- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz dudika10 #7049 üzenetére
A K8100 nem igazán halk (szerintem), és a világítás minősége is elmarad mondjuk a K800-tól, ami viszont nem vezetékes. Roccat gagyi. X6 nincs magyarban. Ennyi...
WolfheartGR: Áhh, ahhoz ez kevés és felszínes...
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
vlevi
nagyúr
válasz dudika10 #6731 üzenetére
Mire nem akarnád használni amiatt a plusz pár ms késés miatt?
Counter strike-ban tényleg számít, de gépelésnél nem észrevehető. Korábban nekem is volt rossz tapasztalatom a 27MHz-es vezetélnélküli cuccokkal, de ezek 2.4GHz-en mennek, és semmi probléma velük. A bluetooth cuccokról hallottam mostanában rosszakat, de ez nem olyan. -
vlevi
nagyúr
válasz dudika10 #6728 üzenetére
Korábban írtam, hogy merem ajánlani az Mk250 szetet. Mostmár 4000Ft körüli áron is hozzá lehet jutni. Szinte ugyanaz, mint a classic 200, annyi különbséggel, hogy drótnélküli, és van 12 extra gombja. Pontosabban jobb alsó sarokban egy kék Fn gomb, és az F1-F12 gombokra a plusz funkciók. A drótnélküliségére egyáltalán nem lehet panasz. Nem késik, nincs kihagyás, tudja a 8 méter körüli távot, szóval jó szerkezet. 4000-ért mindenképp.
Ilyen az mk250. Formára tényleg ugyanaz, mint a classic 200, kiegészítve azzal a néhány kék felirattal. Mondjuk a Numlock, caps, ledeket lespórolták.
Ez a K200 (drótnélküliben mk260)
Ez pedig egy kis kitérő, az mk320.
[ Szerkesztve ]
-
-
dudika10
veterán
válasz dudika10 #6717 üzenetére
Még szokom.
Azt kell, hogy mondjam, hogy szar az elforgatott, normális 6-os blokk.
Át is fogom állítani...Az FN-t még nem sikerült működésre bírom, de a mi késik nem múlik.
A billentyűk jó rövid úton járnak. A szokásos drótozás van, így pl a AW után Q-t már nem lehet nyomni (ugyebár fizika...) de külön sorokban és sávokban egyszerre akár 7 billt is le lehet nyomni ha ügyesen válogat az ember.
A billentyűk nyomáspontja jó, rövid úton járnak, gépelni kényelmes, de ezek a lapos billentyűket még nehezen találom vakon gépelve. Meg nagyobbak is picivel mint a Classic 200-on voltak. Szokni kell még, de egyelőre egész jó.
Szép, minőségi érzettet kelt. 3,5k-t fizettem érte, ha megkaptam volna 2,5k-ért akkor azt mondanám rá, hogy best-buy, de így se rossz. Mindenképpen jobb mint a hasonló árú geniusok szerintem (i220,222).Meglátjuk, hogy mennyire lesz tartós. Azért olyan halknak nem mondanám, jellemző hangja van, nem olyan gumiharangos, nem mikrokapcsolós, ollós. Engem nem zavar, de nincs néma csöndben, úgyhogy aki oylat keres, az ne ezt válassza.
És még egyszer: meglátjuk mennyire lesz tartós, ez a nagy kérdés. Ha 2 évet kibír az én használatom mellett úgy, hogy nem romlik sokat, akkor azt mondom rá, hogy nagyon megérte.Rossz helyen van az FN gomb is, Win7-en az a win gomb aminek a helyére került nagyon hasznos volna. Mindjárt átállítom szerintem ezt is, remélem az FN-t is arréb lehet rakni, ha nem, akkor bukom az FN gombokat, bár jelenleg sem működnek és hogy őszinte legyek, nagy szükségem nincs is rájuk, mert az F9-12 gombokat nem használom és azt rakok a helyükre amit nem szégyellek. Az ins-t is ki fogom kapcsolni, vagy átállítani...
Szóval van még tennivaló a konfigurálással.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz dudika10 #6707 üzenetére
Valaki aki Gigabyte K7100-at használ, legyen oly kedves és nézze meg nekem, hogyha a böngésző címsorába rakja a kurzort, és elkezdi nyomni az a-t, majd lenoyomja mellé az s-t, majd a d-t és mellé még egy gombot, akkor érzékeli-e a billentyűzet.
Ha érzékeli a billentyűzet, akkor minden egyes újabb lenoymásnál megjelenik az újabb betű, ha nem érzékeli, akkor az utolsó érzékeltet írja tovább annak ellenére, hogy lenyomtunk mást is.
Ez kb 15mp-be kerül, de nekem nagy segítség volna.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Ti4x
aktív tag
válasz dudika10 #5656 üzenetére
Az igen... Akkor árgépen rossz helyre rakták őket. Azokat mind a rádiósból vettem... Akkor vezeték nélküliekből mit érdemes ilyen 15-20 körül?
Razerben, Steelseriesekben mondjuk biztos vagyok, hogy minőség. Egérben is azok. A Gigát is olvastam, hogy jónak írjátok, ezekkel az Ideazonokkal viszont nem voltam tisztában.
Itt meg akkor valami nem stimmel : [link] Fent Ideazon van írva, lent meg Steelseries... Igen, ez a másik Merc tényleg sokkal szebb, kevésbé "csicsás".
Roccat Valo-ról esetleg vélemény? Most olvastam, hogy egyszerre több gomb lenyomását is könnyen kellene kezelnie a billentyűzetnek. A fent említettek jól kezelik?
Wwhy : Cső Wwhy! Rég láttalak. Hogy megy a kalibrálás? A kb 2 éve vett Dell E228WFPm azóta is tökéletesen muzsikál, nagyon meg vagyok vele elégedve, köszönöm az akkori segítséget. Foglalkozol egyébként LCD TVk-kel is? A közeljövőben tervezek venni azt is, mondjuk az inkább 3-4-5 hónap múlva lesz, de azért jó lenne képben lenni.
[ Szerkesztve ]
nem vagyok mostanában gépnél , nem tudom , mikor érkezem...
-
-
vlevi
nagyúr
válasz dudika10 #5286 üzenetére
"Az elforgatott 6-os blokkot meg imádom, kivéve az ins-t, az a legfeleslegesebb billentyű szerintem"
Kinek mi. Szerintem pedig pont, hogy nagyon fontos. Programozás közben legalábbis. Van már olyan mennyiségű forráskód a rendszerünkben, hogy alig írok kódot, inkább csak másolgatok. Mindezt pedig úgy, hogy Shift+Le nyíllal kijelölök egy rakás szöveget, és mivel már ott van a kezem, taposom is a Ctrl+Ins gombot. Véletlenül sem a Ctrl+C-t, mert ahhoz "messzire" kellene nyúlni a kurzorgombtól. Beillesztés pedig Shift+Ins. Page up/down, home, end szintén sűrűn használt gombok programozáskor. Állandó rohangászás van ide-oda a forráskódban Na, és ilyenkor baromi hátrány, ha valami nem ott van, ahol az elmúlt 15 évben volt. Ha már le kell nézni, az zavar, mert kiesek a ritmusból. -
vlevi
nagyúr
válasz dudika10 #5283 üzenetére
"Én most szemezek vele, de amíg nem megy tönkre a Classic 200-am addig nem váltok."
Erre mit mondhatnék? Azt kívánom, sose cseréld le azt a billentyűzetet, mert nagyon jó. Igaz, totál alap, de azt, amit egy billentyűzetnek alapvetően tudnia kell, azt tökéletesen tudja. Mert sz*rt sem ér a rengeteg multimédia billentyű, ha az enter beakad...
-
nyunyu
félisten
válasz dudika10 #5228 üzenetére
Sima kékfoggal működik. Laptopokban alapból benne van,
Mar amelyikben.
Melohelyen legtobb embernek valamilyen Lenovo laptop jutott (N500, G550, legujabban G560), mindegyikben van BT.
Egyik kollega a pozitiv tapasztalatok miatt a legolcsobb kivitelu G550-et vette az anyjanak netezni.Azt mar csak otthon vette eszre, hogy a fapad verziobol nem csak az oprendszert, hanem a BT-t is lesporoltak...
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Freddy7170
csendes tag
válasz dudika10 #5211 üzenetére
Az összesben próbáltam.
Idő közben próbálkozással megoldottam a problémát, most már csak magyarázatot várnék az esetre, illetve további kérdések merülnek fel.
A bios-ban átállítottam az "USB 2.0 controller Mode"-ot "Hispeed"-ről (480Mbps) "Full Speed"-re (12Mbps). Más beállítás nem módosult. Ezek után a billentyűzet élt, a gép felállt.
Ennek a módosításnak milyen befolyása lesz a többi USB-s eszközömre (winyó, egér, wifi)? -
Kami11
őstag
válasz dudika10 #5088 üzenetére
Gombok nyomáspontja? Mennyire lehet érezni a "súlyozást" gépelés közben?
Gépelés közben először nem vettem észre különbséget, de most hogy "odafigyelek" rá, valóban tapintható a különbség! Nem nagy az eltérés, de valóban észrevehető, viszont egyáltalán nem zavaró!Összeszerelés, anyaghasználat milyen? Ha picit "meggyömöszölöd" nem nyekereg, kattog, hasonló?
Jól össze van rakva, egyáltalán nem nyekereg, kattog. A csuklótámaszt is ha le akarom szerelni, csavarhúzóra van szükségem, mert azzal van rögzítve a bill.-hez.
Sőt egyáltalán nem csúszik, stabilan fekszik az asztalon, a csúszásgátló talpak fixen tartják a helyén.Érintős gombok mennyire érzékenyek? Gondolom ujjlenyomat tapad rájuk mint a fene.
Elég csak hozzáérni, és elmozdítani az ujjamat máris jelzi a led, hogy emeli-csökkenti a hangerőt, viszont elég keveset emel, vagy csökkent. Egy "húzásra" 3%-ot változtat, szóval ez igen kevés, bár lehet hogy ezt szoftverből lehet állítani, de ezzel még nem foglalkoztam, ez is olyan plusz amire nem igazán van-lesz szükségem!
A fiam és én is matattam, nem igazán vettem észre rajta ujjnyomokat, de majd napfénynél lesz ez igazán látható.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Shim
őstag
válasz dudika10 #4647 üzenetére
Igaz, afölött átsiklottam Kérdés, hogy van-e értelme mindig a legjobbat keresni. Ez esetben ugye nem is létezik legjobb megoldás. Itthon is 99%-ban US kiosztást látni...
Esetleg ebay.co.uk lehet próbálkozni.
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
Shim
őstag
válasz dudika10 #4645 üzenetére
Tévedés, találtak, csak játékra nem a legjobb: Speedlink Alterno
he7edik.:
Ha nagyon kellenek ezek a funkciók, és ez a Speedlink nem tetszik, akkor nézelődj UK (nem US) kiosztású billentyűknél, az ugyanúgy néz ki, mint a magyar.
[ Szerkesztve ]
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
Winne
nagyúr
válasz dudika10 #4561 üzenetére
MW2-ben csak kettő. A kezem elég nagy igen, ezen a billen még messzebb van a numpad, hiszen levehető, de nagyjából elérem még így is. Most mindenképpen átköltözök WASD-re, ha nem megy annyira, akkor is hagyni fogom, és megszokom idővel.
(#4560) BemApo: Köszi a választ, meg is kukkantom azonnal! X6 van amúgy, de erre vmi 4-5 billt olvastam azt hiszem anno, meg hát ez elvileg egy játékos billentyűzet...
Szerk: 6 bill egyszerre. és a shift-ctrl féle billekkel volt a gond...
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
BemAnyó
senior tag
válasz dudika10 #4556 üzenetére
Winne :
Azért mert csak a mátrixot variálták úgy hogy az adott colllum ill. roow ok ne akadjanak a wasd nál azt ponty, ált. ez az eljárás (az olcsóbb), viszontaz Ms X4 el elvileg nem lehetnek ilyen gondok mert ott 26 gombot lehet egyszerre lenyomni (értsd ezek azok amelyek nem fognak összeakadni egymással, nem pedig bármelyik 26),de hogy melyiket azt nem tudom.
itt tudod kipróbálni melyik gomb van védve,
itt olvashatsz a témáról angolul
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz dudika10 #4558 üzenetére
Igazából minden csak megszokás kérdése, többféle játékkal is multiztam már és egyikben sem voltam gyenge. Amúgy igen, majdnem eltaláltad, csak enter az ugrás és a 0 a reload. Fegyverváltás görgővel, de most csak MW2-t tolok, ahhoz meg elég is, ott nem lehet továbbváltani és nem is lassabb. Este mindenképpen átállítom, mert tegnap keményen összeszenvedtem mindent...
-
Winne
nagyúr
válasz dudika10 #4556 üzenetére
Nem WASD-n játszom sajnos, még gyerekkoromból megmaradt a kurzor és környéke, de amúgy ez volt a cél, hogy ma átállítom és próbálok átszokni. Az a baj, hogy én sem találtam ilyen beállítást, de még nem adtam fel.
-
Winne
nagyúr
válasz dudika10 #4554 üzenetére
Na de éppen ez az, hogy itt is elviekben 4-5 minimum. Milyen beállítás lehet ez? Van egyáltalán ilyen? Amúgy nem csak a sprintnél nem csinálja amit kellene, hanem például újratöltésnél is, és kínos fél másodpercek ezek, amitől pont lelőnek a multizás közben...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz dudika10 #4471 üzenetére
Akkor tévedtem, nem mindenki tudja.
Az í is ugyanott van mint minden más billentyűzeten, nem? Vagy már ennyire megszoktam volna?!
Egyébként az ékezetes betűkre visszatérve, eleinte én is csak úgy tudtam vakon gépelni, hogy az ékezeteket keresgéltem, de idővel meglettek az ékezetek is
-
EkSYS
senior tag
válasz dudika10 #4208 üzenetére
szia!
olvastam wave pro-d van.
erdeklodnek milyen tavolsagban hasznalhato? (epp most szivok egy MK300-al)
hogy ez mekkora shit. Ilyet senki ne vegyen aki nem elegszik meg 1 -1.5m wireless-sel
billenytuzet keslekedes? lassulas? egyebek?
hol erdemes venni? (az e-digi-nel csak szettben lattam)
udv
bEki - az eredeti
-
djyuri
őstag
válasz dudika10 #4340 üzenetére
Ok...én is észrevettem
Akkor marad a találom...
persze...eddig is két bilről toltam...de sajnos realtime-ban cak úgy kezeli le a gép,ha az egyik ps2 a másik usb...és múltkor meghalt a ps2 billem és nemrég sikerült vennem valami pöpecet,de hát ez is kuka....mondjuk ennek a wifije szar....elveszti a kapcsolatot és elveszi a folyamatos irányítást...így ezért ezt használom a fegyverzetre...abból úgyse lehet 24 órát tüzelni
-
nyunyu
félisten
válasz dudika10 #4334 üzenetére
De a 8 billentyű kezelése manapság már alap dolog szerintem.
Hulyesegeket beszelsz ossze-vissza.
Ahhoz, hogy egy billzet minden gombot fuggetlenul kezeljen, minden egyes gombot kulon-kulon kene huzalozni az elektronikaba, ehhez szazlabu IC kene, ami baromira megdragitja az eloallitast. (IC-k ara linearis a labszammal)
Ehelyett van a matrixos elrendezes, vizszintes sorok meg fuggoleges oszlopok vannak bekotve a vezerlo IC-be, aztan az eppen lenyomott gombot abbol szamolja, hogy melyik sor melyik oszlopat zartad rovidre.
Ennek a modszernek viszont az a hatranya, hogy nem kepes 3-4 gombnal tobbet kezelni.
Pl. A (4. sor 2. oszlop) utan megnyomod az S-et (4. sor 3. oszlop), az siman lekezelheto, mivel plusz 1 oszlop lett rovidre zarva.
Ha ezutan megnyomod a W-t (3. sor 3.oszlop), meg az is, mivel a 3. sor meg nem volt aktivalva, viszont amint megnyomod a Q-t (3. sor 3. oszlop), azt mar nem fogja latni, mert a W miatt mar aktiv a harmadik sor, A miatt meg a 3. oszlop...Gamer billzeteknel annyi a modositas, hogy a billzet tobb kisebb matrixra van bontva, igy erik el hogy _akar_ 6-7-et is megnyomhatsz.
[ Szerkesztve ]
-
djyuri
őstag
válasz dudika10 #4331 üzenetére
Szia
sajnos billekről nem ez a tapasztalatom
4-5 gombnál eddig nem találtam jobbat 12-15k körül/alatt....
wifisek egyenesen 4 a max egyszerre bill (pl.: kurzorokból kettő+space+shift)..nagy ritka ha ezek mellett beveszi mondjuk az a,s,d vagy egyéb bill-t. Ha esetleg be is,mint az enyémek,akkor elveszi az egyik kurzort azonnal...tehát lezuhanok egy manőverben...
Ugyanez autós játékoknál is..nem megy egyszerre két kurzor+n(nitro)+sebességváltás le/fel+időlassítás ctrl és még az egyéb,amit ilyenkor az ember véletlen megnyom a kapkodás közben,ha úgy van....Van egy pöpec creative billje a barátomnak laza 45-ért....mindent visz..elvileg 12 gombos...de hát 45? talán olcsóbb azóta,de akkor se...
Ok..ha van javaslatok joy téren szívesen hallgatlak
-
AndrewTdi
addikt
válasz dudika10 #4319 üzenetére
No az elmúlt pár napban nézegettem, de még így sem könnyű a választás.
- Logi G110
- Logi G11
- Razer lycosa (mirror)
- Roccat Arvo
- Roccat Valo
- SteelSeries 6G v2Végülis ami nem annyira fontos, a rahedli makrózható gomb, az USB hub és a füles kimenetek.
Ami viszont igen, a háttérvilágítás, a halkság és a kényelem, (esetleg csuklótámasz), és legyen fekete.Illetve honnan lehet tudni, hogy melyik billentyűzet egyszerre hány gomb lenyomását érzékeli? Akár olcsóbb kategóriában is?
De még így sem sikerült dönteni.
(meguntam?!)[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
válasz dudika10 #4254 üzenetére
Logitech tényleg korrekt ilyen szempontból is. Jelenleg egy Labtec Media Keyboard-om van vagy mi, és 4 éve semmi baja, csak elég kemények a billentyűk és valami olyasmit szeretnék, ami passzol az új monitorhoz, ez a K300 tetszik, remélem van mediamarktban, hogy kipróbálhassam.
Ami ellene szól, hogy home, end, insert, delete, pageuppage down nincs külön blokkon, de gondolom megszokható. -
agemate
addikt
válasz dudika10 #4252 üzenetére
Köszönöm, én ezekkel szemezgetek:
-Ultra flat logitech
-LOGITECH Compact Keyboard K300Gondoltam billentyűzet-egér kombóra is, mert van egy-két MS és Logi, ami csak csomagban kapható és bejönnek, csak az egerem nem akarom cserélni.
-
BaLee
addikt
válasz dudika10 #4217 üzenetére
Van fejlemény az ügyben.
Visszaírt a kereskedő, hogy jogosnak találták a kifogásomat, mivel külsérelmi nyomot nem találtak a billentyűzeten így maguk emelnek panaszt a központi Speedlink szervíz ellen én pedig addig is kapok egy új billentyűzetet.
Elismerték, hogy a központi szervízzel már több problémájuk volt már, lassúak, nem mindig ismerik el a garanciális problémákat meg ilyesmik.
Mindezt asztalcsapkodás nélkül egy email után.Beszerzek egy usb hosszabbítót és tekergetés helyett lehúzogatom majd inkább a billentyűzetet.
Happy end.
Tanulság: nem szabad hagyni magunkat. Másik topicban adták a tanácsot, hogy a fogyasztóvédelmi törvények szerint az első 6 hónapban probléma esetén a szervíznek kell bizonyítania hogy a probléma a helytelen kezelés miatt történt. És ugye ha nem emiatt volt azt elég nehéz bizonyítani. A második 6 hónap már neccesebb, mert ott már a tulajnak kell bizonyítania, hogy nem helytelen kezelés okozta a dolgot. Bár ha nincs külsérelmi nyom akkor nem kérdés ott sem a dolog...
-
Gabás
addikt
a duple del az tényleg jó, de hogy az insert ugyanott van, mint az F gombok, és ugyanolyan kemény a nyomáspontja... hát az nem szimpi
balee: 10k-ért speedlinket venni tájékozódás nélkül... emlékszek, pont ebben a topicban írtam le, hogy letört egy ilyenem hangszabályozója, meg más baja is volt bőven egy-két hónapos használat után. Persze ettől még vissza kellene adniuk az árát, a garancia általában vonatkozik az anyaghibákra, és ez nekem annak tűnik.
-
BaLee
addikt
Utálok vitatkozni a kereskedővel de most egy olyan billentyűzetről van szó ami postástól nekem már több, mint 10ben van, nem egy pár ezer forintos vacakról amiből bármikor újat vesz az ember.
Asztalt verni meg nem tudom mivel egy webshopról van szó. Na majd meglátjuk mi lesz.
-
Gabás
addikt
válasz dudika10 #4212 üzenetére
nincs belőle magyar kiosztás, amit ezen a néven árulnak, az US kiosztás (rossz minőségben rászitázott) magyar karakterekkel
balee: speedlink volt? részvétem...
Zodicus: nekem most wave van. Egy kicsi "szűkek" a gombjai, de meg lehet szokni. A Insert-End gombsor megfordítása viszont eléggé idegesítő.
[ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
válasz dudika10 #4200 üzenetére
Jelenleg a wave pro-t nyüstölöm kb 2 hónapja, semmi elem csere.Lehet hogy a kisebb árfekvésű modelleknél előfordul ilyen, nekem ez a 2. ilyen bill/egérem.
HL2, The saboteur,, Dark Messiah,NFS széria,Far Cry2,Metro 2033?, stb gamek.Ezeknél én nem tapasztaltam semmilyen lassulást, beragadást, stb.
Amatör szinten, nem nyomom lanon, semmi közös hentelés, max coop módban néha 1-2 game.Egyszer volt 4 napig egy ms wireless 5000, de a saboteurban néha beragadt a W mikor autót vezettem v. sokáig futottam.
Igaz, logi 5500 után lett bedugva ugyan arra az usb helyre, lehet hogy ez volt a baj, nem is párositottam újra a vevőt a bill-el.[ Szerkesztve ]
-
toldy
őstag
válasz dudika10 #4195 üzenetére
Értem, köszi az eddigi segítséget.
Egyébként a Logitech Desktop S520 vagy a Genius Slimstar i820 kombó szetjéből van valamelyikkel tapasztalotod ( vagy bárki másnak)? Azon gondolkodom hogy ilyen szettet veszek azt az egér megy a fiókba.[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
Locutus
veterán
válasz dudika10 #4189 üzenetére
Lehetséges, de ettől még sajna a razer nem jön be. Túl csicsamicsa, és drága is.
A trust szintén kilőve, mert lehetetlen egy elrendezése van.
A bazoo iboard viszont nagyon tetszik, árban sem rossz, csak kérdés, hogy milyen rajta gépelni, milyenek a gombjai? Van ezzel tapasztalata valakinek?
A Cherry Strait Corded is bejön, de azon az egy helyen amit az árgép dob szintén igencsak drága...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
válasz dudika10 #4187 üzenetére
Naja, de ezen a razeren valami dokkoló is van, ami felesleges
Nameg a médiamárkban múltkor tapogattam valami razer billentyűzetet, és összevissza lötyögtek meg csattogtak a gombjai... sapka szart nem ért, kb mint a revoltec lightboardok... arra is sokan meg voltak indulva, pedig hulladék minőség.A többi tippet köszi, ezeket nem láttam még
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
zitromz
tag
válasz dudika10 #4183 üzenetére
aham asszem kezdem érteni, kösz a részletes magyarázatot
szal ha ékezetes betűket akarsz(egy magyar ember ugye mér ne akarna) meg kell tanulnod elkülöníteni azt amit látsz és azt amit végül is csinál jó néhány billentyű...azért ez eleinte eléggé problémás lehet
na még alszok rá egyet[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz dudika10 #4151 üzenetére
Par elvetemult meg mindig a Win 3.1-ben megszokott modon hasznalja a copy-pastet.
Ugyan mar a WinXP-ben sincs dokumentalva a Ctrl+Ins/Shift+Ins, de attol meg mukodik Win7 alatt is.
Dupla deles billzeten viszont siman torlod, amit masolni szerettel volna (Shift+Del)Ctrl+C/V/X csak a Win95 ota letezik, de szerintem sokkal nehezebb egy kezzel hasznalni, mint a jobbkezes Ctrl+Ins/Shift+Ins/Shift+Del triot.
Legalabbis regen egy kezzel szokta az ember kezelni a Ctrl+Alt+Delt (+bal nagylabujjal reset ), annal nem bonyolultabb az oldschool copy/paste
-
Füleske
addikt
válasz dudika10 #4086 üzenetére
Ez már csak a piac törvénye.
Mivel nincs hasonló olcsóbban ezért ennyiért is meg fogják venni a fejlett országokban. Ha nem vennék lejjebb menne az ára. Az meg hogy itthon 10 vagy (fele ennyiért) 200 darab kel el , mert csórók az emberek , nem hinném hogy befolyásolja a Logitech - et.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Interactive Brokers társalgó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Trust GXT 830-RW Avonn billentyűzet eladó
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus billentyűzet - Glorious Panda, Black Ash
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Glorious GMMK Pro Black Slate 75% TKL - Barebone, ANSI-Layout, fekete
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest