Frio Silent 14 -ben gondolkoztam, de sajnos megugrott az ára 14K -ra. Ami már egy kicsit sok.Olyan 10K körül tudnátok alternatívát mondani.
Config:
Asrock H97 PRO 4
Design Core R2500
I5 4690
gtx 960
corsair 8Gb 1600MHZ LP<nemtudom miért az 50-re válaszként sikerült
>
Üdv,
hEngi -
shield
őstag
válasz
stultus78 #50 üzenetére
Nekem az E8400 /3.6GHz volt egy
Zalman CNPS-7700-Cu CPU hűtő55C fölé nem igen ment a hőmérséklet.
-
Merlinclub
senior tag
-
eXtase
tag
válasz
stultus78 #50 üzenetére
Sziasztok!
ITX házba (konkrétan Codegen MX35-A11) milyen CPU hűtőt javasoltok a gyári helyett, ami még éppen el is fér? Mi a tapasztalat az olcsóbb kicsi 2 hőcsöves LP hűtőkről?
Márkéból melyiket javasoljátok? (Cooler Master (Vortex 211Q v. Plus, Blizard,stb), Xigmatex (Durin D982), Scythe (Ninja Mini), Zalman (CNPS8000B) )Proci: i5 2400
Előre is köszönöm a válaszokat!
eXt.
-
Eddie141
senior tag
válasz
stultus78 #50 üzenetére
(#17476) InHell:
Mindig is teccettek a noctua ventikMost sem kellett csalódnom bennük. Egyedül az a tény aggasztó, ha igaz, amit az egyik fórumtárs felvetett, hogy nincs pwm-es ventijük
(Véletlenül válaszoltam az 50. hsz-re, de technikai szempontból nincs jelentössége
)
-
Tuncay
csendes tag
válasz
stultus78 #50 üzenetére
Helo, én nekem egy q6600 am van (core2quad) és ráraktam egy Zalman CNPS8700 at (egyébként led-es szóval kéken világít). A proci fel van húzva 2,4-ről 3 ghz-re, és a zalman kegyetlen jól viszi. Legkisebb fordulatszámon sem éri el a 60 fokot a proci még crysis közben sem. Én azt ajánlanám mindenkinek, mert fekvő típus (alaplapra ráfekszik nem pedig áll rajta mint egy torony) és így kevésbé terheli meg a socket-et. Ráadásul nagyon durván jól hűt. Amúgy az ára kb 10000 forint körül van.
-
bojjo85
tag
válasz
stultus78 #50 üzenetére
hello. AMD X2 5200+-hoz vennék hütöt. de nem akarok 6e-nél többet rákölteni hiszen nem vmi nagy tuningpotenciál jellemzi. A kérdésem az lenne hogy Asus V70 vagy AC HT101 vgay Coolermaster Hyper TX2 lenne a legjobb megoldás. Utána olvastam és az én laikus szemszögemböl nézve a CM Hyper TX2 lenne a legjob megoldás. És sztetek? Elöre is köszi a help-et. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest