- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- SONY LCD és LED TV-k
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti4x
aktív tag
válasz
dudika10 #5656 üzenetére
Az igen... Akkor árgépen rossz helyre rakták őket. Azokat mind a rádiósból vettem... Akkor vezeték nélküliekből mit érdemes ilyen 15-20 körül?
Razerben, Steelseriesekben mondjuk biztos vagyok, hogy minőség. Egérben is azok. A Gigát is olvastam, hogy jónak írjátok, ezekkel az Ideazonokkal viszont nem voltam tisztában.
Itt meg akkor valami nem stimmel : [link] Fent Ideazon van írva, lent meg Steelseries... Igen, ez a másik Merc tényleg sokkal szebb, kevésbé "csicsás".
Roccat Valo-ról esetleg vélemény? Most olvastam, hogy egyszerre több gomb lenyomását is könnyen kellene kezelnie a billentyűzetnek. A fent említettek jól kezelik?
Wwhy : Cső Wwhy! Rég láttalak. Hogy megy a kalibrálás? A kb 2 éve vett Dell E228WFPm azóta is tökéletesen muzsikál, nagyon meg vagyok vele elégedve, köszönöm az akkori segítséget. Foglalkozol egyébként LCD TVk-kel is? A közeljövőben tervezek venni azt is, mondjuk az inkább 3-4-5 hónap múlva lesz, de azért jó lenne képben lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PlayStation 5
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Eredeti játékok OFF topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell E5470 Core i3-6100 (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged