- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem nekem kell, ismerős problémázott.
Amúgy ebay-ről 2000Ft környéke szállítással.@Beni : RAM-ot sosem használtam. Optikai meghajtó is csak mutatóban van már itthon (USB házban), meguntam, hogy évente pusztulnak.
Van még pár lemez bootolni, meg OS telepítéshez, ha valamire csak úgy lehet, de ennyi. -
-
válasz
MaxxDamage #5066 üzenetére
Ja, ahogy kiderült, asztali felvevő sem tudja törölni, így valószínű hibás a lemez.
-
válasz
MaxxDamage #5064 üzenetére
Hopp. Nem BR, hanem DVD-RAM. Márka LG (megkérdeztem, mennyit volt használva). Viszont akkor rossz helyen vagyok...
Írva elég sokszor lett - azt tudom, hogy az újraírható BR-eket nem soat használta, a RAM-ot viszont pont sokat. -
Hello,
Ismerősnek van ilyen baja, hogy az eddig használt újraírható BR lemezeire elkezdett az írója "write protected" üzenetet dobálni.
Egy BDR-209M írója van, és konkrétan az Imgburn Persistent Write Protect üzenetet dob.
Azt mondja, a Nero sem hajlandó megírni, de hibaüzenetet még nem mondott.Mi baja lehet ezeknek? Erre a hibára csak drive hibát láttam, lehet bármi más?
Köszi minden tippet
-
-
válasz
MaxxDamage #3311 üzenetére
Köszi! Az azavrt meg hogy a RE a RW Blu-Ray esetén.
Ez van, ha én csak kérdezek olyanról, amit nem tudok, ahelyett, hogy az illető megkérdezné. Köszi -
Hello!
Hülye kérdés, egymásnak ellentmondó információkat találok... Pioneer BDR-209EBK tud-e BD-RW lemezt írni? Az lenne az elsődleges, hogy újraírhatót kéne vele írkálni.
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2db TOSHIBA PC P300 3,5" 3TB SATA HDD 100/100%
- IDE HDD-k eladók
- Western Digital WD Blue 3.5 2TB 7200rpm 256MB SATA3 merevlemez,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- 1TB-os hibátlan merevlemezek,WD Purple,WD Black,Toshiba P300,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- Samsung 970 EVO Plus 500GB M.2 PCIe (MZ-V7S500BW) eladó!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest