-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
Ti4x: hali, errefelé ritkán vagyok, mert mert mióta megvan a M$ Wireless Laser 5000 kombóm, azóta nincs kérdésem, hogy milyen bill+egér kell sok-sok szöveges munkához
Szívesen, és örülök, hogy elégedett vagy a kalibrálással Persze, vállalok, de egyre kevesebben kérik, mondván, h majd szemre belövik
Tv-t sajnos nem lehet kalibrálni (sőt, tévés monitort se nagyon), mert nem lehet az RGB-t (fokozatosan) állítani, így gyakorlatilag a TV kalibrálhatatlan. -
Ti4x
aktív tag
-
dudika10
veterán
Az összes amit linkelté vezeték nélkülinek vezetékes.
Merc-ből van egy szerintem sokkal szebb Steelseries változat.
Egyébként enm oylan könnyű megszokni ezeket szerintem, ha az ember keze jópár év alatt ráált a wasd-ra. Bár ez nincs olyan erőteljesen módosítva. Meg nem tudom, hogy ez magyar-e, de szerintem nem.
Zboardot én elfelejteném.
Gigabyte-ról jókat írnak.Háttérvilágítás egyébként csak jól néz ki. Gyakorlatban nincs semmi értéke szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged